2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست

حالا یادم بدین یه تیکر بارداری هم بزنم که نهایت اعتماد بنفس و انرژی مثبت ر نشونتون بدم😂😂😂😂

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم ها

من سه بار انتقال جنین منفی داشتم .تو هر بار هم حالت هام متفاوت بود.

یه بار آنقدر درد کمر و سینه داشتم که مطمینم میکرد که باردارشم امامنفی شد.

یه بار بعد پانکچر انتقال فرش بود که روز به روز حالم بهتر میشد. چون پانکچراذیت شدم و درد داشتم.تا روز آزمایش بتا حالم بهتر و بهتر میشد.

یه بار تیر کشیدن زیر دل داشتم

ولی چی شد!!!! سه بار هم منفی شد.تمام داشتن و نداشتن علایم برای داروهایی یه که مصرف میکنیم واثر داروهای. خداییش علایم بعد مثبت شدن آزمایش تازه گاماس گاماس بروز میکنه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
توروخداا جواب منو بدید یعنی هیچ کس مثل من نبودههههه!!!!!

مامان بهار ،من اطلاعات دقیقی ندارم.

سها جان یعنی شما یه بار با دکتر اصف عمل داشتی اون وقت بعدش با دکتر رزاقی؟ اگه این طوره این معنی رو ...

چرا عزیزم. دکتر آصف همه سپتوم بر نداشت، بعد اون باردار شدم سقط شد، رفتم پیش رزاق، رزاق عمل کرد گفت سپتوم کامل بر داشتم، بعدش دیگ با مشکل مواجه شدم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
سها جان خیلی متاسفم و میفهمم چه حال بدی داری سها جون تا حالا تو سیکل اماده سازی رحم بهت اسپرین داده ...

یعنی توی هیسترو این مشکل برام پیش اومد؟ آخه از قبل خوب بودم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
عزیزم یعنی برات کنار سونوی ان تی دبل مارکرارو ننوشته؟ برا من برا غرابلگری اول سونوی ان تی، دبل مارک ...

نه عزيزم هيچي ننوشته جز سونو، احتمالا فراموش كردخ، بايد برم پيشش يادآوري كنم

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
عزیزم بستگی به وروجکت داره..... دختر من که فقط بالا پایین میپرید..... شیطون بلا بودنش از همون موقع ...

عزیزم بتا بخاطر ریه زدی ؟ دخترت چند هفتگی به دنیا اومد؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉