2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048350 بازدید | 684651 پست
 سلام سها جان عزیزم امیدوارم که صلاح تون در این باشه تا بهترین زمان ممکن انتقال انجام بشه... م ...

سلام دختر خوب چطوری؟
اصلا پیدا نیستی
خوبی چه کارا میکنی عزیز؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام به دوستان نازنینم..امیدوارم همگی خوب و سلامت باشید..دلتنگ تون بودم...تو دلی های لاله جون و آنا ...

ان شاء ا...این سری مامانی و همه ی این نگرانی ها تموم میشه
در عوض نگرانی هایی شروع میشه که تا اخر عمر دیگه همراهته
کیست اندومتریوزه؟ ان شاء ا... اونم با ویزان از بین میره نگران نباش

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب پس بیزحمت شما خانوم دکترای گل بی ادعااا میشه لطف بفرمایید نظرتون رو بگید..رنج نرمال آزمایشگاه 3 ت ...

چرا مهمه
چون هورمون زنانه اس
چرا دارو نداد؟ داروش که مشخصه !!

چون مشکل تنفسی از زمان هایپر شدن براتون مونده و مشکل تشکیل لخته داشتین اسپرین داده پرد نیزولون رو ن ...

ایمنی رو نمیدونم.تازه آزمایش نوشته انجام دادم امروز.از آزمایشگاه که پرسیدم گفتن آزمایشها مربوط به ایمنی هست

منم دقیقا می خواستم پیش آصف برم ولی نشد کاش این سری که تهران بودم بعد کنسل سیکل می رفتم پیش آصف، بخد ...

سها جان یعنی شما یه بار با دکتر اصف عمل داشتی اون وقت بعدش با دکتر رزاقی؟
اگه این طوره این معنی رو میده که دکتر آصف متوجه وجود سپتوم نشده؟
از محالاته !! دکتر آصف دکتر خیلی ماهریه !!

سلام دوستان عزیز

ممنون از راهنمائیتون بابت tsh.با پزشک غدد مشورت کردم برام روزی نصف لووتیروکسین 50 تجویز کردن،البته سه هفته دیگه باید tsh چک کنم .در صورتی که پزشک زنانم میگفت نیازی نیست

خزعلی دو سه ماه دیگه میاد ایران، تو رو خدا پیش اونم یه ویزیت بشید استاد تمام این دکترا این هست

مرسی باران جان از رهنمایی تون..با اینکه توانی نمونده اما چشم حتما پیگیری میکنم دو ماه ویزان مصرف میکنم و بعد ویزیت میشم البته فکر نکنم ایشون خودشون ویزیت کنن

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام دوستان منم دیروز جواب ازمایش اسپرموگرافی همسرمو از رویان گرفتیم بخاطر واریکوسل بیضه چپ متاسفانه ...

یه مقدار بیشتر در مورد دکتر کرمی تحقیق کن عزیزم. 

اول که ما رو یکسال معطل کرد هی گفت درمان لازم ندارین. بعد از یکسال گفت باید عمل بشین.

شوهر من رو دو سال پیش عمل کرد. به خاطر اینکه می خوادتعداد زیادی مریض رو تو هر روز عمل کنه، دقتش خیلی کمه. سر عمل یادش رفته بود رگ رو ببنده و شوهر من و هم اتاقیش هر دو هماتوم شدن و چند ساعت بعد دوباره بردنشون اتاق عمل، دوباره بیهوشی و دوباره جراحی... 

تورم و کبودی خیلی زیاد هم تا چند ماه داشت. کبودی در حدی که کلا سیاه بود ناحیه تناسلی

بعد از عمل هم همه فاکتورهاش از نصف کمتر شد. کرمی گفت مشکلی نیست اما بهتون شماره یه واسطه رو میدم که برای ای وی اف تو رویان کمکتون کنه!!!

پیش یه اورولوژیست دیگه رفتیم دوباره سونو شد و گفتن هم واریکوسل برگشته و هم بیضه کوچیک شده و کاملا بالا کشیده شده و از جاش خارج شده. دکتر میگفت اصلا نمیفهمم جراح قبلی چیکار کرده با این بیضه. 

ما که آخرش امسال مجبور به آی وی اف شدیم با کیفیت خیلی پایین اسپرم.

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله

[QUOTE=59249152]ان شاء ا...این سری مامانی و همه ی این نگرانی ها تموم میشه در عوض نگرانی هایی شروع میشه که تا اخر عم ...[/QUOTE:

سلام به دوست خوب و مهربونم مامان طلا..لاله جان این چند وقت خیلی درگیر بودم خواستم کمی ریلکس کنم اما نمیشه متاسفانه...مرسی از دعاهای همیشگی تون در حقم..امیدوارم هزاران برابر تو زندگی خودتون جاری باشه اتفافات خوب و شیرین

بله اندومتریوماست تخمدان چپ

☆بعد جراحی فاکتورهای خونی بهم ریخته بود این سری آزمایش دادم ممنون میشم نظرتون رو بگید چون دکتر گفتن لازم نیست دیگه دارو مصرف کنی هموگلوبینت داره زیاد میشه اما خب iron و ferritin خیلی پایینه
●●به نظرتون ادامه بدم قرص آهن رو؟؟ فروفورت ایرانی تجویز کرده بودن؟؟
Test           re. range
Hg:14.2       12-15
Iron:39        22-148
Ferritin:10   6-180  
●●آزمایش همسرم :
Prolactin:22.6   3.4-19.4
گفتن چون من نسخه نکردم جوابشو ببرید پیش همون دکتری که نوشتن این تست رو..بله دیگه😯

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

سلام آنا جان میشه لطف کنید بگید●● بیمه تکمیلی شما چی هست؟؟ما از طرف سازمان همسرم بیمه هستیم اما خودم بیمه تامین اجتماعی هستم البته دفترچه نگرفتم هنوز میخوام بدونم اگه بیمه پایه تامین باشه تکمیلی کدوم بهتره واسه دارو و جراحی؟؟؟

●●آنا جان تست tsh: 2.5 بود و دکتر گفتن دارو لازم نداری رنج تا 4.5 هست..به نظرتون باید قرص مصرف بشه..میشه پزشک غدد خودتون رو معرفی کنید؟؟؟

●●tsh همسرم 1.4 اما رنج آزمایشگاه 0.2 تا 4.2 هست به نظرتون کم نیست این مقدار یا ایشون هم باید ویزیت بشن؟؟خیلی خیلی ممنونم مامان خانوم مهربون

دیگه باید از خودم چند تا نسخه ایجاد بشه هر کدوم برن سراغ یک کار😆

آنا جان سلام .من وارد سیکل شدم الان روزی یه دونه گونال اف و روزی یه دونه hmg میزنم .حالا گلوم عفونت داره همش سرفه دارم میتونم آنتی بیوتیک بخورم .تاثیری روی دارو هام نداره ؟

عزیزم در مورد ازمایش های ایمنی انعقادی اصلا به حرف هیچ دکتری گوش نده نهایتش اینه که مثل من آز میدی و ...

لاله جون با این وجود هم باید برا باردار نشدنم غصه بخورم و هم باید بخاطر مشکل انعقادیم که تا آخرین لحظه ممکنه جنین سقط شه درسته؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام دوستای گلم

من الان سونو کردم تو پروسه انتقالم. دکتر گفت اندومتر تقریبا سه خطی و ۶/۴. برای روز هشتم چطوره؟روزی سه تا استرادیول میخورم گفت روزی چهار تا بخور یکشنبه بیا سونوی مجدد. به نظرت اوضاعم خوبه؟