2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
من خوزستان، فرتیل لایت و اووبوست و ویتامین ای و دی، یکی دوماه خوردم، روزی دوتا، شاغل نیستم، تغذیه ام ...

عزیزم خب خوزستان هوا خیلی الوده اس خیلی زیاد و این خیلی میتونه موثر باشه
در مورد تغذیه منظورم تغذیه درست بر اساس طب سنتی بود
مثلا مصرف فست فود و ماکارونی و قند و شکر و لبنیات پاستوریزه و اینا دارین؟ اگه دارین حذفش کنین برای مدت طولانی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم طب سنتی برای درمان سردی رحم چی براتون تجویز کرد؟

عزیزم من طبق تجویزش پیش نرفتم فقط یه سری اصول رو رعایت کردم درمان شد.....

البته خوب من یه سال بیشتر رعایت کردم شاید میخواستم زودتر تاثیر بذاره روال دکتر طب سنتیو رعایت میکردم بهتر بود.....

عزیزم من اولا چون طبعمم سرد بود کلا با سردیجات خداحافظی کردم.....

موقع پریودی حموم نرفتم.....

خودمو نشستم.....

آب ولرم فقط میخوردم کلا آب سرد و یخ و کنار گذاشتم.....

بعد حموم و نزد یکی سریع آب نخوردم.....

بعد نز دیکی سریع خودمو نشستم.....

کمربند و شلوار و جوراب پشمی پوشیدم.....

با رعایت این نکات دیگه تغییر رو به مرور حس کردم.....

حتی من تا ماه سوم بارداریم فقط گرمی خوردم.....

بعد به اعتدال رسیدن طبعم سریجاتم کنار گرمیجات استفاده کردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

برای گرم شدن رحم هر شب 5 دقیقه با روغن سیاه دانه تخمدان و زیر شکم ماساژ بدین .

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
نه عزیزم گفت مشکلی نداره دوردونه و غربالگری دوم پنج هفته آینده انجام بده، زوده؟ 

آهان پس عملا میمونه واسه غربالگری دوم....

من فکر کردم واسه اولیو گفته بعد پنج هفته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم مبارکت باشه   دامادیش خودم میرقصم براش 😍

فدات عزیزم.....

به همچنین عزیزم.....

اکی الان متوجه شدم حالا چرا نمیذاره صداش رو؟

عزیزم فکر کنم دستگاهش این قابلیتو نداره چون تا حالا ندیدم با سونوش صدای قلب بذاره.....

سلام .بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه بچه ها سکزش معده .سردرد و تهوع هستم نمی تونم چیزی بخورم .چیکا ...

الهی فدات.....

معلومه ویار بدی داری.....

عزیزم دکترت چیزی تجویز نکرده؟

برا تهوع میدونم سیرابی خیلی خوبه....

مثل آب رو آتیشه.....

سردردتم بسته به نوعش داره.....

مال من با کمپرس یخ خوب میشد.....

الهی فدات..... معلومه ویار بدی داری..... عزیزم دکترت چیزی تجویز نکرده؟ برا تهوع میدونم سیرابی خیل ...

سلام عزیزم من امروز روز ۹ انتقالم بود جنین فریز انتقال دادم 

همیشه چند روز که به پریودم باقی میموند صورتم جوش زیر پوستی میزد ! امروز هم دوباره صورتم جوش زیر پوستی زده دارم دیوونه میشم فقط زدن این جوش یعنی منفیه درسته!؟؟؟؟ 

خیلی استرس دارم 

کسی هست اینجا که قبلا از موعد پریودیش جوش درمیاورده و انتقال داده باشه مثل من و باردار بوده باشه اگه کسی بوده لطفا بهم امید بده خواهش میکنم 

ممنون از همتون

سلام عزیزم من امروز روز ۹ انتقالم بود جنین فریز انتقال دادم  همیشه چند روز که به پریودم باقی م ...

عزیرم برا خیلیا علایم پری و بارداری یکیه.....

اصلا به این چیزای منفی فکر نکن.....

این جوشارو به فال نیم بگیر ایشالله مامانی.....

سلام .بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه بچه ها سکزش معده .سردرد و تهوع هستم نمی تونم چیزی بخورم .چیکا ...

سلام عزیزم. سیرابی بخور. باور کن راه حلش همینه. اگه زیاد اذیت میشی آمپول ب۶ باید بزنی. قرص ب۶ رو که مثل اسیدفولیک هرروز بخور. سیرابی هم هرروز تا یه مدت باید یه کوچولو بخوری.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

سلام آنا جون ، این آمپول هیدروکسی پروژسترون ، داروخانه روشنوشته هر ۱۲ ساعت یک عدد ،، !!!! بنظرت درست نوشته؟ البته فردا زنگ میزنم میپرسم از مطب ،،، ولی بنظرت هفته ای یه دونه هستش یا هر ۱۲ روز یه دپنه ؟ یعنی منظورش هر ۱۲ روز یه دونه هستش ؟

سلام.یاس عزیزم خدا رو شکر ک یه تعداد از مشکلاتت فعلا حل شده و باقی مشکلاتم برات رو شده و قابل درمانه ...

نیواجان حق با شماست. حکمت خدارو فقط خودش میدونه. منم تاهمینجا که فهمیدم مشکل کارم ازکجاست ازخدا ممنونم. اینکه ندونیم مشکلمون چیه واقعا عذاب آوره. خدا کنه این اتفاقات برای هیچ مادری نیوفته و همه نی نی ها سالم و بموقع بیان بغل ماماناشون. ان شالله شماهم بزودی دامنت سبز ودلت شاد میشه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
الهی فدات..... معلومه ویار بدی داری..... عزیزم دکترت چیزی تجویز نکرده؟ برا تهوع میدونم سیرابی خیل ...

خدا نکنه انا جونم .

انا دکتر نرفتم.

من به خاطر سینوزیت نمی تونم کمپرس یخ بزارم .اما داغونم .

انا می گن زیر سه ماه قرص نخوری بهتره اما من خیلی اذیتم . افتضاحم .راستی حتما باید برم پیش دکتر خودم؟

یا امام رضا