2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزممممممممم خداروشکر مبارکت باشه وای ک چقدر خوشحال شدم ایشالا ک دوقلو باشه😉😍حالا نوبت امید زندگی ...

ممنونم بهار عزیزم 🙏🙏🙏

انشااله انشااله عیدی این عزیزان هم نزدیکه🙏

و به زودی زود نی نی دار شدن بهار مهربون 💋🌹🌹🌹

سلام بچه ها خوبید من ۸ روز انتقال جنین دادم از امپول اچ سی جی هم ۱۲روز گذشته امروز صبح بی بی گذاشتم ...

عزیزم مبارکه ایشالا ک بارداری.حالا ک بیبی مثبته برو ی آز هم بده خیالت راحت شه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
🙈 ميگم داروهات چيه؟ چيا زدي؟

آمپول، استرادیول، آسپرین، قرص تیروئید، فولیک

شما چی داری؟

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
سلام بچه ها خوبید من ۸ روز انتقال جنین دادم از امپول اچ سی جی هم ۱۲روز گذشته امروز صبح بی بی گذاشتم ...

ان شاءالله که مامان شدی، مبارکه عزیزم

جنینات چند روزه بودن عزیزم؟

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
دو تا خوبه نگران نباش 

ممنون عزیزم، ان شاءالله خیر باشه، التماس دعا

نباید این قدر زود میذاشتی بی بی
اما حالا دیگه گذاشتی و مثبت هم هست شکر خدا
شنبه آز بده یا فردا
بعد از 48 ساعت هم حتما روند رشدش رو چک کن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو