2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
بچه‌ها من منفی شدم. فریز هم که چیزی ندارم. از غصه دارم می میرم. هر ثانیه احساس میکنم خواب بد بوده بع ...

خیلی متاسفم عزیزم
خیلی سخته درک مینیم همه مون
اما باید قوی باشیم چون راهی جز قوی بودن نداریم
ان شاء ا... خیلی زود دوباره یا علی بگو و شروع کن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بجه ها من تو ي حالتيم سردركمم نميدونم ج كنم  ذخيرم1.6مورفو2% رزاقي كف ميكرو  نصر كف طبي ...

عزیزم به نظرم یه مدت طبیعی اقدام کن
تو این مدت مکمل مصرف کنین تا کیفیت تخمک و اسپرم بهتر بشه
تغذیه رو هم اصلاح کنین
اگه نشد ضرر نکردین و تو این مدت تقویت کردین خوردتون رو برای میکرو

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه يكي اومده بود مطب نصر كف اومدم بيش نصر كف ميكرو نكن اونم ذخيرش كم بود بيش رزاقي ميكرو كرده بوده ...

عزیزم دلیل نمیشه
از کجا معلوم اگه طبیعی اقدام میکرد باردار میشد
بعد شما اون قدری عدد ذخیره ات کم نیست که با یه بار میکرو خیلی کمتر بشه

سلام عزيزمم ممنون كه به يادم بودي جواب آزمايشم خوب بود ولي دور از جونتون از همون روز درد پريودي دار ...

عزیزم شاید نیاز به داروهایی مثل ایزوپرین داری
بهتره با دکتر مشورت کنی

لاپراسكوپي هيستروسكوپي كردم، ازمايش ايمني انعقادي دادم كه كشكل ايمني انعقادي داشتم، اندومتريوز نداشت ...

عزیزم شما انتقالت فرش بود؟
به خاطر مشکل اندومتریوز پرسیدم

در ضمن میشه بگی روز چندم پریود شدی؟
چون شیاف داشتی ممکنه علت اینکه بارداری خوب پیش نرفت همین بوده باشه
البته اگه انتقالت فرش بود ممکنه عدد بتا به خاطر امپول هاش سی جی مثبت شده

خب بلاخره تموم شد
من چند روزی نت نداشتم و نتمون قطع بود

بچه ها شما با چه فی لتر شکنی میرین تل گرام ؟
من چون تل گرامم رو لپ تاپم بود و با مودم وصل میشدم مشکلی نداشت اما الان امروز دیدم وارد نمیشه

عزیزم من 11بار ابن سینا انتقال جنین دادم +4بار میکرو +5بار ای یو ای ولی اصلا بحث ایمنی و انعقادیمو چ ...

ثمین عزیز نمی دونم چی بگم .... چقدر سخت

ولی همین که متوجه مشکل  شدی خدا رو شکر

ایشالله اینبار مثبت میشی

فقط من یه چیزی تو این راه برام ثابت شده و اون اینکه فقط و فقط خود خدا باید بخواد......

ادعونی استجب لکم.
لاله جون شما از تیتر بتا اولین بار چند بود؟ ازمایش های بعدی چطور ؟ من 14 انتقال رفتم از دادم 29 شد 1 ...

مریناجون

برای خواهر من هم پایین بود،یکی از نشانه های اینه که نی نی تون پسره

آناجون من دیروز رفتم پیش مشاور ژنتیک. کاریوتایپمونو نگاه کرد گفت نرماله و فقط یکی دوتا پلی مورفیسم ن ...

سلام. DFI همسرتون با چه داروهایی پایین اومد؟

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله
سلام دوستان من هم وارد سیکل انتقال فریز شدم دکتر گفت این سری 2 روز قبل انتقال برات پی آر پی هم انج ...

سلام

من داروي دايمم نيزوپرده نميتونم قطعش كنم ميميرم،

واسه من نميتونن پي آر پي انجام بدن؟

اين پوليپ و سپتوم و اينا كه ميگين هيچ علايمي نداره

من اين بسته فريز آخرين شانسمه ميخوام مث شما محكم كاري كنم

سلام من داروي دايمم نيزوپرده نميتونم قطعش كنم ميميرم، واسه من نميتونن پي آر پي انجام بدن؟ اين ...

نه عزیزم با مصرف نیزوپرد و آ اس آ و انواع مسکنها مثل استومینوفن و دیکلوفناک و... نمیشه پی آر پی انجام داد چون انگار روی پلاسمای خون اثر میذاره.

ببین من قبل هر دو انتقالم توی سونو واژینال رحمم هم ضخامت خوبی داشت هم لایه بندیش A بود یعنی همه چی رو عالی نشون میداد اما بعد دو بار انتقال منفی خودم به دکتر پیشنهاد هیسترو و خراش آندومتر دادم گفتم حتی اگه رحم سالم باشه بلاخره خراش آندومترم موثره که خوب توی هیسترو معلوم شد تعداد زیادی پلیپ داشتم و نمیدونستم و دکتر همه رو خارج کرد و نمونه رو دادیم آزمایشگاه اونم همون تایید کرد که پلیپ بوده. میخوام بگم ممکنه بدون نشانه باشه با هیسترو خیال آدم راحت تره. عمل سختی هم نیست یه چیزی تو مایه های همون تخمک گیریه.

ان شائ الله این سری شما هم مامان میشی

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو