2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048212 بازدید | 684647 پست
ممنونم ثمین جان 🙏🙏🙏انشااله جشن مادر شدن خودت گلم 🌹🌹🌹

الهی آمین.چند تا جنین انتقال دادن برات خواهری/.؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوباره کی میری تویه سیکل میکرو پریا جون؟

ثمین جون من اول باید وزن کم کنم...دکترم گفت اضافه وزن بالای ده کیلو  درصدمنفی شدن رو خیلی زیاد میکنه و شانس تخمک خوب و تعداد زیاد رو کم میکنه....میخوام یه سری آزمایش بدم.ذخیره و هورمونی اگه ریسک بالایی نداشت شش ماه وزنمو کم کنم...البته شروع کردم رژیم و ورزشو...دو کیلو هم کم کردم....راستش شوهرم هم اون بار به زور راضی شد به میکرو....الان میگه اصلا حرفشو نزن...طبیعی شد نشد بچه نمیخوام....میگه نمیخوام انقدر عذاب بکشی....کلا زیاد همکاری نمیکنه تو روند درمان....لجش گرفته چرا مثل بقیه راحت بچه دار نشدیم...همش میگه یعنی چی....منم گفتم یه شش ماه بیخیال دکتر دوا شم تا نرمال شه این حسش.ولی حسابی دنبال لاغری و ورزشم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
ثمین جون من اول باید وزن کم کنم...دکترم گفت اضافه وزن بالای ده کیلو  درصدمنفی شدن رو خیلی زیاد ...

منم راحت 25کیلو اضافه وزن دارم دکترم میگه فقط 10کیلو بیا پایین ولی چطوری اخه.من نزدیک 1ماهه برنج نمیخورم شیرینی نمیخورم نوشابه نمیخورم اصلا بگو 1 گرم کم کردی؟نه والا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون من اول باید وزن کم کنم...دکترم گفت اضافه وزن بالای ده کیلو  درصدمنفی شدن رو خیلی زیاد ...

پریا جون لاغری خودش باعث میشه میکرو یا هرچیز دیگه ای جواب نده چون با رژیم بسیاری از ویتامین های بدنت از بین میره من اولین انتقالم به خاطر رژیم منفی شد 

سلام به همه عزیزان 

تبریک به آنهایی که مثبت شدن وارزومند مثبت همه منتظران 

آنا جونم ودوستان من سونو شدم و متاسفانه ۳تا فولی ۱۵ داشتم که دوروز بهم گونال داده و پنج شنبه ۸ شب اچ سی جی میزنم وشنبه صبح عمل تخمک شی دارم از همه تون التماس و دعا دارم که جنین بشن و اینکه آمپول سوپر فکت باید امروز فردا هم بزنم. فراموش کردم بپرسم دیگه ام که تعطیله. لطفا جواب بدین ممنونم 

پریا جون لاغری خودش باعث میشه میکرو یا هرچیز دیگه ای جواب نده چون با رژیم بسیاری از ویتامین های بدنت ...

عزیزم تحت نظر متخصص باید باشیم...رژیم که خودمون بگیریم بله خوب نیست‌‌..ولی چاقی تخمدان ها رو تنبل میکنه.تداخل ترشح انسلین میاره که یکی از مهم ترین دلایل ناباروریه و خیلی ضرر های دیگه....رژیم و ورزش در کنار هم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
منم راحت 25کیلو اضافه وزن دارم دکترم میگه فقط 10کیلو بیا پایین ولی چطوری اخه.من نزدیک 1ماهه برنج نمی ...

ثمین باید تحت نظر متخصص باشی و مو به مو رژیم رو رعایت کنی در کنارش ورزش و پیاده روی...ما ها که ناباروری داریم تناسب وزن خیلی برامون مهمه...خیلی دکترا اولین تاکیدشون رو وزنه...من روز انتقال با مریض های پاکروش بودم...هنشون گفتن تا لاغر نکردیم هیچ کاری برامون نکرد...ببین اینکه مثلا شیرینی نخوری دلیل نمیشه لاغر شی...باید کالری اندازه ایی بخوری که هفته ای یک کیلو کم کنی...مثلا قند و چربی کم کنی ولی پروتین زیاد بخوری اصلا لاغر نمیسی...تعادل باید باشه زیر نظر دکتر.

خواهرانه بهت میگم تا لاغر نشدی نرو تو سیکل دوباره....این مشکل خودمم هست....

پریا جون لاغری خودش باعث میشه میکرو یا هرچیز دیگه ای جواب نده چون با رژیم بسیاری از ویتامین های بدنت ...

عزیزم اصلا دلیل منفی شدن انتقال قابل فهمیدن صد در صدی نیست....فقط احتمالاییه که دکترا میگن....من خودم منفی شدم...دکترم گفت شاید به خاطر اضافه وزنه یا چیزای دیگه که نمیدونیم

سلام دوستای گلم.....

ببخشید این یکی دو روزه اینترنتم مشکلم داشت.....

الانم که وصل شدم با حجم زیاد پستا مواجه شدم فقط تند تند دنبال اسم پرپر جون میگشتم که مابین پستا دو تا خبر خوش دیدم.....

خبر مامان شدن مامان طلا و یاس الماس عزیز.....

کلیم ذوق کردم.....

به هر دوشون تبربک میگم.....

گوارای وجودشون....

البته پستارو نتونستم بخونم ایشالله خبرای خوش دیگه هم بوده و سر فرصت میخونم.....

از پرپر خبری نیست؟؟

ایشالله به زودی بیاد از آسودگی خیالش بگه.....

ایشالله فرصت کنم تو اولین فرصت همه پستارو میخونم.....

فعلا بدونین همه تونو دوست دارم و بهترینارو واستون میخوام.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای گلم من یاسی هستم  دیشب خیلی شب بدی رو سپری کردم  صبح رفتم آزمایش دادم جوابش ...

وااای عزیزدلم خداروشکر 

الهی شکر یاسی جون هم مامان شدن 😍😍❤️❤️

خیلی خوشحال شدم عزیزم

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
پس امیدی هست یعنی....با ذخیره یک و سه دهم ریسکه شش ماه طبیعی اقدام کنم....میخوام وزن کم کنم و یکم به ...

پریا جون من ذخیرم ۱/۳بود بعد دکترم سه ماه مکملای تقویتی بهم داد هر ماه سونو میشدم و زمانی که مکمل میخوردم ضخامت رحمم حداقل ۲ میلی بیشتر میشد و خدا رو شکر موقع پانکچر ۹ تا جنین درست شد 

سیکل من آنتاگونیست با ال دی بود

پریا جون من ذخیرم ۱/۳بود بعد دکترم سه ماه مکملای تقویتی بهم داد هر ماه سونو میشدم و زمانی که مکمل می ...

الهی شکر....دکتر نگفت شانس طبیعیتون چقدره با این ذخیره؟؟