2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048348 بازدید | 684651 پست
سلام 

تورک آنا ببخشید یادتونه کفتم ترشحات رنگی دارم و منشی دکتر گفت پماد استفاده کن ،،، اون موقع افتادم به خپنریزی دیگه کلا یادم رفت ، الان که خونریزیم تموم شده اون ترشحات رنگیو دارم میبینم ولی اسم پماد واژینال یادم رفته ،، شما یادتونه اسمش چی بود که برا عفونت داده بودن؟ کلوتریمازول ۱٪ بود ؟

ثمین جون دکتر رزاقی گفت سرم مضرات داره؟!! الن پیش کدوم دکتر میری؟ 

نه پیش ی دکتر توی رشت میرم ایشون گفتن.دکتر ایمونولوژ هم بهم نامه داده که پردنیزولون حتما قبل انتقال تجویز شود برحسب نیاز سرم آی وی آی جی.میگه براشمایی که غلظت بالای خون داری مضر هستش بجای مفید بودن .گفت باز باید بررسی شه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=59249152]ان شاء ا...این سری مامانی و همه ی این نگرانی ها تموم میشه در عوض نگرانی هایی شروع می ...

اتریسا جون الان اهنت کم نیست اما خیلی عالی هم نیست
شاید بد نباشه با طب سنتی پیش بری
زرشک سیاه رو مرباش کن و حتما بخور تا یه ماه
مربای مویز هم به همین صورت
البته هر دو رو با شیره انگور درست کن به جای شکر

جمله ی اخر پستت چه زشت بوده که دکتر گفته !!!!! واقعا که

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون با این وجود هم باید برا باردار نشدنم غصه بخورم و هم باید بخاطر مشکل انعقادیم که تا آخرین لح ...

ثمین خیلی انرژی به خودت داری میدی ها
این همه از بچه های اینجا بودن که مشکل ایمنی داشتنو با اسپرین و هپارین کنترل شده
اگه کنترل نشه ریسک سقط بالاست نه وقتی تحت کنترله

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستای گلم من الان سونو کردم تو پروسه انتقالم. دکتر گفت اندومتر تقریبا سه خطی و ۶/۴. برای روز ...

خوبه عزیزم تا شنبه هم میره بالاتر 

نه پیش ی دکتر توی رشت میرم ایشون گفتن.دکتر ایمونولوژ هم بهم نامه داده که پردنیزولون حتما قبل انتقال ...

ثمین انا جون هم مشکل انعقادی داشت ولی پرد نیزولون هم داشت
خیلی به حرف دکترای رشت گوش نده چون خیلی با این مسائل اشنایی ندارن

ثمین خیلی انرژی به خودت داری میدی ها این همه از بچه های اینجا بودن که مشکل ایمنی داشتنو با اسپرین و ...

لاله جون نمیدونی این روزا چه حالیم از یک طرف وضعیت درمانم از یکطرفم پسرعموم رو از دست دادم چون برادر نداشتم ایشون همیشه با ما بود همسن و سالم بودیم کلا قاطی کردم .اصلا نمیتونم خودمو جمع و جور کنم دقیقا از شنبه که از دکتر برگشتم خبر فوتشو بهم دادن اصلا حس زندگی کردن ندارم رسما کم آوردم خیلی حالم خوب بود با فوتش انگار دنیا روی سرم خراب شده .اینقدر وضعیت روحیم داغونه که توی خونه همسرمم جرات نمیکنه باهام یک کلمه حرف بزنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین انا جون هم مشکل انعقادی داشت ولی پرد نیزولون هم داشت خیلی به حرف دکترای رشت گوش نده چون خیلی ب ...

لاله جون گفت پردنیزولون حتما مصرف کن ولی سرم رو گفت بر حسب نیاز

تورک جان این ماه میخواستم برا انتقال جنین برم گفتم یه ماه جلوتر طب سوزنی برم پریودهام 28 و 29 روزه بودن همیشه منظم ولی این ماه دو روز گذشته ولی پریود نشدم بی بی زدم منفی شد ممکنه بخاطر طب سوزنی انجام دادم عقب انداختم ؟

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .

سلام

آنا 

روزه داری تو سه ماهه اول بارداری ،مشکل بر مادر وجنین ایجاد میکنه؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

چه قدر خوبه اینجا عزیزانی هستن که واقعا دلسوزانه به سوالات بقیه جواب میدن و برای اینکار وقت میزارن. 

خدایا به بزرگی خودت دل همشون رو شاد کن و فرشته های نازنینی رو بهشون ببخش. 

مرسی باران جان از رهنمایی تون..با اینکه توانی نمونده اما چشم حتما پیگیری میکنم دو ماه ویزان مصرف میک ...

گلم با اسکایپ وویزیت میشی بعد تشخیص عمل که دادن خودش میاد بالا سرت و همه جریان رو میپرسه

سلام عزیزم،ممنون از محبتت،از اونموقع کلا استراحتم،شکر خدا، نه کاملا...  خواهش میکنم دعا کنین ب ...

خوب خداراشکر عزیزم که خوبی مگه سرکار نیستی. ؟مطلق یعنی برای دستشویی فقط بلند میشی؟ الهی به حق این ماه پر فیض که صدای قلبشو بشنوی راحت بشی. شمام برای من دعاکن مثبت بشم و بسلامتی همه مون جوجه‌ها مون بغل بگیریم 

لاله جون نمیدونی این روزا چه حالیم از یک طرف وضعیت درمانم از یکطرفم پسرعموم رو از دست دادم چون برادر ...

تسلیت میگم عزیزم
ان شاء ا... روحش در ارامش ابدی باشه

حق داری
اما سعی کن تو این شرایط فعلا به مساله بچه فکر نکنی چون فقط انرژی منفی به سمت خودت جذب میکنی
بذار یه کم روحیهات اروم بشه بعد