2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048480 بازدید | 684660 پست
ای وای  چه خبر بدی 😢😢عزیزم خیلی ناراحت شدم انشالله خدا دوباره دلتو شاد میکنه شک نکن

ممنون عزیزم.ان شالله

خیلی محتاج دعاهاتونم.

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون آنا جون از دعای شما و دوستان گلم فعلا که درد داره تا چند ماه بعد ببینیم نتیجه چی میشه 

ایشالله که به زودی بهبودیشو حس میکنین.....

ما باید همیشه کنار هم باشیم.....

ما اینجا یه خونواده هستیم خونواده واقعی و غیر تحمیلی و اجباری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان سونو غربالگری اول ، واژینال هستش ؟

نه عزیزم شکمیه....

دیگه از غربالگری و به بعدش سونوها شکمین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تو ه دو تا تخمدانم بود، قبل از عمل ذخیره م 3 بود الان شده1.8

پس الان مجدد عود کرده؟

احتمالا با دیفیرلینی چیزی بخوان مهارش کنن.....

نگران نباش......

اره واقعا ، دیروز اینقد ناراحت شدم گفت دویست دادم حالا داره نازه میکنه پا نمیشه دفعه بعد باید برم سو ...

فدای سرتون.....

خوب نازشون خریدار داره دیگه.....

عزیزم قبل از میکرو مکمل چند ماه مصرف کردی؟ چی ها خوردی؟ وضعیت تغذیه تون چطوره؟ کدوم شهر زندگی میکنین ...

من خوزستان، فرتیل لایت و اووبوست و ویتامین ای و دی، یکی دوماه خوردم، روزی دوتا، شاغل نیستم، تغذیه ام خوبه چون خیلی شکمو هستم ولی کلا دکتر بهم گفت کیفیت تخمک فقط زیر دستگاه جنین شناس معلوم میشه، و اصلا تو سونو معلوم نیست و به سایر فولیکول هم نیست

سلام بچه ها اگه یادتون باشه من بعد ای وی اف منفی بعد۶سال خودم حامله شدم اما هفته پیش ب خاطر لک بینی ...

وای عزیز دلم خیلی خیلی ناراحت شدم.....

زبونم قاصره از گفتن هر چیزی.....

نگفتن علتش چی بوده؟

ایشالله خیلی زود با بغل کردن دردونت صحیح و سالم جبران بشه برات.....

ای جان انشالله ک فقط سلامت باشه همین.....ولی پسر هم باشه😂😂😂😘😘

ایشالله خدام به بهار گلمون و بقیه دوستای منتظرمون یکی یه دونه یا دو تا از این شیطونکها بده....

منم دلم خنک بشه که فقط من نیستم با این وروجکها سر و کله میزنم.....

ایشالله خدام به بهار گلمون و بقیه دوستای منتظرمون یکی یه دونه یا دو تا از این شیطونکها بده.... منم ...

فدات عزیزم دعایی ک در حقم کردی ب دلم نشست 😄😍امروز همسرم نهار نیومد انقد حوصلم سر رفته اتفاقا داشتم پیش خودم میگفتم کاش بچه داشتم الان سرم باهاش گرم بود😊  راضیم ب رضای خدا تا ببینم خدا چی برام رقم زده

سلام بچه ها اگه یادتون باشه من بعد ای وی اف منفی بعد۶سال خودم حامله شدم اما هفته پیش ب خاطر لک بینی ...

عزیزم خیلی متاسفم، ان شاءالله خدا کمکت میکنه و با بهترین اتفاق جبران میشه و زود زود یه نی نی بهت میده...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
فدات عزیزم دعایی ک در حقم کردی ب دلم نشست 😄😍امروز همسرم نهار نیومد انقد حوصلم سر رفته اتفاقا داشتم ...

ان شاءالله یه دو قلوی شیطون برات رقم بزنه  

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
ایشالا عزیزم ..فردا  خبر خوش بدیااااااا    😍

ان شاءالله ،توکلم به رحمت و لطف خداست