2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
سلام به همه عزیزان  تبریک به آنهایی که مثبت شدن وارزومند مثبت همه منتظران  آنا جونم ودوس ...

عزدزم دیگه نزدی نگران نباش بعدی حتما بزن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جون ،سرم  Ivigبرای ایمنی بالا تحویز میکنن یا ایمنی پایین؟ من ایمنیم از بچگی پایینه واسه م ...

عزیرم سرم برا هر دو تجویز میشه کلا برا رگلاژه به قول دکتر ایمونولوژم....

اما پردنیزولون برا سرکوب ایمنیه.....

عزیزم برا اثبات حرفمم بگم یه بار که برا تجویز سرم رفته بودم یه آقایی هم اومده بود که به خاطر پایبن بودن ایمنیش سه سال بود هر ماه سرم میزد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون عزیزم یه سوال دارم. من این دوره که میکرو کردم دکترم بهم قرص ال دی نداد؟ می خواستم بدونم علتش ...

عزیزم ال دی رو طبق شرایطت میدن.....

یعنی سر خود نباید داشته باشی.....

من ذخیرم پایین بود اما هر سه سیکلم ال دی داشتم....

ممکنه یکیم ذخیرش مشابه من باشه ولی بدون ال دی.....

پس باید دکترت ببینه برات چه نوع سیکلی بهتر میتونه جواب بده!!!!!!

ان شاءالله عزیزم،با دعای شما     یه سوال عزیزم، من تا شنبه مرخصی داشتم، به نظرت اگر برم ...

اگه بهت فشار نمیاد موردی نداره اما چون لک دیدی بهتره استراحتت بیشتر باشه.....

آره آنا جون ممنون میشم نگا کنی بگی ،، رو مال من نوشته فمولایف ،، بنظرت ایرانی با خارجی خیلی فرق داره ...

باشه صبح نگاه میکنم.....

فکر نکنم فرق کنه چون پروژسترونامونم ایرانی بودن خوب.....

کسی سراغ دارهم رحم اجاره

عزیرم والا از دوستامونم دنبالش هستن فکر کنم تو تاپیکهای رحم اجاره ای راحت بتونی اطلاعات بگیری.....

آنا جون نظرت درباره آزمایش من چیه؟

عزیزم خوب ذخیرت یه کم پایینه اما نگران نباش.....

ویتامین دی هم پایینه.....

ال هاشتم ظاهرا یه کم بالا بود.....

این آزهارو روز دوم سوم پری انجام دادی درسته؟

عزیزم ۴۰میلی نسبت به وزنت زده؟ مثلا برا من ایمونولوژ دستورش اینجوری جود مثلا ایکس میلی برا بالفرض ه ...

آره آنا جون منم دقیقا نفهمیدم 40میل که گفت روزانه گفت یا کلی گفت اصلا 40میل کمه برا وزنم؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم من دکتر متخصص هماتولوژی یا آنکولوژ که در زمینه ناباروری کار میکرد (را حله تو کلی) هم رفتم که ت ...

مرسی آناجون

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم هم گرونه هم شامل بیمه نمیشه..... اما اگه شرایطشو داری به دکترت پیشنهادشو بده صلاح بدونه برات ...

مشکل ندارم آناجون .اگر باز بازی درنیارن برام .من نمیدونم من میخوام هزینشو بدم دکترا چرا غصشو میخورن.وقتی به دکتر گفتم آزمایش ایمنی بنویس گفت آخه لازم نیست آخه هزینش زیاده دوست داشتم بترکونمش دکتر رو.یکی نیست بگه اینهمه منفی شدم اونا هزینش کم بود؟روحم آزرده شد هزینش کم بود .

احتمالا چون تعداد کم بوده ریسک نکرده.....

آخه آناجون میکروی اولم که 22تا جنین شد هم جنینم 3روزه بود اون که تعدادش زیاد بود .

سلام دوستای گلم..... ببخشید این یکی دو روزه اینترنتم مشکلم داشت..... الانم که وصل شدم با حجم زیاد ...

ممنونم آنای مهربونم 🙏❤️❤️❤️🌹🌹🌹من خیلی مدیون توام بارها اینو به همسرم واینجا گفتم انشااله نی نی نازت باسلامتی بغل کنی🙏💋💋