2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
مامان طلا  چند بار با عارفی انتقال داشتی؟ سرم بهتون نداده ؟

عزيز دلم من با دكتر عارفي يك بار انتقال منفي داشتم و سرم هم نداشتم

دكتر عارفي البته خيليهاا از ايشون نتيجه گرفته بودند من انتقال بعديم مسافرت بود مجبور شدم دكترم و عوض كنم

انشالله همتون دلتون شاد ميشه و به مراد دلتون ميرسيد 🙏🙏🙏🙏

براي من حقيرم دعا كنيد اميدم نااميد نشه خيلي ميترسم

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا به نقشینه گفتم آی یو آی نمیخوام پرونده رو بست گفت پس به سلامت  من نمیتونم برات کاری بکنم.دلم ...

عزیزم امکان رفت و امد به تهران رو ندارین؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
تو رو خدا توي اين شب عزيز من و از دعاهاتون بي نصيب نكنيد، برام خيلي دعا كنيد.  خيلي اذيت شدم ت ...

ببین من گفتم بهت الکی نگرانی، به خدا من الان هفته دوازده هستم هنوز هم دل درد پریودی دارم، لکه بینی هم برا هم خانمهای باردار طبیعیه 

استرس بده واسه جنینت 

بچه ها از غصه دارم می میرم. من ده تا تخمک داشتم که روز دوم بهم گفتن هشت تا شون جنین شدن و دارن رشد م ...

عزیزم دیگه کاریه که شده
احتمالا همه اش رو گذاشتن تا روز 5 ام که از بین رفتن
اما نگران فریز نباش با همینا مامانی به لطف خدا و این شب عزیز

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مامانای جدید به اشک چشمم منو هم به جشن مادر شدنتون راه بدین.بی نهایت براتون خوشحال شدم.چقد خوبه شما ...

عززززززززیز دلم ❤️❤️😢درکت میکنم و ممنونم از تبریکت 

انشااله به زودی همه اینها برات خاطره میشن ومیشنی یه روز برا دوردونه هات تعریف میکنی 

شاید هر کدوم از ما بشینیم گذشتمون رو تعریف کنیم غمش هیچ جا نتونه جا شه بعضیهامون تو دل غمهای بزرگی داریم ولی من معتقدم به بزرگی خدا نیست 

به من خدا خیلی چیزا داده ولی فقط خودش می دونه که چقد سخت داده یعنی هر چی خواستم با سختی بوده 

ولی همیشه امیدوار بودم 

عزیزم خدا امیدوارت کنه🙏🙏و امید رو هیچ وقت ازت نگیره 

من همیشه میگم اعتقاد چیز خیلی خوبیه متوسل شدن دعا کردن باعث میشه با هر دینی وهر مذهبی امیدوار باشی 

خدا هیچ چیزی رو به دلت نمیندازه مگه اینکه توی وجودت ببینه و برآورده بشه مطمئن باش لیاقت مادر شدن رو خدا درونت دیده و انشااله نزدیکه 🙏🙏🌹

من چند ماه پیش اینو داشتم رفتم دکتر عفونی گفت چند ماه دیگه تکرارش کن الان ازمایشگاه معتبر دیگه تکرار ...

قبلا چطور بود؟عددهاش

تو رو خدا توي اين شب عزيز من و از دعاهاتون بي نصيب نكنيد، برام خيلي دعا كنيد.  خيلي اذيت شدم ت ...

ان شاء ا... دست پر از این ماه میری بیرون عزیزم
توکل به خدا

بچه ها تو رو خدا راهنماييم كنيد، امروز روز ٧ هستم خيلي دل درد پريودي دارم، ترشح قهوه ايه قبل از پري ...

ناراحت نباش منم دردام شبیه پریودیه

دکترم گفت اگه لک دیدی پروژسترونت رو یکی اضافه کن 

مرسی یاسی جونم.خدا نی نی یا نی نی هات برات نگه داره.

لاله سرخ من ذخیره تخمدانم پایینه.آزمایش دادم معلوم شد که اف اس اچ هم پایینه

دکتر میگه  آی یو آی 

ولی من گفتمش نه

اصرار داره .چیکار کنم من ؟شوهرم مشکل نداره 

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

لاله سرخ عزیزم من اصفهانم.چون از پس هزینه ها بر نمی اومدم رفتم بیمارستان بهشتی

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون