2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048212 بازدید | 684647 پست
عزیزم مبارکه ایشالا ک بارداری.حالا ک بیبی مثبته برو ی آز هم بده خیالت راحت شه

یه چکیده ای از پروسه درمان رو بگم :
من بعد اینکه مهرماه پارسال منفی شدم تصمیم گرفتم توی انتقال آخرین بسته جنینام عجله نکنم و با دقت و بررسی بیشتری انجام بدم هم از نظر روحی و مالی هم به خودمون فرصت بدیم بعد کلی بررسی به این نتیجه رسیدیم عواملی که باعث عدم لانه گزینی میشه چهار مورده
یک :اینکه ضخامت آندومتر در هنگام انتقال
دوم :بررسی ظواهر رحم که درگیرکیست پلیپ و آندومتریوزنباشه
سوم:  بررسی ایمنی وانعقادی بدن
چهارم:سردی و گرمی محیط رحم و بدن
اول از همه متوجه شدم که رحم بشدت سردی دارم پس درصدد گرم کردن رحم وبدنم براومدم

همه کارایی که قبلا گفتم و آنا جون بارها برا گرم کردن بدن گفتن رو انجام دادم

کلا غذاهای سرد رو یاحذف کردم یا خیلی به ندرت مثل لبنیات ،ترشیجات ،خیار ،عدس ،سس فست وفود ،سوسیس کالباس ،نوشابه دوغ ،تنقلات چایی رو خیلی کم کردم یا دارچین و هل حتما توش میریختم

هر شب پهلوهام و زیرشکمم رو با روغن سیاهدانه ماساژمیدادم با شال میبستم

تو پریود به هیچ وجه حمام نمیرفتم مستقیم به خودم آب نمیزدم قبلنا خیلی خودمو میشستم  

همیشه خودمو خشک نگه می داشتم هیچ وقت از آب سرد استفاده نمی کردم چه خوردن چه برای شستن

یه معجونی برا صبحانه درست کردم همیشه اونو میخوردم (گردو ،کنجد،عسل،دارچین،زنجبیل ،سیاهدانه)

کلا هم غذاهای گرم میخوردم

قرصهام قبل انتقال ویتامین EویتامینD فولیک اسید ،استرادیول ،آ اس آ

واواخر هم امگا ٣بود

دوماه قبل عمل هیستروسکوپی با خراش انجام دادم

که همه چی اوکی بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو این مابین هم گفته بودم دکترم برام آزمایشهای  ایمنی وانعقادی رو بنویسن انجام بدم که یسریشون رو نوشتن گفتن همشون ضرورتی نداره حتی اینا هم ضروری نیست ولی اصرار میکنی مینویسم چون از آزمایشهای قبلی  هم چند ماه گذشته بود مجدد تکرار کرد که جوابشون از نظر دکترم اوکی بود

در مورد سرم آب وی آی جی هم گفتم بنویسه که گفتن مرکز ما اعتقادی به این سرم نداره عوارضش بعدها خیلی بیشتره

منم اعتماد کردم به دکترم

قبل عید قرار بود انتقال بدم ولی چون سیکلم به تعطیلات مرکز میخورد کنسل شد وافتاد بعد عید اولش ناراحت شدم ولی بعدش خیلی خوشحال شدم که من مهمون عید دارم وهم اینکه تونستیم مسافرت بریم که تو روحیه ام بی تاثیر نبود

برعکس سری قبل من روز انتقال صبحانه خوردم چون سری پیش خیلی سردم بود اصلا کلا میلرزیدم اتاق عمل هم معمولا خیلی سرده وناشتا بودن هم سرما رو تشدید می کرد اینسری گفتن سردتون هست لباس بالا تنه رو نمیخواد دربیارید حتی یه پتو هم بهم دادن انداختم روم

حتی بعد انتقال پتو رو دوتا کرد

من تقریبا سه ساعت تو پوزیشن بعد انتقال بودم بعد هم مرخص شدم البته همسر جان مثل همیشه ویلچر برام آوردن تا پای ماشین

آمپول دور ناف رو هم همونجا تو مرکز زدم

سه روز بعد انتقال تقریبا استراحتم مطلق بود

از دستشویی فرنگی استفاده کردم

آمپولهام روزی دوتا پروژسترون  یکی آنوکساپارین، وسه تا استرادیول ،فولیک اسید و امگا سه هستش

بعد سه روز تو خونه قدم میزدم هر چن گاهی هم  کارای سبک میکردم

برعکس سری پیش که کلا خوابیدم

دو بار هم دوش ده دقیقه ای  سر پا گرفتم که البته اصلا خم نمیشدم

هر روز یه لیوان شیر سویا یه لیوان نشاسته (که یه قاشق نشاسته رو توی یه لیوان آب حل میکردم )میخوردم

یه تیکه هم آناناس و آب آناناس

غذام هم اکثرا سوپ قلم ،ماکارانی ،سیب زمینی  بودش

صبحانه هم خرما گردو و مربای به میخوردم و البته غذاهای دیگه که گرم بودن ولی محرک نبودن

چون گودی کمر دارم همیشه شال میبندم

اینسری سعی کردم آرومتر باشم چله حدیث کسا گرفتم و نذر کردم اگه حاجت بگیرم کمک به جهیزیه دو تا سید که یکیشون پدرهم نداره بکنم و چون میدونستم آزمایشم به نیمه شعبان میفته توسل کردم به امام زمان که روز میلادش مشکل گشا پخش کنم

خیلی ها رو دیدم چله زیارت عاشورا میگیرن یا یس

همه اینها حاصلش آرامشیه که کمک میکنه به لانه گزینی

من به هیچ کس پیشنهاد نمیدم حتما اینکارهارو بکنه چون بقول آنا جون وضعیت هر کس فرق میکنه شاید اون چیزی که برام مفید بوده برا کسی مضر باشه ولی یه نکته مهم اینکه ما وضعیت خودمون رو دقیقا بررسی کنیم و طبق وضعیت مون تجویز داشته باشیم و اینکه بنظرم طبع بدن یکی از مهمترین فاکتورهاست طب سنتی هم خیلی تاکید داره

ببخشید طولانی شد احساس دین به دوستان گلم داشتم 

همه رو نوشتم شاید یه جا به درد دوستی بخوره 

انشااله که تک تک دوستان عزیزم به خواسته اشون برسن 🙏🙏

همه کارایی که قبلا گفتم و آنا جون بارها برا گرم کردن بدن گفتن رو انجام دادم کلا غذاهای سرد رو یاحذف ...

چه جالب یاسی جون،دقیقااااا مثل من، منم مهر ماه پارسال منفی شدم، بعد همه چیز رو چک کردم و رعایت کردم....

البته خراش و هیسترو و ... اینا نداشتم

فقط ان شاءالله آخر داستانم هم مثل شما باشه و ایندفعه خوشحال بشم عزیزم...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین