2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048250 بازدید | 684648 پست
من امروز بخاطر سرماخوردگی رفتم دکتر واسم دیفن هیدرامین و آموکسی سیلین نوشت . فقط شربت رو میخورم به ن ...

شربت ضرر نداره
اما اگه گلو درد داری حتما انتی بیوتیک هم بخور

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکه عزیزم به سلامتی ان شاء ا... مامانی این سری و بارداریت هم عالی پیش میره

من اگه الان بعد یه ساعت و یه ساعت و نیم بلند بشم یعنی پماد کلوتریمازول ۱٪ تاثیری نداره ؟ راستی من الان اخرین هفته سه ماهه اول هستم

سلام من دوباره امروز سونوشدم بعد از دوبار سونو شدن دوباره گفتن تخمك ريز بزرگترينش ١٧ بود هفت هش ...

عزیزم سایزاشون خوبه
فقط یه کم یکدست نیستن
امپول بزنی بزرگ میشن نگران نباش

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم سایزاشون خوبه فقط یه کم یکدست نیستن امپول بزنی بزرگ میشن نگران نباش

اره تو اي وي اف قبلي هم همين جور يكي بزرگتر شد و يدست نبودن

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
لاله جون و دوستانی که اطلاعات دارین ، این پماد کلوتریمازول ۱٪ واژنی ، یه ساعت دراز بکشیم کافیه ؟ یا ...

عزیزم مقدارش که دکتر باید بگه که کامل باشه یا نصف
اپلیکاتور نصفش هم وارد بشه کافیه
بین مصرف شیاف و پماد فاصله بذار یه کم تا رو جذف هم تاثیر نذارن
لازم نیست بعد از مصرفش دراز بکشی بیرون نمیاد

سیکلت با ال دی بود یا بدون ال دی؟

جفت سري بدون ال دي

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

دوستانی که انتقال داشتین لطفا خودتونو درگیر علائم نکنین
اصلا علامت ها قابل اعتماد نیستن
اگر هم علامتی نداشتین نگکران نشین چون واقعا الان برای بروز علائم زوده

عزیزم مقدارش که دکتر باید بگه که کامل باشه یا نصف اپلیکاتور نصفش هم وارد بشه کافیه بین مصرف شیاف و ...

لاله جون ببخش یه سوال داشتم ، این پماد که واژنی استفاده میکنیم ، داخل رحم هم میره وقتی درار کشیدیم یا فقط توو واژن میمونه ؟ یعنی هرقدر اپلسکاتور داخلتر بره ، امکان اینکه مواد به داخل رحم برسه هست ؟ یا اصلا چنین چیزی امکان نداره ؟ یعنی میخام ببینم این مپاد به کیسه آب حنین میرسه چه اپلیکاتور عمقی وارد بشه چه عمقی وارد نشه ؟

لاله جون بببخش ،،من همش سوال دارم ،، تقریبا ۲ ساعت میشه من اپلیکاتورو وارد کردم ، الان یه کم ترشحات خونی روشن دیدم ،، بنظرت از اپلیکاتور هستش ؟ یعنی اپلیکاتورو زیاد وارد شده ؟ و این که زیاد وارد شده به کجا آسیب زده که من ترشحات خونی میبینم ؟ الته بگم ، لکه بینیام تقریبا قطع شده بود که من ترشحات رنگیو دیدم ، من نصف اپلیکاتورو وارد کردم ،، ولی الان که نوشته های قبلو چک کردم ، دیدم گفته بودن فقط ۱ سانت وارد بشه ،، یعنی خرابکاری کردم ؟ یعنی این وارد شدن اپلیکاتور به جنین یا کیسه جنین آسیب زده یا به دهانه رحم ؟ ببخش اگه سوالهای غیر علمی میپرسم فقط به ذهنم میرسه که مثلا اپلیکاتور ممکنه به کیسه جنین بخوره وقتی نصفش وارد شده ؟ با اپلیکاتور امکان سقط جنین وجود داره ؟