2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
بچه‌ها من منفی شدم. فریز هم که چیزی ندارم. از غصه دارم می میرم. هر ثانیه احساس میکنم خواب بد بوده بع ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم میفهمم چی میگی اما به خدا این حرفها تمومی نداره.....

ده تام بچه داشته باشی یه چیزی پیدا میکنن.....

کی دخترت عروس میشه کی پسرت داماد.....

کی بچه دار میشن؟

به خدا به این حرفها باشه تمومی ندارن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جان عزیزم از صمیم قلبم برات دعا میکنم ک فردا خبر خوش بهمون بدی 

قربون قلب مهربونت،ان شاءالله عزیزم

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
انا بهت پیام دادم چرا جوابمو نمیدی خواهر گل

عزیزم شرمنده دخملی خیلی یکی دو روزه رو مخ بود اصلا فرصت نفس کشیدن نبود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای گلم من فردا ان شاءالله باید برم آزمایش، از همتون التماس دعا دارم، حتی در حد یک صلوات... ممنو ...

انشااله فردا با خبر خوش میای عزیزم 😍😍👍منم یه تسبیح برات صلوات میفرستم 

عزیزم برای انتی تی پی ا که حتما پرد همراه لوو نیاز داری اما چیزی که هست اینه که تیروئیدت هم پر کاره ...

سلام لاله جون عزیز. من تابحال تیروویید پرکار نداشتم و همیشه کم کار بوده. این سری هم که رفتم دکتر غدد با توجه به tsh ام که 3.5 شده بود دوز داروم رو بالاتر بردو گفت علاوه بر روزی یکعدد لووتیروکسین جمعه ها دوتا لوو بخورم.ویتامین دی هم که پایین بود فک کنم عددش 21 بود و قرص ویتامین د 1000 برام روزی یک عدد تجویز کرد برای آزمایشهای ایمنی و انعقادی هم با مامای دکترم صحبت کردم و برام نوشت البته نمیدونم که اینارو هم باید روز سوم پری بدم یا نه.

خدای مهربون من باز هم یکبار دیگه رحمتت رو شامل حالم کن به ارحم الراحمین بودنت ایمان دارم....
انشااله فردا با خبر خوش میای عزیزم 😍😍👍منم یه تسبیح برات صلوات میفرستم 

مرسیییی عزیزمممممم، ان شاءالله   

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
عزیزم ایشالله عملش خیلی خوب پیش رفته و الان کیفتون کوکه....

ممنون آنا جون از دعای شما و دوستان گلم فعلا که درد داره تا چند ماه بعد ببینیم نتیجه چی میشه 

خدایا شکرت😙
ان شاءالله، با دعای شما.... خدا میدونه عزیزم،به جز خدا امیدی ندارم، چون به جز لکه بینی علامت دیگه ا ...

مگه به جز خدا امید دیگه ای هم هست تو این دنیای فانی؟

یادمه چند سال قبل تو ماه شعبان یه تیکه از صحبت های امام خمینی رو گذاشته بودن ، داشت تفسیر میکرد مناجات شعبانیه رو  و گفت بهترین و زیباترین قسمت و فراز مناجات اینه:
الهی هب لی کمال الانقطاع الیک
و این یعنی کمال نا امیدی از کل دنیا و کائنات و تنها به خدا امید داشتن
اگه بنده ای به این مرتبه برسه ، میتونه مطمئن باشه اگه صلاحش باشه حتما خداوند بهش عنایت میکنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام به همگی لاله جان میتونی نظرتو در این مورد بگی؟ ببین من دوسری انتقال داشتم هر دوسری هم کیفیت ج ...

حتی اگه حساسیت هم بوده باشه باید با پرد و سرم مهار میشده
عزیزم تست apca , hla-dr  دادی؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
این سری خودم به دکتر پیشنهاد لنفوسیت تراپی دادم و پی ار پی. نمیدونم تاثیری داره یا نه؟؟ برای لنفوسی ...

بله همون دو تا تستی که گفتم + تست کراس مچ 

مرسي عزيزدلم ان شاءالله همه توراهيا خوب و خوش و سلامت و به دل خوش بيان بغل ماماناشون و كلي فرشته ي ص ...

ان شاء ا... همین طوره برای همه دوستای خوبمون

پرپر جون چقدر خوشحالم از شنیدن چیزی که گفتی
من قبلا برای امضام اینو گذاشته بودم : "بگشود نافه ای و درِ ارزو ببست"
امسال که بعد از یه فاصله یک سال و نیمه دوباره برگشتم به این تاپیک ، واقعا به اون مرحله از قطع امید از غیر رسیده بودم، که تو چند تا پست قبلی گفتم، برای همین تصمیم گرفتم امضامو عوض کنم، و این تک بیت رو فی البداهه سراییدم 😃😃😃😃😃

عزیزم انواع پروژسترون از یه خانواده هستن فقط یه قسمتهایی از  ترکیب با اون یکی فرق میکنه   ...

ممنون عزیز بابت جوابات و راهنماییت ،

به من دکترم گفت سیتریزین بخور ‌، پیش دمتر ایمونولوژ نرفتم تا حالا ،، الان تا حالا سیتریزین مصرف کردم ، یعنی هر روز که ۲ تا آمپول داشتم سیتریزین داشتم ،،، الان بنظرت بعد از این عوض کنم مثلا لوراتادین مصرف کنم بنظرت بهتره ؟ 

البته من امروز آمپولو تزریق کردم و سیتریزین هم استفاده کردم ، حالا چون این دارو داره کم کم آزاد میشه ، مثلا روزی چقد آزاد میشه ؟ میخام ببینم من باید هر روز داروی ضد حساسیت بخورم ؟