2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
لاله جون وای من چقدر سوال دارم ببخش خواهری.چطوریاست تخمک من دفعه پیش 4تا بود هر 4تا هم جنین شدن همشو ...

چون تعدادش کم بود ریسک نکردن 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون منم ال دی نداشتم، نمیدونم چرا بهم نداد، آیا به ذخیره تخمدان ربط داره؟

نه ربط به ذخیره نداره
الان یه مدته یه عده از پزشکا میگن شانس لانه گزینی رو کم میکنه و بدون ال دی سیکل رو شروع میکنن
االبته ال دی داشتن و نداشتن ربطی به نوع سیکل نداره
این داروی مهار کننده است که تعییم میکنه سیکل انتاگونیسته یا اگونیست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه من متعجبم چرا این دکترا خوب اول سیکل درست و درمون آمپول نمیدن بهمون که تخمکمون زیاد شه.من از این ...

ثمین جون کلا تعداد تخمک هم یه رنج نرمال داره
هر چی بیشتر بشه کیفیتش میاد پایین
همون تا مرز 14 15 تا خوبه
بیشترش خیلی فایده نداره

حالا این دکتر آخریم میگفت جنین رو دوتا دوتا انتقال میدم اصلا میزد زیر همه چی میگفت جنین از دو تا بیش ...

ثمین اما برا ماها 3 تایی گذاشت

منم راحت 25کیلو اضافه وزن دارم دکترم میگه فقط 10کیلو بیا پایین ولی چطوری اخه.من نزدیک 1ماهه برنج نمی ...

ثمین راستی یادت باشه دکتر مهر افزا به شدت رو وزن حساسه
به هیچ وجه تا وزنت نرمال نشه سیکل رو شروع نمیکنه

لاله جون ،سرم  Ivigبرای ایمنی بالا تحویز میکنن یا ایمنی پایین؟ من ایمنیم از بچگی پایینه واسه م ...

کلا سرم برا تنظیم سیستم ایمنیه
مثل کورتون ها نیست که سیستم ایمنی رو ضعیف کنه

عزیزم زوده برای صدای قلبش..... منم هنوز نشنیدم..... صدای قلب رو ایشالله بعد غربالگری اولت رفتی موق ...

انا جون من هفته قبل رفتم سونو صداش قبلشم برام گذاشت که
البته واژینال بود سونوم

من اصفهان میکرو کردم انتقال اولم منفی شد دکتر احتمال داد که به خاطر ضعیف شدن بدنه و بهم گفت که تنبلی ...

چطور نظر دکترتون این بوده!!
یکی از عوارض تنبلی دقیقا چاقیه ، و یکی از عوارض چاقی برای کسانی که عدد ذخیره بالا دارن ایجاد تنبلیه
یعنی ارتباط دو سویه دارن
نمیدونم چطور بعضی دکترا کلا علم رو میبرن زیر سوال

آناجون من دیروز رفتم پیش مشاور ژنتیک. کاریوتایپمونو نگاه کرد گفت نرماله و فقط یکی دوتا پلی مورفیسم نرمال داریم! گفتم یه دکتری گفت همسرم موزاییسم 22 داره. گفت نه اون پلی مورفیسمه و موزاییسم نیست. انقدر خوشحال شدم که احساس کردم اونقدر سبک شدم که میخوام پرواز کنم! خیالم از بابت pgd راحت شد! جواب  dfi هم خیلی عالی بود خداروشکر. ایندفعه هم تحرک و مورفوش نسبت به 15 فروردین بهتر شده بود. dfi 5% بود! خدارو صدهزاربار شکر میکنم که همسرم درمان شد. فقط میمونه مشکل ایمنی وانعقادی من و اینکه ان شالله تو سونوی 12 پریودی مشکلی نداشته باشم. فقط گاهی یاد بچه ای که تازه ازدستش دادم میوفتم، قلبم درد میاد. دلم میگیره و میخوام داد بزنم بچه من سالم بود! من بچه مو میخواااام!😢 فقط مشکل ایمنیمو اگه دکتر تشخیص میداد و سرم میزدم و پرد میخوردم، الان هفته بیستم بودم!!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
آناجون من دیروز رفتم پیش مشاور ژنتیک. کاریوتایپمونو نگاه کرد گفت نرماله و فقط یکی دوتا پلی مورفیسم ن ...

سلام.یاس عزیزم خدا رو شکر ک یه تعداد از مشکلاتت فعلا حل شده و باقی مشکلاتم برات رو شده و قابل درمانه ایشالا خیلی زود یه نی نی سالم بیاد تو دلت حتما خدا صلاح ندونسته ک اون نی نی ب دنیا بیاد با حکمت خدا نباید جنگید حتما یه حکمتی تو کارش بوده شاید میخواد ی نی نی گوگولی تر بهت بده عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوستان خوبید همگی؟ آنا جون شما خوبید؟ دختر گلتون و اون تودلی عزیز خوبن ؟ :* لاله عزیزم خوبی؟ هم ...

سلام ازیتا جون
من خوبم شکر

عزیزم در مورد استرادیول فکر کنم چون همیشه ضخامتت بالاست برات استرا نمینویسن
من خودم تو سیکل فقط داروی تحریک داشتم و استرا نداشتم
اما ماه قبلش از روز 21 سیکل تا روز 3 پریود استرا خوردم روزی 2 تا

در مورد پرد هم نگران نباش
من از دکتر ایمنولوژم پرسیده بودم کفت اصلا تاثیری رو کیفیت تخمک نداره ، خیلی از بچه هام تو سیکل داشتن این پرد رو

در مورد حساسیت هم من همزمان با شروع داروهای سیکلم ، دارو برا حساسیت هام داشتم
سری های قبل کار به پرد نیزولون هم میکشید چون خیلی شدید کهیر میزدم
اما این سری دکتر برام صبح دو تا لوراتادین/ ظهر مونته لوکاست /شب دو تا لتیزن تجویز کرد و من اصلا حساسیت ندادم
مخصوصا مونته لوکاست خیلی موثر بود چون قبلا لوراتادین و لتیزن رو داشتم اما بازم کار به پرد میکشید
حتما از دکتر ایمنی بخواه برات دارو تجویز کنه تا حساسیت نشون ندی

در ضمن من هر دو بار موقع پانکچر تو سرم بیهوشیم هیدروکورتیزون داشتم برای جلوگیری از حساسیت دادن به داروی بیهوشی

سلام آنای عزیز و لاله مهربونم که با صبوری جواب سوالات دوستان رو میدید. من 38 سالمه وبرای بچه دوم در ...

عزیزم برای انتی تی پی ا که حتما پرد همراه لوو نیاز داری اما چیزی که هست اینه که تیروئیدت هم پر کاره ، اگه لوو میخوردی باید دوزش تعدیل بشه
چون لوله هات بسته اس و قبلا یه زایمان داشتی حتما یه هیسترو هم داشته باش عزیزم تا شرایط داخل رحم و لوله ها چک بشن

تو این فاصله دو سه ماهه حتما ویتامین دی رو چک کن
به نظرم ازهای ایمنی انعقادی رو برو جای دیگه دکتر برات بنویسه و انجام بده

عزیزم به نظرم بد نیست با دکترت ادامه بدی خصوصا که میگی این دفعه با حوصله بیشتری بررسی کرده..... در ...

انا جون دکتر مهر افزا خودش با متخصص بیهوشی مرکز مشاوره میذاره
خیلی هم دکتر خوب و با حوصلیه

عزيزاي دلم سلام، الان به همسرم زنگ زدن از آزمايشگاه گفتن بيا جواب رو بگير همه چي طبيعيه خدارو شكر 😭 ...

خدا رو شکر پر پر جون خدا رو شکر
خیلی خوشحالم براتون
چقدر اذیت شدی این چند وقت
ان شاء ا... همیشه سلامت باشه فرشته کوچولوت