2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
اونجا دقیقه ؟

از مکزی که من برا آی وی اف میرفتم ، کفتن فقط بیمارستان امام خمینی ،،، جای دیگه رو قبول نداشتن،،بعدش شما هر وزمایشگاهی بری فوقش یه هفته زودتر حواب میده 

البته ۲ جارو گفتن ، یکی امام خمینی ، یکی بیمارستان شهید بهشتی طرف تجریش فک کنم ، چون برا ما دور بود من رفتم امام خمینی ، هزینه شهید بهشتی هم ۱۳۰ بود ،،، البته شاید اسمشو اشتباه میگم ، شاید رجایی بود ، امام خمینی و رجایی یا بهشتی تامین اجتناعی قبول میکنه ، و تمام مدارکتو باید ببری شعب تامین اجتماعی اونجا برات تایید کنن، اولشباید بری بیمارستان بهت معرفی نامه میدن که بری شعبه تامین اتماعی که اونجا تایید کنن بعد دوباره تایید نسخه رو برگردونی بیمارستان بهت وقت میدن ، یه ماه بعدش جواب آزمایشو میدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه فاكتورايي هستش؟ با چي نشون ميدن كه ببينم من زدم يا نه؟

کاریوتایپ برا خودت و شوهرت.

MTHFRوPAL1.

آزمایشdfi.

protein cو

proteins

. Anti trombin lll

APCR

homosystein

cd4.cd8.cd56.cd16.cd19.cd5.cd69.cd5+19.cd16+56.cd4+8

(Beta2 glycoprotein(igm

(Beta2 glycoprotein(igg

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
چه فاكتورايي هستش؟ با چي نشون ميدن كه ببينم من زدم يا نه؟

فک کنم همینا بودن اگه اشتباه ننوشته باشم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
اونجا دقیقه ؟

از مرکزی که آی وی اف کرذیم ۲ تا مرکز برا کاریوتایپ معرفی کردن که فقط اونحارو قبول داشتن ، یکی بیمارستان امام خمینی بود ، یکی مرکز ژنتیک شهیدرجایی یا بهشتی ، اسمش دقیق یادم نیست طرف تحریش ، ما چون نزدیک بود رفتیم امام خمینی ، مرکز ژنتیک بیمارستان امام خمینی سابقه زیادی داره ، و مطمینا که برا همه اونجا رو معرفی میکنن ، بعد من از مراکز آزمایشگاهی آزاد هم پرسیدم تخویل جواب یه هفته با مال امام خمینی زودتر بود ، ولی هزینش بلاتر بود ، مرکز ژنتیک شهید رجایی یا بهشتی‌، میگم که دقیق یادم نیست اسمش ، هزینش یه کم بالاتر از امام خمینی بود ، این ۲ تا مرکز با بیمه تامین اجتماعی نگا میکنن، اگه خاستی بری زنگ بزن بهشون راهنماییت میکنن

سلام دوستاي عزيزم، اميدوارم همه در سايه پروردگار سالم و سلامت باشين، نيستم ولي دلم پيشتونه، من و ني ني خوبيم شكر خدا، از آزمايش پر پر چه خبر؟ آنا جون شما ان تي دادين؟ شكر خدا همه چيز اوكيه؟ لطفا ريپلاي كنيد، ممنون، عاشقتونم

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

من مثل يه ادم درمونده رفتم مطب دكتر امروز، از كرج تا خود مطب پشت فرمون گريه ميكردم،دكتر خيلي تعجب كرد كه منفي شد،گفت كه تو ٢٦ سالته من هر كاري لازم بود انجام دادم به نظرم طبيعي باردار ميشي اخه هيچ مشكلي نداري،توي اين سن كمتر بهت دارو بدم بهتره خيلي دارو گرفتي،گفت نه لوله هات نه هيچيت مشكل نداره برام فميبيون و اينو فوليك و متفورمين نوشت گفت با همينا طبيعي اقدام كن ان شاالله نتيجه بگيري،گفت ورزش كن و رژيمم بگير،

باورتون نميشه توي چه شرايطي هستم،

خوش به حال هر كسي كه تازه داره ازدواج ميكنه،عمرم بيهوده هدر رفت،

الهي اين حال من و هيچكس تجربه نكنه،واسم دعا كنيد،

ميدونم چيز زياديه ولي تو رو خدا باردارا و غير باردارا براي يه مدت من و يادتون باشه واسم دعا كنيد.خواهش ميكنم

من مثل يه ادم درمونده رفتم مطب دكتر امروز، از كرج تا خود مطب پشت فرمون گريه ميكردم،دكتر خيلي تعجب كر ...

سلام عزیزم .متاسفم که انتقالت منفی شد . به نظر منم خانم دکتر راست میگه سنت خوبه و فرصت طبیعی باردارشدن داری . حتما استرس داشتی .

شما حتما رژیم بگیر ورزش برو و تونستی داروهای گیاهی تقویت رحم و تخمدان مصرف کن که انشاالله خودت باردار بشی 

اینایی که گفتمو خودم تجربه کردم و شرایطم واقعا خوب شده خداروشکر

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
من مثل يه ادم درمونده رفتم مطب دكتر امروز، از كرج تا خود مطب پشت فرمون گريه ميكردم،دكتر خيلي تعجب كر ...

مگه چند ساله ازدواج کردی افسوس میخوری ؟ من 9 ساله ازدواج کردم

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

گلم حتما یه هیسترو لاپارا بشو، چون خیلی چیزها تو رحم تو هیچ ازمایش و عکسی معلوم نیست وقتتو هدر نده

کاریوتایپ با آزمایش ایمنی و انعقادی فرق داره ؟