2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048350 بازدید | 684651 پست
آ ه عزیزم بعضا خیلی تنبل میشن و تکون نمیخورن.... نگران نباش...... عزیزم وقتی رفتی حسابی چیز شیرین ...

دیروز قبل از سونو موز و شیر خوردم، فک کنم شیرین نبوده خیلی زیاد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام لاله جون عزیز. من تابحال تیروویید پرکار نداشتم و همیشه کم کار بوده. این سری هم که رفتم دکتر غدد ...

خب دوز لوو تیروکسین باید تعدیل بشه حتما
چون لب مرزه و نزدیه به پر کاریه

ازهای ایمنی انعقادی نیاز نیست روز خاصی انجام بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنون آنا جون از دعای شما و دوستان گلم فعلا که درد داره تا چند ماه بعد ببینیم نتیجه چی میشه 

ان شاء ا... خیره عزیزم . داداش هم سر پا میشه 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنون عزیز بابت جوابات و راهنماییت ، به من دکترم گفت سیتریزین بخور ‌، پیش دمتر ایمونولوژ نرفتم تا ح ...

روشا جون اگه میخوای عوض کنی بهتره مشابه همون رو بخوری، چون دکتر داری نمیری و خودت داری عوض میکنی، و چون بدنت به اون عادت کرده بهتره مشابه همون رو بخوری
لتیزن مشابه سیتریزین هست و از نظر عوارض و کیفیت بهتره

اینکه هر روز نیاز داری یا نه باید ببینی شرایط بدن خودت چطوره، چون سیتریزین بعد از بروز علائم هم تاثیر داره و مثل لوراتادین نیست که باید قبل از بروز علائم حساسیت و برای پیشگیری مصرف بشه

دیروز قبل از سونو موز و شیر خوردم، فک کنم شیرین نبوده خیلی زیاد 

شیر موز سنگین بوده نینیمون خوابش برده 😃😃😃😃😃

لاله حون یعنی سیتریزین اثر بدی میزاره رو جنین ؟

نه نگفتم اثر بد میذاره اما دکتری که متخصص این زمینه اس گفت اون چند تا دارو عوارضش کمتره و امن تره 

شیر موز سنگین بوده نینیمون خوابش برده 😃😃😃😃😃

اره واقعا ، دیروز اینقد ناراحت شدم گفت دویست دادم حالا داره نازه میکنه پا نمیشه دفعه بعد باید برم سونو چهارصدی😅

بجه ها من تو ي حالتيم سردركمم نميدونم ج كنم  ذخيرم1.6مورفو2% رزاقي كف ميكرو  نصر كف طبي ...

عزیزم اوضاع ایمنی انعقادیت چطور بود؟

مشکلی داشتی؟

به نظرم شرایطت برا طبیعی بدم نیست.....

من آی یو آی رو توصیه نمیکنم اما طبیعی رو ترای کنی بد نیست البته به شرط بی خیالی و بدون استرس.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اخه يكي اومده بود مطب نصر كف اومدم بيش نصر كف ميكرو نكن اونم ذخيرش كم بود بيش رزاقي ميكرو كرده بوده ...

عزیزم ذخیرت همچینم کم نیست.....

من با ذخیره ۱/۴ سه بار پانکچر کردم و الانم که بعد اون سه بار طبیعی باردار شدم پس ذخیرت کم محسوب نمیشه که بخواد با یه میکرو نیاز به اهدایی پیش بیاد.....

احتمالا اونی که تو مطب دیدی ذخیرش خیلی پایینتر بوده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com