2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
سلام.ببخشید خانمها ازبین مراکزناباروری  صارم و ابن سینا کدوم برای میکرو بهتره؟ صارم پرونده دار ...

عزیزم اول علت لاپرا رو بپرس شاید علتی دارن
بعد پیشنهاد هیسترو بده چون هم عمل نیست و غیر تهاجمیه هم تقریبا مثل لاپراس با این تفاوت که داخل لگن و شکم رو نمیشه دید

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بله .هم لاپروسکوپی شدم هم هیستروسکوپی شدم.البته تو یه روز هردوشو انجام دادم‌.اصفهان انجام دادم.دکتر ...

خب دکتر کلانتر دکتر خوبیه تو عمل و لاپرا
به نظرم الکی شک نکن
اگر واقعا نمیتونی اعتماد کنی میتونی یه هیسترو با یه دکتر خوب انجام بدی پیشنهاد ساده تر سونوی دکتر نصر هست اون از تو سونو هم خیلی از مشکلات رحم رو تشخیص میده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم انجام داد اصفهان دوهفته پیش.امروز جوابشو گرفتم.dfi که ۲۵ هست و dna هم ۱۸ هست.مورفولوژی هم ۲ هس ...

خیلی بد نیست
باید برسه به 15

سلام به همه ی دوستان حالتون خوبه .به مامانای جدید تبریک میگم .  من چند روزه شدید سرما خوردم نم ...

سلام عزیزم
خیلی وقته خبر نداشتیم ازت
عزیزم سوپ و مایعات گرم بخور
عسطه و سرفه مشکلی ایجاد نمیکنه نگران نباش

سلام  آنا جون ما لازمه برا تشکیل پرونده الان بریم مرکز بهداشت که تحت نظر اونا باشیم ؟ یا لازم ...

شبکه بهداشت نرین بهتره الکی اعصاب و روان ادمو داغون میکنن یه مشت بی سواد رو گذاشتن اونجا هی با ادم کل کل کنن
من برا بعد از دنیا اومدن بچه هم عزا گرفتم که باید برم اونجا

سلام عزیزم خوبی. لرزت بهتر شد؟ معده ت اذیت نمیکنه؟ منکه خیلی اذیتم 

سلام عزیزم.نه هنوز.شب ها لرز میکنم .عجیبه،تماس گرفتم گفت به داروها ربطی نداره.دلیلی براش پیدا نکردم.معدم مشکلی نداره ولی دل درد پریودی دارم.

عزیزم ما که هنوز به مرحله نرسیدیم. شما بعداز انتفال معده درد نداشتی که آب دهنت جمع شه و تلخ 

ن نداشتم ولی الان پرخوری میکنم رفلاکس معده دارم . ایشالا شما هم به این مرحله برسی 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام عزیزم.نه هنوز.شب ها لرز میکنم .عجیبه،تماس گرفتم گفت به داروها ربطی نداره.دلیلی براش پیدا نکردم. ...

عزیزم انتقال داشتی ؟ منم وقت انتقال تا ۱ ماه دوسه بار لرز شدید داشتم 

سلام  آنا جون ما لازمه برا تشکیل پرونده الان بریم مرکز بهداشت که تحت نظر اونا باشیم ؟ یا لازم ...

خوبی عزیزم بارداریت تا کجا پیش رفت ؟ بهتری الان من یه مدت نبودم پست های قبلی زیاد بودن نتونستم بخونم 

بله عزیزم.لرز اینقدر شدید که تمام عضلاتم منقبض میشه.نگرانم مشکلی پیش نیاره

ایشالا واسه شما هم خیره و داره لانه گزینی میکنه منم دقیقا اینجور بودم اگه یادت باشه اومدم گفتم . من چند بار پیش اومد تازه دوتا پتو مینداختم به زور کم میشد همش جوراب میپوشیدم .  اصلا امید نداشتم ایشالا که مثبت بشی . چند انتقالی

ایشالا واسه شما هم خیره و داره لانه گزینی میکنه منم دقیقا اینجور بودم اگه یادت باشه اومدم گفتم . من ...

مرسی عزیزم.به خاطر دعای خوبت.19 انتقال دادم.دکترم 17 روز بعد  آزمایش نوشته یعنی 5 خرداد.نمیدونم تا اون روز طاقت میارم یا نه.

برام دعا کن هم خودت هم نینیت که این بار  نتیجه بگیرم و ناامید نکنم شوهرم رو.

عزیزم میتونه به خاطر اسپرین باشه منم معده درد داشتم البته بعد از مثبت شدن بعد که اسپرین قطع شد دردم ...

نه بابا. عزیزم من ۳تا فولی داشتم که بعداز پانکچر گفتند دوتاش خوبه که خداراشکر شکر دوتاش جنینای خوبی شدن. لاله جون من آسپرینو شیاف از صبح پانکچر شروع کردم نبودم اینجوری مگر دیر عوارض داده 

عزیزم میتونه به خاطر اسپرین باشه منم معده درد داشتم البته بعد از مثبت شدن بعد که اسپرین قطع شد دردم ...

ببخشید لاله جون مزاحمت میشم عزیز چند روز بعداز انتقال این حالتو داشتی؟ ممنون که جواب میدی. خودت میدونی تو چه برزخی دست و پا میزنم 

ن نداشتم ولی الان پرخوری میکنم رفلاکس معده دارم . ایشالا شما هم به این مرحله برسی 

ممنونم آتی جونم زمانی که تازه  انتقال داده بودی  تو تاپیک دعا باهم بودیم. امیدوارم به خوشی سپری کنی بارداریتو