2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
ممنونم از راهنماییت آنا جون .به نظرتون دکتر عمومی هم این آزمایشها رو مینویسه یا حتما باید متخصص زنان ...

عزیرم دکتر عمومی که مینویسه از بیمه بپرس ببین قبول میکنن یا نه.....

اما اگه بدی یه دکتر زنان معمولی نزدیک خونه تون بنویسه بهتره.....

مثلا بگو شهر دیگه تحت درمانی مثلا یزد یا.....

دکترت گفته با جواب این آزها بری و گفته زحمتشو به یکی از همکاراش بدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزيزاي دلم سلام، الان به همسرم زنگ زدن از آزمايشگاه گفتن بيا جواب رو بگير همه چي طبيعيه خدارو شكر 😭😭😭 بچه ها مرسي از دعاهاتوووون با اون دلاي پاكتون، ان شاءالله هر روز خبراي خوب از هم بشنويم شما بهترين دوستامين از خدا بهترينهارو با اين حالم واستون ميخوام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزاي دلم سلام، الان به همسرم زنگ زدن از آزمايشگاه گفتن بيا جواب رو بگير همه چي طبيعيه خدارو شكر 😭 ...

parpar جون

دیگه وقتشه تیکر بارداری بزاری و ما هم روز شماری کنیم برای به دنیا اومدن نی نی مون  

parpar جون دیگه وقتشه تیکر بارداری بزاری و ما هم روز شماری کنیم برای به دنیا اومدن نی نی مون   ...

مرمر جون به خدا هميشششه يكي از اولين نفرايي توي دعاهام ، تيكرم دوست ندارم ولي هرچي شماها بگين چشم

سلام دوستاي خوبم

آنا جون مرسي ار تبريكت ممنون دوست خوبم با دل پاكت برام دعا كن كه ختم به خير بشه اين بار ديگه واقعا روح و جسمم نميكشه

بهترينها برات اتفاق بيافته كه اينقدر خوب و ماهي 

يه سوال داشتم 

ممنون اگه جوابمو بديد 

من استراديول از اون كه ورقي و شبيه قرصاي ديگه است دكتر گفته بود بخورم فمر ميكنم هم حدود دويست تومان بود بستش

بعد الان از ديروز اون مدل استراديولم تموم شده از اون مدل گرده كه پلاستيكي ميچرخوني در مياد قرصاش هم رنگش آبيه دارم و از اون دارم ميخورم البته اينم فكر ميكنم خارجيه حالا سوالم  اشكالي داره از اين دارم ميخورم خوب جفتشون استراديول هستند مشكلي برام ايجاد نميكنه؟؟؟؟

دكترمو تا چند روز دسترسي بهش ندارم سوال كنم

ممنون از همگي🙏🙏🙏🌸🌸🌸🌸

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 
عزيزاي دلم سلام، الان به همسرم زنگ زدن از آزمايشگاه گفتن بيا جواب رو بگير همه چي طبيعيه خدارو شكر 😭 ...

مبارک باشه عزیزم،ان شاءالله صحیح و سلامت بغل کنی نی نیتو...

التماس دعا

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

سلام دوستان.پرپر جون خدا رو شکر برا سلامتی نی نیت.ایشالا صحیح و سالم بیاد بغلت گلم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

دوستاي خوبم مرررسي از همتون ممنونم بهترينهارو هم واستون آرزو ميكنم ، ميبينم مامان جديدم داريم خدارو هزارمرتبه شكررررر ميكنم، ان شاءالله اين خبراي مثبت شدن روزانه باشه و با شاديتون ما هم خوشحالتر بشيم

سلام دوستان 

تهران ازمایش کاریوتایپ رو کجا انجام بدم 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
عزیرم دکتر عمومی که مینویسه از بیمه بپرس ببین قبول میکنن یا نه..... اما اگه بدی یه دکتر زنان معمولی ...

مرسی عزیزم .چشم حتما همین کارو میکنم🌹🌹

خدای مهربون من باز هم یکبار دیگه رحمتت رو شامل حالم کن به ارحم الراحمین بودنت ایمان دارم....
یعنی مرکز ناباروری انجام ندادین اونجا یه آزمایشگاه معرفی کردن بیرون انجام دادین؟

اره طبق معیارهای خودشون..همه رومیفرستادن اونجا

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻