2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
ثمین جان لطفا اول ایتمای خونیت رو درست کن بعد وارد سیکل شو بعد یادت نره دکتر قلعه باغی گفت هر وقت خ ...

لاله جون دکتر قلعه باغی برای دکتر نامه داده که در صورت انجام میکرو حتما پردنیزولون +سرم ای وی ای جی تجویز بشه.بعدم گفت شما نیاز به 40میلی سرم داری نمیدونم هربار 40میلی یا کلا 40 میلی.من اینجوری متوجه شدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جان لطفا اول ایتمای خونیت رو درست کن بعد وارد سیکل شو بعد یادت نره دکتر قلعه باغی گفت هر وقت خ ...

لاله جون ی سوال برا درست کردن آیتم هایه خونیم دکتر خاصی باید برم یا همون دکتر فوق تخصص نازایی برم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب سیکل شما انتاگونیست بوده ممکنه علت اینکه تعداد کم فولیکول داشتین همین بوده باشه چون اصولا سیکل ...

پس امیدی هست یعنی....با ذخیره یک و سه دهم ریسکه شش ماه طبیعی اقدام کنم....میخوام وزن کم کنم و یکم به خودم و شوهرم برسم...دوتامون چاق شدیم و بی تحرک...از نظر غذایی هم یکم سالم خوری کنیم...تنها نگرانیم اینه ذخیرم تموم شه...سی و سه سالمم هست

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم کلا پرگووریس هم هورموناش مثل مریونال و منوپیور و ایناست فقط دوزش بیشتره برای همین داروی قوی ت ...

لاله جون بعد تویه سیکل چند تا میدن ازش.؟مگه دونه ای چنده که کلا از این نمیدن بهمون

عزیزم دیگه کاریه که شده احتمالا همه اش رو گذاشتن تا روز 5 ام که از بین رفتن اما نگران فریز نباش با ...

لاله جون وای من چقدر سوال دارم ببخش خواهری.چطوریاست تخمک من دفعه پیش 4تا بود هر 4تا هم جنین شدن همشونم گرید آ بودن ولی 3روزه بودن چرا نذاشتن 5 روزه بشه؟دلیل خاصی داره یعنی

خانوما شما هم اون خط رو میبینید تو عکس؟

عزیزم من دیدم خطو....ایشالا نود درصد بارداری...بالاخره یه چیزی هست که خط انداخته دیگه....من این ماه برای اولین بتر پنج روز عقب انداتخم بی بی چکم سفید سفید بود دیروز هم پریود شدم....درباره آمپول هم من نه روز بعد از آمپول واسه کنجکاوی بی بی زدم منفی بود و سفید سفید...به نظرم استرسو دور کن....وقت آزمایشت برو آزمایش بده

من که میگم مامان شدی رفت💖💖

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
خب سیکل شما انتاگونیست بوده ممکنه علت اینکه تعداد کم فولیکول داشتین همین بوده باشه چون اصولا سیکل ...

لاله جون منم ال دی نداشتم، نمیدونم چرا بهم نداد، آیا به ذخیره تخمدان ربط داره؟

لاله جون وای من چقدر سوال دارم ببخش خواهری.چطوریاست تخمک من دفعه پیش 4تا بود هر 4تا هم جنین شدن همشو ...

خوبی ثمین جان...منم از دکترم پرسیدم گفتم چرا آ بود ولی نذاشتید پنج روزه شه گفت آ هم باشه باز ریسکه چون تعدادش کمه....منم چهار تا داشتم سه تا آ...یکی فکر کنم آب

عزیزم من دیدم خطو....ایشالا نود درصد بارداری...بالاخره یه چیزی هست که خط انداخته دیگه....من این ماه ...

سلام پریا جون ..من خیلی امیدوار بودم ک بارداری ولی عزیزم این میتونه نشونه خوبی باشه ک عقب انداختی این ماه از همه لحاظ حواست باشه و ب خودت برس انشالله ک ماه بعد خوش خبر باشی...پریا جون منم انتقال قبلم ک مثبت شدم ۱۲ روز بعد از آمپول اچ سی جی بود هم بیبی چکم مثبت شد هم آزمایشم ی وقتایی فکر میکنم ب خاطر آمپول بوده نمیدونم والا ولی بهتره ب خودم دلخوشی بدم ک نه نینی بوده ک رشد نکرد☺

خوبی ثمین جان...منم از دکترم پرسیدم گفتم چرا آ بود ولی نذاشتید پنج روزه شه گفت آ هم باشه باز ریسکه چ ...

آخه من متعجبم چرا این دکترا خوب اول سیکل درست و درمون آمپول نمیدن بهمون که تخمکمون زیاد شه.من از این بابت از ابن سینا راضی بودم توی ی سیکل 26تا تخمک داشتم که 22تاش جنین شد.

آخه من متعجبم چرا این دکترا خوب اول سیکل درست و درمون آمپول نمیدن بهمون که تخمکمون زیاد شه.من از این ...

آی گفتی...منم هشت نه ملیون خرج کردم...گفتم حداقل ده دوازده تا میشه...چهار تا شد...تا اومدم بگم دوتاشو انتقال بدید دوتاش بعدا جنین شناسه نی رو باز کرد گفت دیر گفتی....خواستم بگم اصلا پرسیدید مگه از آدم...تو اون شرایط چیزی نگفتم گفتم ایشالا مثبت میشه نیازی نیست...

سلام پریا جون ..من خیلی امیدوار بودم ک بارداری ولی عزیزم این میتونه نشونه خوبی باشه ک عقب انداختی ای ...

مرسی عزیز دلم.....هر چی خدا بخواد

آی گفتی...منم هشت نه ملیون خرج کردم...گفتم حداقل ده دوازده تا میشه...چهار تا شد...تا اومدم بگم دوتاش ...

حالا این دکتر آخریم میگفت جنین رو دوتا دوتا انتقال میدم اصلا میزد زیر همه چی میگفت جنین از دو تا بیشتر نباید انتقال داد شانس رو میاره پایین .ی خلی بود حد نداره

مرسی عزیز دلم.....هر چی خدا بخواد

دوباره کی میری تویه سیکل میکرو پریا جون؟