2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
قربونت ماهی کوچولو جانم. مرسی از دعای قشنگت دلم غنج زد از دعات. به قولی میگن مراقب حرف زدنمون باشیم ...

ای جااانم😍😍

فدای این همه مهرو. محبتت و. دعاهای قشنگت بشم من 

من از خدا ممنونم که دوستای خوبی مثل شما نصیبم کرده 

فدای دل مهربونت بشم من 

الهی آمین الهی آمین برای هممون برای همه منتظرا برای شما و برای من حقیر 

😍❤️🙏🙏

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

آنا جان

من به چشم خودم دیدم وبه همه توصیه میکنم.واقعا به چشم خودم دیدم.

ذخیره تخمدان خانم تو مرکز ناباروری ۴/۲بودو از لحاظ ذخیره مشکلی نداشت. یکی دوسال داروی طب اسلامی مصرف کرده بود برای باردارشدن اما باردارنشده بود . اما باز تو همون مرکز ناباروری آزمایش داده بود.... ذخیره تخمدانش۷/۵شده بود.

همسرش واریکوسل بیضه چپ و مورفولوژی پایین و...کم تحرکی و.... داشت.باید واریکوسل عمل میشد. ولی با زالو درمانی روی بیضه توسط خودشون تو خونه......ومصرف داروی طب اسلامی تو همین یکی دوسال ،تعداد اسپرم از۲۰ میلیون به ۴۰ میلیون رسیده بود....

اومده بودن باز درمان ر از سربگیرن

سال ۹۵ سومین انتقال جنین شون هم منفی شده بود ودیگه جنین نداشتن. قرار بود آین بار آیو آی کنند.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان.کسی از شما بوده که با tsh=3.5 قبل از انتقال براش لووتیروکسین شروع کنن؟

راستش من دو ماه پیش پانکچر شدم و قراره به امید خدا خرداد برم برای انتقال.شنیدم که باید tsh کمتر از 2.5 برسه اما دکترم اعتقادی به این موضوع نداره و میگه تو رنج نرمال هست.اما چون دفعه پیش منفی شدم میخوام این دفعه محکم کاری کنم.ممنون میشم راهنماییم کنید

آنا جان من به چشم خودم دیدم وبه همه توصیه میکنم.واقعا به چشم خودم دیدم. ذخیره تخمدان خانم تو مر ...

عزیزم به قول لاله جون احتمالا این درمانها باعث شده ذخیره واقعی خودشو نشون بده والا من خیلی اطلاعات تو این زمینه ندارم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان.کسی از شما بوده که با tsh=3.5 قبل از انتقال براش لووتیروکسین شروع کنن؟ راستش من دو ماه ...

عزیزم والا بهتره قبل شروع سیکل دارو بگیر که زیر ۲ حتی ۱/۵ برسه.....

برا من زیر ۲ بود و اول بارداری چون جنین غده تیروئید نداره جورشو مادر میکشه و مال من یهویی بعد + شدن شد ۵/۵.....

فکر کن برا تو که ۳/۵ هست ممکنه این مقدار  یهویی به ۷ و بالاترم برسه.....

یعنی خارج از رنج بشه  برا جنین مشکل ایجاد بشه......

البته خوب همیشه این اتفاق نمیافته.....

اما به ریسکش نمیارزه.....

به نظرم بهتره بری یه دکتر غدد بهت دارو بده و بگو دکترت گفته باید زیر ۱/۵ بشه اون میدونه چه قدر دارو بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خاتما از کافه بازار تل گرام طلایی رو نصب کنید و بیاید این کانال، این کانال اسمش مامان های موفق میکرو ...

عزیزم این کامال رو نمیشه با تل گرام های خودمون بریم؟باید حتما تل گرام طلایی باشه؟چون من هر چی زدم موفق نشدم

الان هم لکه بینی دارم ،، استراحت مطلقم و ۲.۵ ماهه از خونه نرفتم بیرون بغیر از دکنر ،، عادت میکنی به ...

آخی! چقدر سخت! منم تو این شرایط بودم. ان شالله بزودی از استراحت مطلق دربیای. البته داشتن نی نی سالم ارزش چندماه سختی رو داره. بعدا یادت میره همه این سختیارو. خداروشکر که وضعیتت پایدار شده. حالا کسیو داری که کمک حالت باشه و کارهای خونه رو کنه؟ من دفعه پیش رفته بودم پیش مامانم. اما این دفعه فکرنکنم بتونم برم. مامانم هم سختشه بیاد خونه ما. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
در مورد مشکل ایمنی چی گفت؟

گفت بدن تو به پردنیزولون جواب داد سرم آی وی آی جی فکر نکن خیلی خوبه خیلی مضرات داره نمیدونم کلی مضراتشم گفت نامه ی دکترم دادم بهش گفت ببین نوشته بر حسب نیاز سرم تجویز شه.بعدم گفت ذخیرت عالیه من اینبار با ی امپول قوی تر امتحان میکنم که فولیای بیشتری داشته باشه همون امپولی که شما گفته بودید پرو چی جی بود اون رو گفت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
گفت بدن تو به پردنیزولون جواب داد سرم آی وی آی جی فکر نکن خیلی خوبه خیلی مضرات داره نمیدونم کلی مضرا ...

ثمین جون دکتر رزاقی گفت سرم مضرات داره؟!! الن پیش کدوم دکتر میری؟ 

سلام دوستان.کسی از شما بوده که با tsh=3.5 قبل از انتقال براش لووتیروکسین شروع کنن؟ راستش من دو ماه ...

سلام عزیزم. بقول آناجون حتما برو دکتر غدد. دکترهای زنان درمورد تیروئید نظر درستی نمیدن. اگه خیلی با انصاف باشن، ارجاع میدن به دکتر غدد.

سلام انا جون.بنظرتون برنامه غذاییمون رو چی بذاریم؟که برا شوهرم پروتیین کمتر و ویتامین بیشتر باشه

خودمم رژیم خاصی نگفت ولی بنظرتون چیا بخوریم؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
عزیزم من صلاح نمیدونم پیش هیچ کدوم بری! تو سقط قبلی من دکترم انیس نانکلی بود. هم اخلاق نداشت وهم هیچ ...

آخه یکی از آشناهامون پیشش نتیجه گرفته بود خبلی تعریف میکرد ازش.انیس نانکلی ویزیتش چنده؟آشنامون گفتش همون ک ویزیتش 27 تومنه میره پیش اون

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
یه سوال تاقبل از تخمک کشی چه ویتامینایی برا تقویت اسپرم خوبه که همسرم بخوره واسه خودم میخوام مولتی ...

عزیزم دارو گیاهی چی مصرف کردن همسرتون برا مورفو؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....