2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
عزيزاي دلم سلام، الان به همسرم زنگ زدن از آزمايشگاه گفتن بيا جواب رو بگير همه چي طبيعيه خدارو شكر 😭 ...

عزیزم دیدی گفتم سالم سالمه.......

خدایا شکررررررررتتتتتتتتت......

دیگه خواهشا عزیز دردونمونو اذیت نکن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام  پرپر مبارک باشه ...ان شا الله دوران بارداریتو بسلامت بگذرونی  آنا جون خوشحال ...

فدات عزیزم.......

به همچنین دوستای عزیزم حضور شمام مایه دلگرمی منه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستاي خوبم آنا جون مرسي ار تبريكت ممنون دوست خوبم با دل پاكت برام دعا كن كه ختم به خير بشه اي ...

نگران نباش اصلا حتی گیر نیاوردی ایرانیشم میتونی بخوری من که کلا ایرانی خورده بودن......

فقط دو هفته اول چون خارجی داشتم خوردم بقیه رو ایرانی خوردم......

بابت دعای خیرتم یه دنیا ممنونتم......

سلام دوستان  تهران ازمایش کاریوتایپ رو کجا انجام بدم

والا من ژنوم دادم طبیه چهارم همون نیلو......

اره طبق معیارهای خودشون..همه رومیفرستادن اونجا

میتونم بپرسم کدوم آزمایشگاه؟

عزیزم دیدی گفتم سالم سالمه....... خدایا شکررررررررتتتتتتتتت...... دیگه خواهشا عزیز دردونمونو اذیت ...

آنا جانم 😭😭😭😭 خدارو شكر واقعا به خير گذشت ان شاءالله همه مامانا و نينيا سالم باشن هميشه كنار باباهاشون البته، دوستاي منتظر عزيزمم بدون دردسر مامان بشن و دور هم خوشحالي كنيم

عزیزم برا بتای تپلت لحظه شماری میکنم..... ایشالله این دفعه به سلامتی دو تا دردونه گلتو صحیح و سالم ...

الهی قربونت برم ممنونم عزیزم 

اتفاقا الان اومدم اینجا بنویسم برام دعا کنید 

خیلی میترسم از سر اتفاق قبل خیلی ترس دارم 

که دیدم برام کلی انرژی مثبت فرستادی ممنونم مهربونم انشالله به دعای شما دوستای خوب و. مهربونم🙏🙏❤️❤️

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
یعنی میگین معتبرنیس??بازفکرم مشغول شد😰

سلام عزیزم آنا جون اعتقا داره ک آز اسپرم رو تو خود مراکز ناباروری انجام بشه جوابش دقیقتره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام عزیزم آنا جون اعتقا داره ک آز اسپرم رو تو خود مراکز ناباروری انجام بشه جوابش دقیقتره

اها..مرسی عزیزم...حالابراای یو ای میخایم بریم خودشون بازازمایش میگیرن

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

آنا جون ببخشیدا ،،من بازم به شک افتادم ،،،، الان من این آمپول پرولوتون ایرانی رو استفادع کنم یا برم خارجی بگیرم ؟ کدومش بهتره ؟ یه جا خوندم که ایرانیش همون پروژسترون هستش که تاثیری نداره

دوستانی که پرولوتون میزنین ، خارجی میزنین یا ایرانی ؟

عزیزم خوب ذخیرت یه کم پایینه اما نگران نباش..... ویتامین دی هم پایینه..... ال هاشتم ظاهرا یه کم با ...[/QUOTE]

نه عزیزم روز بیست وچهار پریودی بوده

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون