2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
من یه ماهه که دارم پروژسترون میزنم از عوارضش که هیچی نگم بهتره خیلی زیاده چون دکترم میگه تحمل کن تزر ...

عزیزم میدونم چی میگی اما یه کم اصولشو رعایت کنی تحملش راحتتره.....

عزیزم تزریق حتما آروم باشه......

با سرنگ مخصوص تزریق عمیق عضلانی.....

۲۴ ساعت بعد تزریق گرمش کن.....

یه کم باید تحمل کنی چاره ای نیست.....

من آخراش تا همسرم میخواست سرنگ رو آماده کنه ناخوداگاه اشک میریختم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم.من یه سقط تو ۵ هفته داشتم.که البته دوروز قبل پریود لک داشتم و فک کردم پریودم.چیزای گرم خوردم ...

عزیزم در مورد ازمایش های ایمنی انعقادی اصلا به حرف هیچ دکتری گوش نده
نهایتش اینه که مثل من آز میدی و نرماله همه چیز دیگه
ضرر نمیکنی میگنی؟
حد اقل خیالت راحته

در مورد اینکه دکتر گفته اگه مشکل ایمنی انعقادی بود تا 16 هفته سقط میشد، داشتیم کسانی که مشکل انعقادی داشتن و تو هفته 37 بچه اشون دو شکم فوت کرد!! پس نمیشه این قدر راحت گفت کسی که مشکل انعقادی داره حتما خیلی زود بچه اش سقط میشه

برای اطمینان خاطر بهتره ژنتیک هم بدین هر چند سقط شما به نظر نمیاد مربوط به مساله ژنتیک بوده باشه اما چون تو خانواده همسرتون موارد مشکل دار وجود داشته بهتره یه چک بشه قبلش

حتما خودتون و همسرتون حداقل 3 ماه مکمل و انتی اکسیدان هم داشته باشین برای کیفیت اسپرم و تخمک

لیست ازهای ایمنی انعقادی رو انا جون تو تاپیک ص های اول گذاشتن حتما همه اش رو انجام بدین

تو بارداری دو قلو هاتون مشکل نارسایی دهانه رحم نداشتین؟ مشکل انقباض نداشتین؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم.من یه سقط تو ۵ هفته داشتم.که البته دوروز قبل پریود لک داشتم و فک کردم پریودم.چیزای گرم خوردم ...

عزیزم کم دردی تحمل نکردی جای کوچکترین ریسک دیگه نذار.....

اصلا فرض کن مشکل ایمنی و انعقادی نداری.....

فرض کن داری یه پول اضافه میریزی دور که خیالت راحت بشه......

به خدا ارزشش رو داره.....

به نظرم همه رو کامل انجام بده......

ببین ایمنیو دقیق نمیدونم اما انعقادیو میدونم بودن کسایی که حتی دردونشون ۹ ماهه به دنیا اومده و فهمیدن به خاطر مشکل انعقادی مادر که تشخیص نداده بودن بچش دچار مشکل قلبی شده و بعد مدت کوتاهی فوت کرده.....

پس به هیچ وجه ریسک نکن.....

به دکتر بگو طاقت یه درد دیگه رو نداری و هر چیزی که حتی احتمالش کنه مشکل داشته باشیم واست بنویسه.....

بگو توان اینو نداری که دوباره همچین چیزیو تجربه کنی پس همه چیو حتی اگه غیر لازمه بررسی کنه.....

بگو فرض میکنم یه وسیله برقی با گوشی خریدم و یه پول اضافه برا گارانتیش دادم.....

گارانتی ای که خیلی وقتها اصلا نیازی نیست ازش استفاده بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

نسخ آزهای تکمیلی:

نسخه اول: برای همسرتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:

Protein c

Protein s

Anti thrombin III

APCR

Homocystein

Beta 2 Glycoprotein (IgG)

Beta 2 Glycoprotein (IgM)

Igm

IgA

CD4

CD8

CD4/CD8

CD16

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

نسخه پنجم برای همسر:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

آز شکست دی ان ای اسپرم بهتره مراکز ناباروری انجام بشه!!!!

@microinjection

ماری جان دکتر پارسا نژاد هم مثل همونه الکی وقت تلف میکنه و هزینه هدر میده اخرشم هیچی مثلا بیمار هز ...

مرسی لاله جون... باشه عزیزم حتما. ممنون که وقت میذاری😙😙😙

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
عزیزم در مورد ازمایش های ایمنی انعقادی اصلا به حرف هیچ دکتری گوش نده نهایتش اینه که مثل من آز میدی و ...

ممنون عزیزم.طول سرویکسم تو۱۸ هفته ۳۸ بود‌.به دکتر اصرار کردم برا سرکلاژ بخاطر دوقلو و آی وی اف بودنم.گفت طول سرویکس خوبه و سرکلاژ نکرد.من از اول بارداریم‌تنگی نفس داشتم.تو ماه ۶ بجایی رسید که کپسول اکسیژن خریدم و استفاده کردم.اول ماه ۶ یه لحظه هرچی نفس میکشیدم انگار اکسیژن بهم نمیرسید.بیهوش شدم.و چنددقیقه بعد مثل اینکه استفراغ کرده بودم تو بیهوشی و بعدش بهوش اومدم.رفتم دکتر ازمایش دی دایمر دادم و مثبت شد و گفتن مشکوک به اینه که لخته خون تو ریه هامه.سه روزی بستری شدم و هپارین تزریق کردن.من زیربارنرفتم برا گرفتن اسکن هسته ای.مرخص شدم.بعدچند روز ترشحاتم سبز شد.دوهفته هرچی انتی بیوتیک مصرف کردم و شیاف استفاده کردم خوب نشد.بعدش هم که درد اومد سراغم و هی میگرفت و ول میکرد.میگن درد زایمان بوده و من احمق به دکترم اعتماد کردم و کاری نکردم.جز استراحت.موقع تخمک کشی که شکمم آب اورد تو ریه م آب رفت .شاید تنگی نفسم مال اینه.الان هم هنوز دارم با شدت کمتر

عزیزم کم دردی تحمل نکردی جای کوچکترین ریسک دیگه نذار..... اصلا فرض کن مشکل ایمنی و انعقادی نداری... ...

باشه عزیزم.ممنونم.حتما میگم.من تو بارداریم لوله های مجاری ادرارم بخاطرفشار رحمم تنگ شده بود.توماه ۶ معده درد داشتم و شاید ورم معده.نفخ شدید.عزیز من احساس میکردم از درون دارم خفه میشم.ازبالای نافم شکمم بزرگ میشد ولی ازپایین نافم انگار بزرگ نمیشد.هرچی به دکتر میگفتم توجهی نمیکرد.خودم که با متر اندازه میگرفتم بالای نافم جلوتر بود و بزرگتر.اصلا احساس میکردم رحمم نمیاد بیرون داره از داخل بهم فشار میاره و بزرگ میشه.احساس میکردم جای دخترام داخلش نیست.کم تکون میخوردن و بعضی موقع خیلی بد تکون میخوردن.نمیدونم احساس میکنم رحمم مشکل داره.کوچیکه یا اصلا نمیتونست بیادبیرون و بزرگ بشه.من دوبار عکس رنگی گرفتم و هیسترو هم شدم.گفتم رحمم نرماله.ولی واقعا خودم احساس میکردم ازپایین نافم تاپایین بزرگ نمیشه.شکمم نرمال نبود.مثل خانمهای باردار یه دست بیاد بالا

عزیزم همون روز در مورد انتقال دو مرحله ای مشورت کن با دکتر و جنین شناس یعنی همون روز جنین 3 روزه ات ...

چشم ممنون عزیزم حالا به دکتر بگم اگر قبول. کنن اینم ایده خوبیه 

ولی بعید. میدونم. 

بازم ممنونم. از توجهت 🙏

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

آنا جون سلام من يه سوال دارم. از روز چهارشنبه آمپول مريومال روزي ٥ تا مي زنم با سينافكت. از ديشب پشت سرم درد وحشتناكي گرفته كه همش داغ ميشه و اين درد به گوش و فكم هم مي زنه. يه درد خاصين انگاري بي حسه ولي درد ميكنه. عزيزم اين از عوارض دارو هستش؟ هر چي سرچ مي كنم چيزي پيدا نمي كنم. شرمنده كه مزاحمت شدم چون اصلا خوب نيستم خيلي درد دارم

آنا جون سلام من يه سوال دارم. از روز چهارشنبه آمپول مريومال روزي ٥ تا مي زنم با سينافكت. از ديشب پشت ...

عزیزم ممکنه از عوارض دارو باسه.....

عزیزم آب زیاد میخوری؟؟؟

چون این داروها غلظت خونو بالا میبرن.....

سعی کن حتما آب زیاد بخوری.....

به دکترتم حالاتتو بگو نیاز باشه دارویی چیزی میده.....

عزیزم ممکنه از عوارض دارو باسه..... عزیزم آب زیاد میخوری؟؟؟ چون این داروها غلظت خونو بالا میبرن... ...

مرسي عزيزم نه خيلي آب نميخورم شايد به همين دليل باشه. شروع ميكنم به آب خوردن تا چهارشنبه كه برم پيش دكترم. ممنون كه جواب دادي 

ممنون عزیزم.طول سرویکسم تو۱۸ هفته ۳۸ بود‌.به دکتر اصرار کردم برا سرکلاژ بخاطر دوقلو و آی وی اف بودنم ...

عزیزم با این شرایط بعد دکتر میگه نیاز به ازمایش های ایمنی انعقادی نداری؟
البته به نظر میاد مشکل شما بیشتر مربوط به مساله انعقادی هست
ممکنه به مساله ی هایپر شدنت هم بی ربط نباشه
فقط یه چیزی ، شما هایپر شدی بعد برات همون ماه انتقال دادن؟!!!!!!!!!!!

میشه بگین دکترتون کی بوده؟ که حد اقل بقیه بچه ها حواسشون جمع باشه؟

فعلا در حال حاضر حتما همه ی ازمایش های انعقادی رو انجام بده
حتی زودتر از ازمایش های ایمنی و کاریوتایپ
احتمالا تم همین ازها مشکل مشخص میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
باشه عزیزم.ممنونم.حتما میگم.من تو بارداریم لوله های مجاری ادرارم بخاطرفشار رحمم تنگ شده بود.توماه ۶ ...

عزیزم احتمالا این حالت شکم شما به جمع شدن لخته خون تو ریه هات مربوط میشه
اما بازم با یه متخصص ریه و دستگاه تنفس مشورت کن

آنا جون سلام من يه سوال دارم. از روز چهارشنبه آمپول مريومال روزي ٥ تا مي زنم با سينافكت. از ديشب پشت ...

عزیزم بهتره یه ویزیت با متخصص قلب بشین
حتما هم اکو انجام بدین

البته به قول انا جون اول چند روزی مایعات فراوون بخور اگه خوب شدی که هیچ اگه خود نشد با متخصص قلب ویزیت شو