2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048202 بازدید | 684647 پست
سلام خانوما من امروز انتقال جنين داشتم كمر و زير شكمم درد ميكنه همم لكه بيني دارم بنظرتون نگران كنند ...

طبیعیه عزیز نگران نشو 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم اماده سازی قبلش هم خیلی مهمه شما سیکلت انتاگونیست بود یا اگونیست؟

نمیدونم....فقط ال دی و اینا نداشتم....ماه قبل استرادیول خوردم‌..پریود شدم از روز سه داروهام شروع شد...پانکچر شدم.بعد از سه روز جنین سه روزه انتقال دادم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم مرسی🙏🙏🙏 🌹🌹🌹🌹

سلام یاس عزیزم از پروسه درمانت برامون میگی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه ها اگر منم بخوام آب و نشاسته بخورم چه جوری باید بخورم و اینکه چه روزهایی بهتره بخورم؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
راستی میگم چقد خوب میشه اگه تو برنامه س ر و ش گروه بزنیم.اونجا دسترسی هم بهتره.اینجا مدام قطع و وصل میشه
 خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
بچه ها اگر منم بخوام آب و نشاسته بخورم چه جوری باید بخورم و اینکه چه روزهایی بهتره بخورم؟

یه لیوان آب سرد و یه قاشق نشاسته خام حل کن و بخور، من چون لک بینی داشتم یکی صبح میخوردم یکی شب قبل از خواب

شک نکن، مامانی  منم همین شکلی بودم

عزیزم میشه بگی لکه بینیت از روز چند بود و تا چند روز طول کشید؟ 

برای من از روز 9 ترشحات و لک قهوه ای هست...

بعد آب و نشاسته ،من شدیدا مستعد یبوستم، بخورم بدتر میشم...

روز چندم شما آز دادی؟

برای ما هم دعا کن عزیزم  

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
روز ٩ هستي يا ٨؟ لكه بيني داري توام؟ روز چند پري هستي؟

امروز روز 11 انتقالم، روز اول پریودم ماه پیش 17 ام یا 18 ام بود...(البته روز خونریزی که از نظر دکتر روز اوله)

2 ام انتقال دادم

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین