2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
نه عزیزم من برا بار سیزدهم انتقال جنین داده بودم که باردار شدم ولی جنینم رشدش از اول کند بود و نهایت ...

ای وای ...

ایشالله اینبار نتیجه میگیری

میشه بگی مشکلت چی هست

دکترت کی بوده ؟

دکتر عارفی اگر منفی بشی چند بار  راه های دیگه رو برات امتحان میکنه  ... من خودم خیلی قبولش دارم ... الان هم فقط چون فک کردم بد نیست یه مشاوره پیش یه دکتره دیگه برم رفتم پیش رزاقی ولی هنوز دوست دارم دکترم عارفی باشه .... الان تو دوراهی موندم ....

ادعونی استجب لکم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام انا جون من رفتم سونو و ازمایش روز سوم بارداری،  سونو که گفت کیست اندومتریوزت برگشته و ازمایش هم fsh ام شده بود 10.6 خیلی نامید شدم.  سیکلمم کنسل شد بهم ال دی و دکا داد. به نظرت با این وضعیت fsh  میتونم چند تا تخمک داشته باشم 

ای وای ... ایشالله اینبار نتیجه میگیری میشه بگی مشکلت چی هست دکترت کی بوده ؟ دکتر عارفی اگر منفی ...

عزیزم من 11بار ابن سینا انتقال جنین دادم +4بار میکرو +5بار ای یو ای ولی اصلا بحث ایمنی و انعقادیمو چک نکردن بار 12 رشت تحت نظر دکتر ظهیری بودم بازم منفی شد که ی دکتر دیگه که از آشناهامون بود گفت ممکنه مشکلت ایمنی باشه برام آز ایمنی نوشت دیدیم بله رنج ازمایشم باید تا 8میبود برا من 13بود/گفت این دلیل میکروهایه ناموفقته و پردنیزولون برام تجویز شد به مدت 2ماه.بار سیزده انتقال با مصرف پردنیزولون باردار شدم ولی چه بارداریییییی چشمت روز بد نبینه خواهر.بتای اولم شد 74.5 روز 13انتقال روز 18 انتقال دقیقا 5روز بعد اولین بتا آزمایش دادم بتام شد 352 تا اینجایه قضیه خوب پیش رفت ولی بار سوم آز بتا دادم روز 22انتقال بتام شد 409 یعنی 69تا فقط تویه 5روز رفت بالا و مشکوک به خارج رحمی .خلاصه بلاهایی نموند که سرم نیومد هرهفته سونو میرفتم میدیدم بله ساک کوچیکه 35روز تمام روزی 2تا پروژسترون میزدم دیگه مثل آبکش شده بودم بلاخره تویه 10هفته و 3روز بعد 10سال و 7ماه انتظار سقط کردم .فعلا تحت نظر دکتر رزاقی تموم ازمایشات باقی مونده رو انجام دادم جواب آزمایش قند و انسولین و یکسری فاکتورایه سقطم اومد که مشخص شد فاکتور 5سقطم بالاست .منتظرم جواب اون یکی آزمایشهای جهش ژنمم بیاد برم ببینم چی میگه.متاسفانه من از گیلان میام تهران و برام مسافت خیلی طولانیه نمیتونم بیام باز تحت نظر دکتر تهران .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
پریا جون شانس طبیعی قابل پیش بینی نبود چون همسرم مشکل داشت تعداد ا س پ ر م ۳۰ میلیون بقیه موارد ۱۰ د ...

مرسی عزیزم....چه کاری دکتر حیدر برای تقویت تخمدان کرد برای شما؟؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

سلام دوستان وعصر بخیر 

من امروز رفتم سونو و آزمایش که آزمایش گفتن یه هفته جوابش طول میکشه 

سونو هم دوردونه خواب بود هرچی سرفه کردم دکتر ضربه زد به شکمم بیدار نشد، یعنی به نظرتون طبیعیه؟ دکتر هم نوشت سونو مجدد پنج هفته آینده 

بچه‌ها من منفی شدم. فریز هم که چیزی ندارم. از غصه دارم می میرم. هر ثانیه احساس میکنم خواب بد بوده بعد می فهمم واقعیه. نا شکری نمیکنم چون میدونم خدا می تونه خیلی بدترشو سرم بیاره.

دلم می خواست مهاجرت می کردیم یه جای دورررر که نگاه اطرافیان و قضاوتشون اذیتم نکنه. دیگه توانی برام نمونده    

بچه‌ها من منفی شدم. فریز هم که چیزی ندارم. از غصه دارم می میرم. هر ثانیه احساس میکنم خواب بد بوده بع ...

متاسفم عزیز دلم، ان شاءالله خدا بهترینها رو به زودی نصیبت کنه، میفهمت عزیزم...

ان شاءالله به همین زودیها خدا دلهای ما رو هم غرق شادی بکنه...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
بچه‌ها من منفی شدم. فریز هم که چیزی ندارم. از غصه دارم می میرم. هر ثانیه احساس میکنم خواب بد بوده بع ...

عزیزم میدونم خیلی سخته و این حست رو همخ درک میکنن...چاره ای نیست جز انید داشتن بخدا..

فقط بدون اینجا همه همدردتن و با تمام وجود درکت میکنن

د 

بجه ها من تو ي حالتيم سردركمم نميدونم ج كنم 

ذخيرم1.6مورفو2%

رزاقي كف ميكرو 

نصر كف طبيعي 

اشرف معيني كف طبيعي 

صفارزاده كف اي يو اي 

ب جز رزاقي صفار زاده هيج كدوم ب ازمايش ايمني انعقاديم نكاه نكردن نميدونم جي كار كنم ??😖

عزیزم حق داری ناراحت باشی ولی انشاالله که بهترین ها در انتظارت هستن

خیلی متاسفم عزیزم خودتو ناراحت نکن تقدیر این بوده انشالله بزودی معجزه ی خدا شامل حالت میشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....