2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
قبلا که با دفترچه تامین اجتماعی 22 میگرفت. اما الان رو نمیدونم. دوسال پیش میرفتم. 

آها پس حتما همونه.مرسی عزیزم ک جواب دادی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم من خیلی تحقیق کردم یبارم خودم رفتم صارم.بنظرم یا برو رویان یا ابن سینا چون صارم فقط پول میگیرن ...

مرسی عزیزم

اره خودمم به این نتیجه رسیدم که تو صارم فقط دنباله پول کندن از بیمارن.پس همون ابن سینا بهتر باشه فکر کنم.چون رویان هم شنیدم خیلی شلوغه..مرسی گلم از راهنماییت

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم اره خودمم به این نتیجه رسیدم که تو صارم فقط دنباله پول کندن از بیمارن.پس همون ابن سینا ب ...

خواهش میکنم عزیزم انشالا ک خیلی زود نتیجه میگیری

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم من هنوز ابتدای بارداری هستم و در مورد شکل شکم نمیتونم اصلا نظر بدم تو این مورد بقیه بچه ها به ...

بله .هم لاپروسکوپی شدم هم هیستروسکوپی شدم.البته تو یه روز هردوشو انجام دادم‌.اصفهان انجام دادم.دکتر کلانتر برام انجام داد که گفتن رحم شکلش نرماله.یه پولیپ کوچیک داشتم که برداشتن و گفتن پیچیدگی شدید لوله های رحمی دارم

دی اف ای با متد های مختلفی انجام میشه تانل یکی از این روش هاست

شوهرم انجام داد اصفهان دوهفته پیش.امروز جوابشو گرفتم.dfi که ۲۵ هست و dna هم ۱۸ هست.مورفولوژی هم ۲ هست‌.فردا باید ببرم پیش دکترش‌.خودم هم رفتم پیش دکتر شرکت.چند نمونه آزمایش نوشتن که فردا صبح باید انجام بدم

سلام به همه ی دوستان حالتون خوبه .به مامانای جدید تبریک میگم . 

من چند روزه شدید سرما خوردم نمیدونم چکار کنم شدید سرفه و عطسه میکنم خیلی نگرانم واسه نی نی بد نباشه 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
دوستان میشه بگید حرکات نی نی رو چطور حس میکنید همش یه سمته یا دو طرف ضربه میزنه ؟ چه وقتایی حرکاتش ب ...

عزیزم ما که هنوز به مرحله نرسیدیم. شما بعداز انتفال معده درد نداشتی که آب دهنت جمع شه و تلخ 

سلام 

آنا جون ما لازمه برا تشکیل پرونده الان بریم مرکز بهداشت که تحت نظر اونا باشیم ؟ یا لازم نیست ؟ یعنی برنامه ای که بهداشت برا باردارها داره ، جدا از داروها و درمانی هست که دکتر خودمون برامون انجام میده ؟

سلام لاله  و اناجون من امروز ۷ روزه که از  انتقالم میگذره  ۳ روزه که خیلی معده م درده ...

عزیزم میتونه به خاطر اسپرین باشه
منم معده درد داشتم البته بعد از مثبت شدن بعد که اسپرین قطع شد دردم خوب شد
خدای نکرده هایپر که نبودی؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو