2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
وااای عزیزدلم خداروشکر  الهی شکر یاسی جون هم مامان شدن 😍😍❤️❤️ خیلی خوشحال شدم عزیزم

قربون دل مهربونت ماهی کوچولو عزیز🌺🙏🙏🙏💋انشااله شما هم به زودی این لحظه شیرین رو تجربه کنی 🙏

اگه بهت فشار نمیاد موردی نداره اما چون لک دیدی بهتره استراحتت بیشتر باشه.....

ممنون عزیزممممم

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خوبید همگی؟
آنا جون شما خوبید؟ دختر گلتون و اون تودلی عزیز خوبن ؟ :*
لاله عزیزم خوبی؟ همه چی خوب پیش میره؟

من از خودم بگم.. بعد از منفی شدن انتقال اسفندماهم خیلی تردید داشتم که با چه دکتری ادامه بدم. با چندتا از بهترین دکترها هم وقت گرفتم. و هفته پیش مجدد پیش دکتر عارفی ویزیت شدم. که به احتمال زیاد با خود دکتر عارفی یک بار دیگه میکرو میکنم. البته هنوز زمان وقتهام با دکترهای دیگه نرسیده. نمیدونم ویزیت برم یا نه. ولی از اونجایی که به خاطر سنم یه کم عجله دارم. و این که دکتر عارفی همه آزمایشها و کارهایی که لازم بوده قبلا انجام دادن فکر میکنم اینجوری برام بهتره. حالا البته باز تا اواخر اردیبهشت باید تصمیم قطعیم رو بگیرم.

فقط یه سوال دارم اینجا ممنون میشم از تحریباتتون بهم بگید.
دکتر عارفی این بار که رفتم خیلی با حوصله شرایطمو بررسی کردن و کلی سوال جواب کردیم. با توجه به این که من تو میکروی قبلیم هم سرم داشتم هم سلکسان و هم خراش و هیسترو انجام داده بودم، تنها تغییر این میکرو برام اینه که انتقالم دیگه فریز نباشه و همون فرش انتقال بدم.
دارو فعلا نداد بهم. فقط گفت روز اول یا دوم پریود بیا حتما.

راجع به سیکل فرش میشه راهنمایی کنید دوستان؟ الان یعنی من همزمان با پریود شدنم هم باید داروهای تحریک تخمدان رو بگیرم و هم استرادیول و این چیزا برای ضخامت رحم؟؟
بعد اینکه من طبق نظر دکتر ایمنولوژیستم از دوماه قبل از انتقال باید ویتامین ب6-ب12- فولیک اسید و پردنیزولون مصرف کنم. حالا ویتامین ها که دارم مصرف میکنم ولی تکلیف پردنیزولون چی میشه؟ احتمالا روی تخمک اثر منفی داره و نباید قبل تخمک کشی مصرف کرد؟
خودم خیلی دوست دارم همین خرداد انتقال بدم و باز دوماه بین انتقال و پانکچر فاصله نیفته. ولی میگم نکنه شرایط بدنم آماده نباشه؟
یه مشکلی هم دارم من هربار بعد از پانکچر و بیهوشی، حساسیت دارویی میدم حالا نمیدونم به چی؟ احتمالا به داروهای بیهوشی. و تمام بدنم کهیر میزنه و ناچار میشم همه داروهامو قطع کنم. و مدتی طول میکشه دوباره بدنم اوکی بشه. حالا اگه قرار باشه 3-5 روز بعدش انتقال داشته باشم چی میشه؟
کلا یه کم مرددم. نمیدونم چی درسته

خدایا شکررررررر

سلام آنای عزیز و لاله مهربونم که با صبوری جواب سوالات دوستان رو میدید.

من 38 سالمه وبرای بچه دوم درحال اقدامم دوهفته پیش پانکچر شدم که بعد از اون هایپر شدم و نتونستم انتقال داشته باشم.خودم پلی کیستیکم وبسته بودن هردو لوله رحمی و کم کاری تیرویید و آنتی تی پی او نزدیک 300 دارم و همسرم مرفولوژی 2درصد و دی اف ای 29درصد.حاصل پانکچرم 11تا تخمک شد که نه تا را کاشت دادن و از اونها فقط 4تا جنین با گرید بی و سی فریز شدن.حالا با توجه به اینکه انتقالم به تعویق افتاده چه کارکنم که با توجه به ی بسته جنین فریزشانس + بالا بره برام .من آزمایشهای ایمنی و انعقادی رو ندارم و دکترم میگه لازم نداری فقط ی آزمایش رو دارم که براتون میفرستم که شما هم ببینین ونظر بدین.مرسی از راهنماییهای خوبتون.

خدای مهربون من باز هم یکبار دیگه رحمتت رو شامل حالم کن به ارحم الراحمین بودنت ایمان دارم....
واااي اناجون ان شاالله هيچ وقت اينترنتت قطع نشه☺️😄 دلمون برات تنگ شد ،مرسي كه به سوالاي همه تك تك ج ...

فدات بشم عزیزم.....

منم دلم واستون تنگ شده بود عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره آنا جون منم دقیقا نفهمیدم 40میل که گفت روزانه گفت یا کلی گفت اصلا 40میل کمه برا وزنم؟

عزیزم روزانه که نمیگه احتمالا ماهانه بگه یعنی هر ۴ هفته یه بار، اما معمولا دستور بر حسب وزن تجویز میشه......

ببین مثلا من برا هر بیست کیلو از وزنم یه سرم ۵ میلی گرمی داشتم و چون وزنم ۷۰ و خورده ای بود اکثرا ۴ تا سرم داشتم.....

بعضا هم ۳ تا بودن.....

مثلا حتی با فرض دستور من اگه بخواییم بگیم چون بالای ۱۰۰ بودی پنج تا سرم یا ۶ تا سرم ۵میلی رو خواهی داشت.....

یعنی ۲۵ الی ۳۰ میلی کلا در ماه رو طبق تجویز دکتر من البته طبق شرایط منو وزن تو....

اما اینکه گفته ۴۰ میلی اگه طبق برداشت من باشه یعنی احتمالا هر ماه ۸ تا سرم پنج میلی خواهی داشت......

احتمالا مشکل ایمنیت بالاتره که دزش بالاتره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم روزانه که نمیگه احتمالا ماهانه بگه یعنی هر ۴ هفته یه بار، اما معمولا دستور بر حسب وزن تجویز می ...

آنا جون یه پیام خصوصی دادم بهت،هر وقت تونستی ببینش ...ممنون

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
مشکل ندارم آناجون .اگر باز بازی درنیارن برام .من نمیدونم من میخوام هزینشو بدم دکترا چرا غصشو میخورن. ...

سرمتم اگه طبق برداشتم ۸ تا باشه یه کم هزینت بالا خواهد بود البته بار اولو احتمالا تایید نکنن و هزینت برا ۸ سرم (اگه تعداد رو درست حدس زده باشم) خوب بالا خواهد بود.....

اما خوب ارزششو داره.....

اما دفعات بعد + شدن دیگه هزینت پایین میاد.....

آخه آناجون میکروی اولم که 22تا جنین شد هم جنینم 3روزه بود اون که تعدادش زیاد بود .

خوب عزیزم معمولا بار اول بلاست نمیکنن...

ممنونم آنای مهربونم 🙏❤️❤️❤️🌹🌹🌹من خیلی مدیون توام بارها اینو به همسرم واینجا گفتم انشااله نی نی ن ...

فدات عزیزم این چه حرفیه.....

اگه هم دینی هست که نیست، با خبر شادی بخشت ادا شده.....

خیالت تخت تخت باشه.....

ایشالله به سلامتی بغلشون کنی.....

سلام دوستان خوبید همگی؟ آنا جون شما خوبید؟ دختر گلتون و اون تودلی عزیز خوبن ؟ :* لاله عزیزم خوبی؟ هم ...

عزیزم به نظرم بد نیست با دکترت ادامه بدی خصوصا که میگی این دفعه با حوصله بیشتری بررسی کرده.....

در مورد پرد خوب منم پرد داشتم و پانکچر و انتقال فرش نگران نباش.....

و اما در مورد بیهوشیت.....

ببین به نظرم با مشاور بیهوشی خوب مشورت کن....

به هر حال حتما راهی داره.....

ببین من تجربه خودمو میگم.....

من اولین باری که ابن سینا برا پانکچر بیهوش میشدم یادمه وقتی داروی بیهوشی تزریق شد من قشنگ حرکت دارو رو تو رگهام حس کردم و همونطور که داشت پیش میرفت حس میکردم استخونام دارن خورد میشن و من از شدت درد جیغ میزدم یعنی با یه حالت وحشتناکی بیهوش شدم.....

خیلی خاطره بدی از بیهوشی تو ذهنم موند.....

یعنی حس کردم الانه که بمیرم جیغ میزدم و دست و پا.....

یادمه دفعه بعد که میخواستن بیهوش کنن خیلی میترسیدم.....

گفتن حساسیت داری یا نه گفتم حساسیت رو نمیدونم اما فقط تجربه قبلیمو گفتم بعد یادمه متخصص بیهوشی به کسی که داشت تزریق میکرد یه چیزی گفت دقیق یادم نیست فقط گفت پس فلان چیزم اضافه کن احتمالا چی چی داره.....

توضیحش دقیق یادم نیست....

اما از اون به بعد دیگه سر هر بیهوشیم این توضیح رو که میدادم یادمه باز یه همچین چیزی میگفتن اصلا یادم نیست و من دیگه اون حالتو تجربه نکردم.....

برا همین گفتم شاید بهتره به مشاوره اساسی بکنی و به احتمال زیاد راهکاری برا شرایطت باشه.....

ضمنا برا دعای قشنگت یه دنیا ممنونم....