2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048212 بازدید | 684647 پست
امروز روز 11 انتقالم، روز اول پریودم ماه پیش 17 ام یا 18 ام بود...(البته روز خونریزی که از نظر دکتر ...

البته دقیق یادم نیست شاید روز اول خونریزیم 16-17 ام بود

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قطع شده الان خونريزيت؟

یکم هنوز ترشح قهوای دارم، امروز یه کوچولو قرمز کمرنگ هم دیدم،البته ترشح بود

نمیدونم ،خدا کمک کنه و عیدی ما رو هم بده ان شاءالله

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
ممنونم عزیزم 🙏🙏برا شما هم مبارک باشه  خدارو شکر خدا رو شکر که مامان شدی ودیگه احساس شرمندگی ...

عزیزممممممممم خداروشکر مبارکت باشه وای ک چقدر خوشحال شدم ایشالا ک دوقلو باشه😉😍حالا نوبت امید زندگی جون و نیوای گل و زی زی عزیز هست ک خبر مامان شدنشون بهمون بگن عزیزم بازم تبریک میگم هم ب شما هم ب همسرتون

عزیزممممممممم خداروشکر مبارکت باشه وای ک چقدر خوشحال شدم ایشالا ک دوقلو باشه😉😍حالا نوبت امید زندگی ...

قربونت بهار جون، دعا کن عزیز دلم

دوستای گلم،میدونم دیگه این حرفم تکراری شده ولی دلم نیومد ازتون التماس دعا نداشته باشم تو این شب پربر ...

مهدیه جون البته اگه اشتباه نکرده باشم من مطمعنم شما مامان شدی 😚خدا خودش هواتو داره و میخواد بزودی شادت کنه

بخدا ب عشق مامان شدن تک تک شما دوستان میام اینجا😍...فقط استرس نداشته باش و بابت هر علایمی ک پیدا می ...

فدات شم، ان شاءالله هممون به حق این روز مامان بشیم عزیزمممم

خدا از دهنت بشنوه خاله بهار گل  

مهدیه جون البته اگه اشتباه نکرده باشم من مطمعنم شما مامان شدی 😚خدا خودش هواتو داره و میخواد بزودی ش ...

درسته عزیزم، ان شاءالله مهربونم

من لخته قهوه اي دارم 😔 قشنگ پريوديمه،

لخته یا ترشحات قهوه ای؟

فکر کنم ترشح داری، ان شاءالله که خدا کمکت کنه مامان شده باشی...

بچه ها از غصه دارم می میرم. من ده تا تخمک داشتم که روز دوم بهم گفتن هشت تا شون جنین شدن و دارن رشد م ...

بهارک جون انشالله با همین دوتا مادر میشی عزیزم اصلا ب بعد فکر نکن و ب الان ک مامان شدی فکر کن