2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048354 بازدید | 684651 پست
سلام عزيزمم ممنون كه به يادم بودي جواب آزمايشم خوب بود ولي دور از جونتون از همون روز درد پريودي دار ...

عزیزم بعضیا زمان پریودی به خاطر تغییرات هورمونی ممکنه حتی لک و خونریزی داشته باشن نگران نباش....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاپراسكوپي هيستروسكوپي كردم، ازمايش ايمني انعقادي دادم كه كشكل ايمني انعقادي داشتم، اندومتريوز نداشت ...

عزیزم بهترین راه برا تشخیص سردی و گرمی فکر کنم ویزیت با دکتر طب سنتیه....

یه سری علایمم داره.....

مثلا من رحمم سرد بود.....

پریودیم با لک بینی بود.....

رنگش تیره و لخته سیاه داشتم.....

حجمش کم بود.....

دردم زیاد بود.....

زیر شکم و واژنم حس یخ بودن داشتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون من هفته قبل رفتم سونو صداش قبلشم برام گذاشت که البته واژینال بود سونوم

میدونم عزیزم.....

منظورم سونوی خانوم دکتر بود که نمیشه صداشو گذاشت....

بعد غربالگری اول که دیگه تو ویزیتا سونو نداریم داخل اتاقش با دستگاه سونوکید اگه اشتباه نکنم صداشو برامون میذاره....

آناجون من دیروز رفتم پیش مشاور ژنتیک. کاریوتایپمونو نگاه کرد گفت نرماله و فقط یکی دوتا پلی مورفیسم ن ...

عزیرم حالتو میفهمم اما بازم جای شکرش هست که مشکل دیگه قابل حله.....

دیگه خودتو آزار نده چون به زودی مامان دو تا دردونه نازی و باید ازشون مراقبت کنی.....

سلام دوستان من هم وارد سیکل انتقال فریز شدم دکتر گفت این سری 2 روز قبل انتقال برات پی آر پی هم انج ...

عزیزم خوب اگه مشکل ایمنی نداری دلیلی به تزریقش نیست.....

بستگی به مشکل داره.....

معمولا دو سه روز قبل انتقال اولین سرم تزریق میشه اما بعضیا دو هفته ده روز قبلم زدن....

بعدیام هر ۴ هفته تزریق میشه.....

برا من تا ماه ۶ بارداری سرم رو داشتم بعضیا کمتر داشتن.....

عزیزم سونو رو گفت 5 هفته بعد؟

منم تعجب کردم چرا گفته پنج هفته بعد زودترم میشه خوب.....

مگه فرصت غربالگری اول انقدره که پنج هفته بعد بخواد سونو بشه.....

لاله جون شما از تیتر بتا اولین بار چند بود؟ ازمایش های بعدی چطور ؟ من 14 انتقال رفتم از دادم 29 شد 1 ...

خوب عزیزم رشد بتات که خوبه هر روز دو برابر شده.....

سلام من داروي دايمم نيزوپرده نميتونم قطعش كنم ميميرم، واسه من نميتونن پي آر پي انجام بدن؟ اين ...

عزیرم خوب همه که قرار نیست پی آر پی کنن و اصلا نیاز داشته باشن.....

عزیزم برا پولیپ و سپتوم و.... هم حتما باید هیسترو شی.....

سلام بچه ها اگه یادتون باشه من بعد ای وی اف منفی بعد۶سال خودم حامله شدم

اما هفته پیش ب خاطر لک بینی که داشتم رفتم بیمارستان و اونجا پروژسترون زدن و سونو هم همه چی نرمال بود 

نمیدونم خواست خدا بود یا چی که بچم تو۱۷هفته بدون هیچ علائمی بدون درد و خونریزی یدفه کیسه ابم نصفش اومد پایین

و بعد نیم ساعت کیسه اب پاره کردن و بعد یه ساعت بچم زنده اومد پایین

اما جفت و هرکاری کردن نیومد پایین

تا اخرش کورتاژ شدم

تورو خدا واسم دعا کنید که خدا ب زودی دلمو با یه جواب مثبت دیگه خوشحال کنه

خیلی سخته واسم که بعد ۶سال انتظار اینم تو ۱۷هفته بچمو از دست بدم

حالم خیلی بده.

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
سلام آنا جان نی نی دوم شما چیه پسره یا دختره؟ 😁😘الان سونو نشون میده؟

عزیرم فعلا گفتن احتمالا رنگ تیکرتو درست گذاشتی.....

معما مطرح کردم.....

خخخخخخخخ.....

سلام آنا جان نی نی دوم شما چیه پسره یا دختره؟ 😁😘الان سونو نشون میده؟

تو غربالگری اول احتمال میدن هفته ۱۴ به بعد قطعی میگن.....

منم دیگه گذاشتم برا همون غربال دوم که قطعی بگن....

سلام بچه ها اگه یادتون باشه من بعد ای وی اف منفی بعد۶سال خودم حامله شدم اما هفته پیش ب خاطر لک بینی ...

ای وای  چه خبر بدی 😢😢عزیزم خیلی ناراحت شدم انشالله خدا دوباره دلتو شاد میکنه شک نکن

دوستای گلم من فردا ان شاءالله باید برم آزمایش، از همتون التماس دعا دارم، حتی در حد یک صلوات... ممنو ...

عزیزم ایشالله امید زندگیت اولین نشونه حضورشو با یه بتای تپل به مامان باباش نشون میده.....