2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
بچه ها من لک دیدم دوباره...     خواهش میکنم تو دعاهاتون منم یاد کنین...    

عزیزم اصلا نگران نباش.....

دارن پی ریزی میکنن برا یه ویلای خوشگل.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
زي زي عزيزم روز چندم هستي؟؟ منم خيلي درد پريودي دارم مشكل سازه اين درد پريودي؟؟؟؟

نه بابا نگران نباش مشکل ساز نیست.....

فقط استراحت کن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی عکس رنگی چه روزایی باید بگیرم؟شرایط خاصی داره؟

عکس رنگی رو باید تا یکی دو روز بعد اتمام پریودی بگیری یعنی روز 8 یا 9 یا نهایتا 10پریودی و قبلش نزدیکی نداشته باشین

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
عزیزم اصلا نگران نباش..... دارن پی ریزی میکنن برا یه ویلای خوشگل.....

ان شاءالله عزیزم،با دعای شما   

یه سوال عزیزم، من تا شنبه مرخصی داشتم، به نظرت اگر برم سر کار مساله ای نیست با این شرایطم؟

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
بچه ها من از ديشب درد پريودي داغونم كرد،امروز صبح دستمال كشيدم ترشح قهوه اي داشتم روز ٧  هميشه ...

خوب عزیزم ایشالله برا لانه گزینیه.....

خدا كنه اخه لانه گزيني معمولا روز ٣،٤ هستش،نه روز ٦  

نه بابا کی گفته روز سه چهاره؟

مراحل رشد جنین بعد از انتقال:

روزهاي بعد از انتقال جنين سه روزه :

1.جنين به رشد ادامه مي دهد و از مرحله 6-8 سلولي به مرحله 16 سلولي به نام مورولا مي رسد
2.تقسيم سلولي ادامه دارد و جنين از مرحله مورولا به مرحله ي بلاستوسيست (حدودا100) سلولي مي رسد.
3.بلاستوسيست شروع به خروج از پوسته ي خود مي كند كه به اين كار هچينگ مي گويند.
4.مرحله ي هچينگ ادامه دارد و جنين شروع به چسبيدن به ديواره رحم مي كند.
5.چسبندگي بلاستوسيست به ديواره رحم عميق تر مي شود و لانه گزيني شروع مي شود.
6.لانه گزيني در ديواره رحم ادامه مي يابد.
7.لانه گزيني كامل مي شود، تمايز جفت و جنين شروع مي شود.
8.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون مي كند.
9.تداوم رشد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
10.تداوم ر شد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
11. مقدار BHCG در خون به حدي ميرسد كه با آزمايش خون قابل شناسايي باشد.

روزهاي بعد از انتقال جنين پنج روزه :

1. بلاستوسيست شروع به خروج از پوسته ي خود مي كند كه به اين كار هچينگ مي گويند.
2. مرحله ي هچينگ ادامه دارد و جنين شروع به چسبيدن به ديواره رحم مي كند.
3.چسبندگي بلاستوسيست به ديواره رحم عميق تر مي شود و لانه گزيني شروع مي شود.
4.لانه گزيني در ديواره رحم ادامه مي يابد.
5.لانه گزيني كامل مي شود، تمايز جفت و جنين شروع مي شود.
6.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون مي كند.
7.تداوم رشد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
8.تداوم ر شد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
9. مقدار BHCG در خون به حدي ميرسد كه با آزمايش خون قابل شناسايي باشد.

@microinjection

سلام دوستای گلم من یاسی هستم  دیشب خیلی شب بدی رو سپری کردم  صبح رفتم آزمایش دادم جوابش ...

عزیزم خدارو صد هزار مرتبه شکر......

ایشالله به سلامتی بغلش کنی و بارداری راحتی در انتظارت باشه.....

گوارای وجودت......

عزیزم اصلا دلیل منفی شدن انتقال قابل فهمیدن صد در صدی نیست....فقط احتمالاییه که دکترا میگن....من خود ...

من اصفهان میکرو کردم انتقال اولم منفی شد دکتر احتمال داد که به خاطر ضعیف شدن بدنه و بهم گفت که تنبلی تخمدان ربطی به چاقی و لاغری نداره ولی نظر دکترا متفاوته ولی رژیم و باشگاه رو که ول کردم انتقال دوم خداروشکر مثبت شد

عزیزم اصلا نگران نباش..... دارن پی ریزی میکنن برا یه ویلای خوشگل.....

آنا جون اگه ممکنه این سوال منو هم جواب بدین:

آنا جون عزیزم یه سوال دارم. من این دوره که میکرو کردم دکترم بهم قرص ال دی نداد؟ می خواستم بدونم علتش چی بوده؟ من ذخیره تخمدانم نمیدونم چنده. ممکنه به خاطر این باشه که ذخیره تخمدانم پایین بوده باشه؟ و یه سوال دیگه اینکه اگر خدای نکرده اینبار نگرفت و من خدای نکرده مجبور شدم سیکل میکرو رو انجام بدم آیا می تونم خودم سر خود قبلش یه دوره ال دی بخورم؟

مامانای جدید به اشک چشمم منو هم به جشن مادر شدنتون راه بدین.بی نهایت براتون خوشحال شدم.چقد خوبه شما ...

عزیز دلم ایشالله شادیا ادامه داره یکی بعد دیگری.....

مامانی عزیز ایشالله نوبتت داره میرسه.....

سلام لاله جان یه سوال ... برا من پورولوتان نپشته ولی داروخانه ایرانیشو داده،، بنظرت مشکلی هست ؟ من ...

عزیزم والا مال من این دفعه نمیدونم ایرانیه یا نه اما سر دخترم خارجی بود و جعبش خاص بود اما این دفعه مثل پروژسترونا تو این کاورهای طلقی شکله صبح نگاه میکنم ببینم دقیقا مارکش چیه.....

بچه ها از غصه دارم می میرم. من ده تا تخمک داشتم که روز دوم بهم گفتن هشت تا شون جنین شدن و دارن رشد م ...

خوب عزیزم ایشالله به فریز دیگه نیازی نداریو یه دوقلوی مامانی منتظرته.....

خدا خواسته الکی پول فریز ندی خوب.....

میخواد پول فریز رو بدی چیز میزای خوشگل واسه دردونه هات بخری.....

خوب عزیزم ایشالله به فریز دیگه نیازی نداریو یه دوقلوی مامانی منتظرته..... خدا خواسته الکی پول فریز ...

چقد حرفات قشنگه آنای مهربونم. کاش همینطور بشه. خیلی دلم خونه ولی خب دارم سعی میکنم خودمو جمع و جور کنم و امیدوار باشم. 

ببخشید بچه ها این آزمایشای ایمنی و انعقادی ک میگید چیه منم تا اقدام نکردم به دکترم بگم بنویسه برام؟

نسخ آزهای تکمیلی:

نسخه اول: برای همسرتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم برای همسر:

dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

آز شکست دی ان ای اسپرم بهتره مراکز ناباروری انجام بشه!!!!

@microinjection

ببخشید بچه ها این آزمایشای ایمنی و انعقادی ک میگید چیه منم تا اقدام نکردم به دکترم بگم بنویسه برام؟

عزیزم اگه بتونی لااقل نسخه ۳ و ۴ رو بدی خیلی جلو افتادی....