2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آنای عزیز و لاله مهربونم که با صبوری جواب سوالات دوستان رو میدید. من 38 سالمه وبرای بچه دوم در ...

عزیرم یه چیزی بهت بگم به حرف دکترت گوش نکن حتما آزهای ایمنی و انعقادی به خصوص ایمنیو بده چون احتمال نقص ایمنیو داری....

چون معمولا کسایی که آنتی تی پی اوی بالا دارن احتمال نقص ایمنیشونم بالاتره خصوصا که کم کاریم داری.....

نمیگم صد درصد اما خوب احتمال بالاتره پس به نظرم به ریسکش نمی ارزه.....

من جات باشم به هر نحوی شده ایمنی و انعقادیو انجام میدم و بر اساس جوابشون تصمیم میگیرم به دکتر نشون بدم یا نه.....

اگه واقعا مشکلی نبود که فبها اگه مشکل بود میبری میگی له اجبار همسرت مجبور شدی انجام بدی و بهش میگین ببینین انجام دادم مشکل دارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من از ديروز عصر لكم قطع شده بود تا امروز دوباره اومد،البته من به اينا نميگم لك اخه زياده ولي قهوه اي ...

عزیزم اینا لک هستن اونم خیلی کم ببین من کف دستم پر خون قرمز میشد به سلامتیم دردونمو بغل کردم.....

منم خونریزی پریودیم کم بود.....

خودتو نگران نکن فقط زنگ بزن شاید بخوان پروژسترونتو بیشتر کنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون یه پیام خصوصی دادم بهت،هر وقت تونستی ببینش ...ممنون

عزیرم چشم الان پستا تموم بشه نگاه میکنم.....

عزیزم اینا لک هستن اونم خیلی کم ببین من کف دستم پر خون قرمز میشد به سلامتیم دردونمو بغل کردم..... م ...

چه روزايي؟

همون توي سيكل ١٤ روزه؟

من الان دقيقا تايم پريوديمه.

دو بار تماس گرفتم بهم گفتن همون سه تا شياف گفت ميخواي از مقعد بذار 

انا جون من ٨٥ كيلو هستم ولي ٣ تا ٥ زدم سرم به نظرم كم بود

نه عزیزم احتمالا نیازت کمتر بوده بعضی دوستان حتی یه دونه سرم داشتن.....

من برا ثمینم میگفتم بالفرض اینکه مشابه تجویز من باشه مثلا میبینی احتمالا دز سرم ثمین بالاتره.....

نمیشه با هم مقایسه کرد.....

چه روزايي؟ همون توي سيكل ١٤ روزه؟ من الان دقيقا تايم پريوديمه. دو بار تماس گرفتم بهم گفتن همون سه ...

عزیزم من هم قبل آز لک بینی البته خیلی بیشتر از مال تو یعنی لخته های قهوه ای بزرگتر لااقل اندازه یه بند انگشت داشتم نه در حد چند تا نقطه کوچیک.....

بعدش که یه شیاف اضافه کردن به دو تا آمپولم قطع شد و بعد سونوی قلب این دفعه به خونریزی افتادم.....

سلام دوستای گلم من یاسی هستم  دیشب خیلی شب بدی رو سپری کردم  صبح رفتم آزمایش دادم جوابش ...

خدارو شکر عزیزم.چه لحظات خوبی رو داشتی توی روزهای به این خوبی.انشاالله که خیلی زود خونتون پر میشه از صدای خنده نینی هات.

عزیرم چشم الان پستا تموم بشه نگاه میکنم.....

قربونت، چشمت بی بلا، محبت میکنی

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
خدارو شکر عزیزم.چه لحظات خوبی رو داشتی توی روزهای به این خوبی.انشاالله که خیلی زود خونتون پر میشه از ...

مرسی عزیزم 🙏🙏یادمه با منفی شدن شما من خیلی ناراحت شدم دقیقا عین منفی شدن خودم 

ازته دلم دعا میکنم هر چه زودتر این لحظات شیرین نصیبت بشه عزیزم وبه زودی مامان بشی🙏🙏🙏😊😊🌹🌹

تا بوده یادم میاد بهم میگفتن خونه به این بزرگی پر سکوته صدای بچه نمیاد

دعات خوشحالم کرد

از دعای خوبتم ممنون و انشااله برای خودت 😘😘

مرسی عزیزم 🙏🙏یادمه با منفی شدن شما من خیلی ناراحت شدم دقیقا عین منفی شدن خودم  ازته دلم دعا ...

مرسی عزیزم.ممنون بابت دعای خوبت.منم این ماه انتقال دارم.تا ببینیم خدا چی میخواد

عزیرم یه چیزی بهت بگم به حرف دکترت گوش نکن حتما آزهای ایمنی و انعقادی به خصوص ایمنیو بده چون احتمال ...

ممنونم از راهنماییت آنا جون .به نظرتون دکتر عمومی هم این آزمایشها رو مینویسه یا حتما باید متخصص زنان باشه؟

خدای مهربون من باز هم یکبار دیگه رحمتت رو شامل حالم کن به ارحم الراحمین بودنت ایمان دارم....