2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
سلام خانوما من امروز انتقال جنين داشتم كمر و زير شكمم درد ميكنه همم لكه بيني دارم بنظرتون نگران كنند ...

سلام نه نگرانی نداره 

منم روز دوم انتقال کمر درد داشتم البته از عوارض داروها هم میتونه باشه 

لک بعد انتقال هم میگفتن طبیعیه

سلام سارای مهربونم 😘😘😘ممنونم از لطفت  قربون دل مهربونت  انشااله به زودی روزای خوش شما ...

فدات بشم.لطف میکنی گلم 😍😍😍😍

بازم خداروشکر...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پريا جونم ممنون از محبتت مهربون 

خدا رو قسم ميدم به اين روز دلتو شاد كنه و خبر خوش بهمون بدي🙏🙏🙏🙏🌺🌺🌺

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 

دوستای گلم،میدونم دیگه این حرفم تکراری شده ولی دلم نیومد ازتون التماس دعا نداشته باشم تو این شب پربرکت و ارزشمند....

خواهش میکنم تو این شب مهم، به حق صاحب اسمم که شب ولادتشه...تو دعاهاتون برای ما هم دعا کنید...     

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
راستی عکس رنگی چه روزایی باید بگیرم؟شرایط خاصی داره؟

هزيزم اصلا ناراحت و استرس عكس رنگيو نداشته باشيا من انقدر استرس داشتم داشتم ميبردم شبا خوابم نميبرد بله روز خاص انجام ميدن و اينكه دردش مدتش كمه و قابل تحمله اصلا استرس نداشته باشي 

میفهمم چقدر سخته ادم هی برنامه میریزه هی برنامه اش به هم میخوره حتما خیری درش هست

دیروز خیلی حالم گرفته شد گفتم حتما حکمتی داره از اینکه مدام روزا رو بشمارم بیزار شدم 

خدایا شکرت😙
فقط يكمم سرماخوردگي دارم سرفه ميكنم خيلي نگرانم سرفه ضرر نداره كه؟

ببین یک قاشق پر نشاسته بریز توی یه لیوان بخور 

همینکه هسته به رو دربیار بریز توی نصف لیوان آب بعد یمدت حالت غلیظ میشه 

این  دوتا هم برای گلو درد و سرفه خوبه هم برا لانه گزینی 

بچه هاتوروخدابگین زگیل تناسلی علایمش چیه?من ی چن تاپرژصدرتی رنگ تودهانه ی واژنم میبینم نمیدونم ازاول بوده یانه...تاحالانگاه نکرده بودم ...یعنی زگیل گرفتم??دارم دق میکنم تافردابشه برم دکترسکته نکنم خوبه..کمکم کنیداگه کسی هس

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
لاله جان یعنی قوی تر نیست از پرگوریس؟؟؟من با ذخیره یک و سه دهم روزی دو تا داشتم همش چهار تا تخمک داش ...

نه عزیزم از پرگووریس قوی تر نیست
نهایتا 3 تا پرگووریس میتونن تجویز کنن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خود دکتر گفت یه جای دیگه بده، به نظرت پیش کی باید ببرمش جواب رو؟ 

دکتر متخصص عفونی باید ببینه
خب حتما دکتر شک داشته که گفته ببر یه جای دیگه
پیش چه دکتری رفته بودی؟ همون جا برو خب

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من بیچاره نیوا جون به همینم خوب جواب ندادم...امید داشتم دارو قوی تری هم باشه واسه سری بعد😢

عزیزم اماده سازی قبلش هم خیلی مهمه
شما سیکلت انتاگونیست بود یا اگونیست؟