2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
لاله جان من سری های ماه قبل از انتقال قرص ال دی و آمپول سوپرفکت داشتم بعد دوره پریود بعدش برام انتقا ...

عزیزم خوب با اولین دیفیرلین نسبت به دومی شاید شانس یه کوچولو بیشتری داشته باشی......

مثل ال دی که ماه یا ماههای اول شاید تو جلوگیری موفق نباشه فکر کنم دیفیرلینم همچین حالتی داشته باشه.....

مثلا من که ویزان داشتم دکترم میگفت جلوگیری هم لازمه یعنی احتمال بارداری هست اما خوب احتمالش خیلی پایینتره اما غیر ممکن نیست.....

حدس میزنم برا دیفیرلینم اینطوری باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جان من سری های ماه قبل از انتقال قرص ال دی و آمپول سوپرفکت داشتم بعد دوره پریود بعدش برام انتقا ...

عزیزم وقتی به فاصله ۲۸ روز دوباره داری یعنی سعی در اینه دو دوره پریود نشی احتمالا آندومتریوز داری میخوان اینجوری خاموشش کنن.....

بعدش که پریود بشی فکر کنم بسته به شرایطت و نوع سیکلت میتونی شروع کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ب همگی من یکشنبه انتقال جنین دارم دیروز ضخامت اندومترم ۸ بود، بنظرتون تا یکنشبه دیگه بالاتر م ...

عزیزم ذخیرت خوبه بالاترم میره خیالت راحت....

ایشالله به زودی جشن بتای تپلتو بگیریم......

خداااااااااایا شکررررررت خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم آنا جانم الان که گفتی تیکرت رو دیدم نمیدونی چه ...

عزیزم فدات.....

آره به لطف خدا طبیعی مامان شدم.....

واقعا این معجزه رو مدیون دوستای خوبم و دعاهای خالصانه شون هستم.....

ممنونم عزیژم  شروع کردم به خوردن استرادیول ها انشالله که برام خیر باشه  خیلی محتاج دعا ...

عزیزم برا بتای تپلت لحظه شماری میکنم.....

ایشالله این دفعه به سلامتی دو تا دردونه گلتو صحیح و سالم و سر و مر گنده بغل میکنی.....

ممنون آتی جان   نه صدای قلبشو نشنیدم، فقط توو سونو نشونم داد ، خودمم تنگار هول بودم اصلا ...

عزیزم زوده برای صدای قلبش.....

منم هنوز نشنیدم.....

صدای قلب رو ایشالله بعد غربالگری اولت رفتی موقع معاینه داخل اتاق خودش با سونوکید برات میذاره.....

ممنون آنا حون بابت راهنماییهات ،، من ۱۵ اسقند انتقال دادم ، ۲۷ بهمن اولین روز آخرین پریودم بود ، جنی ...

عزیرم فعلا تازه خوب خوب حساب کنی امروز میشه ۱۰ هفته و ۶ روز.....

اما خوب به زمان لانه گزینی هم ربط داره.....

با توجه به خطای سونو هم پس خیلی اختلاف نیست عزیزم پس نگران نباش......

اره مرکزناباروری ک رفتیم بهمون معرفی کردرفتیم ازمایش دادیم...هیچوقت مورفووتحرک مشکل نداشته فقط تعداد

یعنی مرکز ناباروری انجام ندادین اونجا یه آزمایشگاه معرفی کردن بیرون انجام دادین؟

سلام به همگی و سلام مخصوص همراه با کلی تبریک به آنای عزیزم. خیلی حس خوبیه وقتی میشنوی خدا بهترین ها ...

عزیزم ایشالله میشه چرا که نه با همون یکی دو قلو هم میتونه برات بشه......

بهترین بهترینارو واست از خدا میخوام.....

دوستانی که جدیدا آزمایشات و سونو غربالگری دادن ، لطفا هزینه هاشو میگن

عزیزم برا من هزینه دابل مارکر و یه سری تست روتین دیگه که دکترم نوشت با بیمه تامین نیلو شد ۳۱۵ هزار تومن......

سونو هم آزادش میشد ۲۵۰ با تامین شد ۱۷۰ هزار تومن.....

آنا جون این آمپولو خودت تزریق میکنی ؟آمادست یا باید بکشی تویه سرنگ؟

عزیزم سلکسانا (انوکسوپارین، کلگزان، پی دکسان و.....) آمادن.....

هپارین اون زمان برا میکروی دوم که داشتم آماده نبود.....

والا خودمم میتونم تزریق کنم اما ترجیحا میدم همسرم بزنه اینطوری راحتترم اما بعضا خودم تزریق کردم.....

خلاصه تزریقش راحته.....

سلام ماماني گل  موفق ترين مركز يا پزشك در زمينه ميكرو اينجكشن كيه؟ ممنون ميشم جوابمو بدين&nbs ...

عزیزم دقیقا نمیشه گفت چون دکترا یا مراکزی هستن تو یه عیار باشن.....

من شخصا زیر نظر یه دکتر بودنو ترجیح میدم اما بازم به سلیقه افراد بستگی داره.....

ن همش تو واژنم احساس نبض میکنم زیر دلم سمت چپ احساس ویبره و لرزش دارم . نبض تو واژنم نگرانم میکنه شم ...

عزیزم منم نبض تو واژن داشتم نگران نباش......

من میگفتم الانه که بیرون بیاد نگران نباش.....

بچه ها يه سوال ضخامت اندومتر بايد چندباشه براي انتقال جنين فريز

معمولا تو آخرین سونو برا تعیین وقت انتقال بین ۸ تا ۱۲ باشه تاریخ انتقالو تعیین میکنن.....

سلام دوستاي خوبم من ٣٠ فرورديين صبح انتقال داشتم آزمايشم چند روز ديگه بود ولي الان رفتم يه آزمايش ...

عزیزم دیدی گفتم؟

خدا میدونه انگاری دوباره اون لحظه + شدنمو تجربه کردم.....

خیلی برات ذوق کردم و خوشحال شدم باکلی شور و شوق به همسرم گفتم یکی بود خیلی ناامید بود و الان شکر خدا نتیجه + گرفته.....

عزیزم انگاری دو تا شیطون دوست داشتنی تو راهه....