2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048038 بازدید | 684638 پست
اترییسا جون نمی دونم چرا دکتر رزاق اکثر عمل عاش اینطور ميشه، ای کاش این سری هم با آصف عمل می کردم. چ ...

چی بگم عزیزم..من این سری هم میخواستم با دکتر اصف جاه عمل بشم اما گفتن خودم حتما باید حضور داشته باشم و من متاسفانه کوتاه اومدم..گفتم حتما حق با ایشونه و به صلاحمه... ای وای که چقدر ناراحتم

میگن سه خطیه اما نامنظم و خب 5 بار منفی داشتم میگن با رحم دیگه امتحان کن..چسبندگی لگنی دارم اما میگن خیلی تاثیر گذار نیست

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل آزواسپرمیه !!!!  با یه همسر ناامید !! انشالله برا شما هم  حل میشه

ای وای همسر منم داره ناامید ميشه دیگ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

رحم جایگزین هم مرحله ای از درمانه ....

وقتی راه نجات همین باشه  میشه   قبول کرد 

خیلیا با این روش نتیجه گرفتن .

فقط هزینه بیشتر میشه و یه مقدار شرایط پیچیده تره ...

باز یه خوبی داره که بچه تون شبیه خودتونه ...چه از لحاظ ظاهری و چه ژنتیک 

چی بگم عزیزم..من این سری هم میخواستم با دکتر اصف جاه عمل بشم اما گفتن خودم حتما باید حضور داشته باشم ...

منم دقیقا می خواستم پیش آصف برم ولی نشد کاش این سری که تهران بودم بعد کنسل سیکل می رفتم پیش آصف، بخدا رزاق يه بلایی سرمون آورده بهش گفتم قبول نکرد گفت آندمتر ربطی به سپتوم نداره، ولی در صورتیکه بعد عمل اولم پیش آصف هنه چير عالی بود برام. چرا پنج تا منفی داشتی؟ عزیزم اگر آندمتر ت مشکل داره پس چطوره برات انتقال دادن؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

🌹🌹آنا جون دکتر دو بسته ویزان تجویز کردن واسم بدون وقفه مصرف کنم.شما خاطرتون هست چند روز بعد قطع قرص پریود شدید؟؟

آهان اینم بگم دکتر گفتن که رحمت تاپ نرمال هست واسه کسی که زایمان نداشته نمیدونم منظورشون چی بود فک کنم بزرگتر شده این بده حالا..اوه اوه حالا هی میخوام گیر ندمااا برم سراغ زندگیم زندگی امون نمیده لامصب😆

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
رحم جایگزین هم مرحله ای از درمانه .... وقتی راه نجات همین باشه  میشه   قبول کر ...

آره.من اگر به اونجا بکشه که خدای نکرده.... بخدا قبول می کنم 

🌹🌹آنا جون دکتر دو بسته ویزان تجویز کردن واسم بدون وقفه مصرف کنم.شما خاطرتون هست چند روز بعد قطع قر ...

عزیزم. حالتو خوب درک می کنم 

منم دقیقا می خواستم پیش آصف برم ولی نشد کاش این سری که تهران بودم بعد کنسل سیکل می رفتم پیش آصف، بخد ...

چی بگم شاید واقعاا ربطی نداره به سپتوم...

نمیدونم چراا اینهمه منفی رو تجربه کردم..هر بار جنین هاااز لحاظ ظاهری گرید خوبی داشتن..و خب رحم سه خطی حالا دیگه چی شده که جدیده میگن سه خطی هست اما نه یکنواخت اونو دیگه بی اطلاعم البته فقط دکتر رز...گفتن این مورد رو

عزیزم من اندومتریوز داشتم گرید 4

چی بگم شاید واقعاا ربطی نداره به سپتوم... نمیدونم چراا اینهمه منفی رو تجربه کردم..هر بار جنین هاااز ...

خزعلی دو سه ماه دیگه میاد ایران، تو رو خدا پیش اونم یه ویزیت بشید استاد تمام این دکترا این هست

سلام عزیزم خوبی چه خبر لکه بینیت تموم شد؟  

سلام عزیزم،ممنون از محبتت،از اونموقع کلا استراحتم،شکر خدا، نه کاملا... 

خواهش میکنم دعا کنین برام... دلاتون پاکه    

هر مرحله یه جور نگرانی داره...ان شاءالله به خیر و سلامتی بگذره ،برای هممون...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
ممنون عزیزم.مرسی که جوابمو میدین.دکتر شرکت بهم گفتن فعلا باردار نشو.برام آ اس آ نوشتن و فولیک اسید و ...

چون مشکل تنفسی از زمان هایپر شدن براتون مونده و مشکل تشکیل لخته داشتین اسپرین داده
پرد نیزولون رو نمیدونم
مشکل ایمنی داشتین؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان. من باز با درهای بسته مواجه شدم واقعا دلم ميخواد دیگ بمیرم ديگه از زندگی خسته شدم، بازم ...

سها جان خیلی متاسفم و میفهمم چه حال بدی داری
سها جون تا حالا تو سیکل اماده سازی رحم بهت اسپرین داده؟
شما ممکنه مشکل نارسایی شریان اصلی خونرسان به رحم رو داشته باشی
فک کنم تو سونوی داپلر میشه اون شریان رو بررسی کرد
به نظرم یه وقت سونو با دکتر نصر بگیر

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان منم دیروز جواب ازمایش اسپرموگرافی همسرمو از رویان گرفتیم بخاطر واریکوسل بیضه چپ متاسفانه ...

عزیزم اگه میخواین میکرو کنین دیگه عمل نکنن همسرتون
چون اصلا مشخص نیست بعد از عمل چی پیش میاد
مگر اینکه سن همسرتون خیلی کم باشه و زیر 30 باشن
اما اگه میخواین شانس طبیعی رو امتحان کنین عمل کنین