2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون آزمایشم صفحه3809هستش.ممنون میشم نظرت بگی.روز بیست و چهار سیکل بودم

عزیزم پس ظاهرا ال هاش تو رنجه.....

ضمنا آزمایش صفحه ۳۹۰۸ بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون آبان جان . ولی همش باهام قهر میکنه .آزارم میده .اخلاقش.

عزیزززم تو سعی کن زندگیتون رو آروم کنی، برو پیشش عاشقانه بشین از خوشیهای زندگیتون بگو از خصوصیات مثبت همسرت قدردانی کن حتی ممکنه اول کار مردا مغرور بشن و شروع کنن به فخر فروختن اما بپا از کوره در نری تو به خوب بودن ادامه بده. رو منفیها و کمبودها و سختیهای زندگی تمرکز نکن. به خدا نتیجه اش رو میبینی اونوقت به جای اینکه تحت تاثیر خانواده اش باشه تحت تاثیر تو قرار میگیره اونوقت دیگه دنبال این نیست که بگه تو هم مشکل داری. آنا جون حرف خیلی خوبی میزنه این مسئله مربوط به هر دونفره. زن و شوهر. پس مشکل یکی مشکل هر دوتاست من و تو نداره. به خدا ما خانمها اگه بدونیم رفتار درست کدومه همیشه میتونیم زندگیمون رو تو عشق و آرامش کامل نگه داریم حتی اگه کوله باری از مشکلات رو دوشمون باشه

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

من شنیدم ۱ ساعت بعد از مصرف دارو شیر نخورین ،چون اثر دارو رو از بین میبره

حالا یه سوال هم داشتم اگه شیاف پروژسترونو استفاده کنیم و بلافاصله شیر یا ماست بخوریم ، رو جذب همون شیاف پروژسترون هم تاثیر داره ؟

انا جون نظری درباره ی آزمایش  Anti Hsv 1-2 ab Igm من عددش 1.2هست که رتج ازمایشگاه از 1.1 به بال ...

عزیزم نه فقط میدونم مربوط به تبخاله.....

دکترت چیزی در موردش نمیگه؟

شاید خودش یه عامل منفی باشه.....

ببین خوب تبخال تناسلی با تبخال معمولی متفاوته اما خوب احتمالا اساسشون یکیه اطلاعاتی ندارم...

یادمه من سر میکروی سومم تو سیکل بدجوری کنار لبم تبخال زد و انگاری مهم بود که دکتر به خاطرش یادمه برام سلنیوم یا سلن پلاس دقیق یادم نیست تجویز کرد.....

گفتم تاکیدی ازش بپرسی که این قضیه میتونه مانع باشه یا اصلا داری با نه و فقط تستت کاذبه....

خلاصه پیگیرش باش ببین چی میگن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان بنظرتون زعفرانی که لای برنج سفید پخش هستش باعث ایجاد مشکل میشه ؟  من حواسم نبود اون برن ...

نه بابا مشکل ایجاد نمیکنه اما خوب هر روز هر روز تو غذاهات زعفرون نزن.....

هر از گاهی باشه اصلا ایرادی نداره.....

انا جون دوشنبه انتقال دارم اگه خدا بخواد به نظرت چيكار كنم چندروز استراحت كنم چيا بخورم

والا من کلا به استراحت مطلق اعتقاد ندارم مگر در موارد خاص....

من خودم فقط یکی دو روز اول نسبتا استراحتم بیشتر بود اما بعدش دیگه در حد کار سبک انجام میدادم.....

خورد و خوراکتم طبع طبعت باشه و چیزای عجیب غریب که سابقه خورنشو نداری نخور.....

طبق روال عادیت پیش برو و با رعایت طبعت.....

آنا جون ببخشید من امروز به جای ۲ تا پردنیزولون ۳ تا مصرف کردم ، الان چیکار کنم ؟  البته ۲ تاشو ...

عیبی نداره هیچی نمیشه اما بعد این دقت کن....

بعضی داروها شبیهن همیشه قبل خوردن به اسمش دقت کن.....

یه سوال

من دوره قبلی روز 8 پریود هیستروسکپی و خراش آندومتر انجام دادم الان که میخواد پریودی بیاد یه ذره قر داره. دیشب یه لک قهوه ای حدود یک سانتی اومد دیگه هیچی نیومد تا الان دوباره یه لک قهوه ای و یه کوچولو خون قرمز رو دستمال. حالا نمیدونم دیشب رو شروع پریودی حساب کنم یا از الان حساب میشه. چون این ماه باید برم برای انتقال فریز و باید دارو بگیرم یه ذره رو محاسبه روز اول پریودی گیج شدم.

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو