2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
لاله جون پرگووریس برای کیفیت تخمک خوبه ،می خوام بدونم روی تعداد هم تاثیر داره؟

عزیزم کلا پرگووریس هم هورموناش مثل مریونال و منوپیور و ایناست
فقط دوزش بیشتره برای همین داروی قوی تریه
اصولا برای کسانی که عدد ذخیره کم دارن استفاده میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ياسي چيكارا كردي ؟ و اينكه اندومترت چند بود موقع انتقال

سعی میکنم کامل توی یه متن بزارم اگه اینترنت اجازه بده مدام سایت قطع و وصل میشه 

آندومتر م یه هفته قبل انتقال ٧بود و تری لاین

بچه ها از غصه دارم می میرم. من ده تا تخمک داشتم که روز دوم بهم گفتن هشت تا شون جنین شدن و دارن رشد می کنند. یکی رو روز سوم و یکی رو روز پنجم واسم انتقال دادن. من ساده فک می کردم که شش تا فریز دارم. امروز فهمیدم هیچی فریز ندارم. هیچ کدومشون فریز نشدن و از بین رفتن. خدایا دارم از غم می میرم. اگه اینبار باردار نباشم واقعا فقط مرگ به دردم می خوره.

لاله جون ازمایش خونم رو نگاه میکنی؟  

عزیزم ویروس تبخال تناسلی مثبته
احتمالا یکی دو تا تست تکمیلی انجام میدن

اگه فقط اولیش مثبت بود یعنی ایمنی نسبت بهش
اما ایتم دوم هم مثبته
احتمال داره این ویروس تازه وارد بدنت شده باشه یا خطای ازمکایشگاهی باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستای گلم من یاسی هستم  دیشب خیلی شب بدی رو سپری کردم  صبح رفتم آزمایش دادم جوابش ...

عزیزم خیلی خیل بهت تبریک میگم. خدا رو شکررررررررر هزار مرتبه.

تو رو خدا واسه منم دعا کن. خیلی خیلی محتاجم.

اگر کیست از نوع معمولی باشه و به لوله بچسبه مانع بارداری میشه؟ 

اینم بستگی به سایزش داره و اینکه چه شرایطی برای لوله ایجاد کرده
اگه لوله رو از حالت عادی خودش خارج کنه بله میتونه

عزیزم ویروس تبخال تناسلی مثبته احتمالا یکی دو تا تست تکمیلی انجام میدن اگه فقط اولیش مثبت بود یعنی ...

من چند ماه پیش اینو داشتم رفتم دکتر عفونی گفت چند ماه دیگه تکرارش کن الان ازمایشگاه معتبر دیگه تکرارش کردم

تا به نقشینه گفتم آی یو آی نمیخوام پرونده رو بست گفت پس به سلامت  من نمیتونم برات کاری بکنم.دلم ...

ممنون ک جواب دادید. راستش منم فقط یه ویزیت اونجا شدم خودم هیچ مشکلی ندارم اما همسرم نرمال مرفولوژی 2 و تحرکم 26 ! الان 2 ساله دارو مصرف میکنه ولی فایده نداشته منم دیگه حوصله نداشتم به دکتر طهرانی گفتم من آی یو آی نمیخوام گفتش احتمالا برا شما ای وی اف هم جواب نده پس احتمال زیاد میکرو میکنیم برا یک ماه برام فمیبیون 2 داد. شوهرمم رفت پیش دکتر صالحی یک سری آزمایش و سونو نوشت براش قرص ماکسی کر و جنسینگم داد برا یک ماه! اخر اردیبهشت یا اول خرداد باید بریم. دکتر طهرانی ک بنظر میومد میخواد یکراست بره سر اصل مطلب اما فکر کنم چون مشکل از شوهرمه اکی نهایی با دکتر صالحیه! کاش فقط کشش نده

مامانای جدید به اشک چشمم منو هم به جشن مادر شدنتون راه بدین.بی نهایت براتون خوشحال شدم.چقد خوبه شما ...

عزیزم ان شاء ا... یه روزی که خیلی نزدیکه مامان میشی و تمام غصه ها تموم میشن
صبر و امیدواری چاره کار ماست
عزیزم مشکلتون رو گفتین اینجا؟
سنتون خیلی کمه نباید این قدر ناراحت باشین

تو رو خدا توي اين شب عزيز من و از دعاهاتون بي نصيب نكنيد، برام خيلي دعا كنيد. 

خيلي اذيت شدم توي اين ٥ سال دو اي وي اف منفي،

٤ سال پشت سر هم توي دكترا هستم، بدون وقفه جنيناي فريزيم تمام شد، ٢٢ سالم بود بهترين تخمكا رو داشتم ٢٠ تا تخمك ازم گرفتن گريد جنينام a بود،اسفند ماه  امسال هم بيهوشي گرفتم وقتي بهوش اومدم گفتن تخمك نداشتي،

داغون شدم ، باردار نشدنم بدون علت بود، اين سري ازمايش دادم فهميدن ايمني بدنم بالاست،سرم اي وي اي جي زدم سلكسان ميزنم توي شكمم، 

از ديشب دل درد شديد دارم،امروزم لكه بيني دارم قشنگ احساس ميكنم پريودي داره مياد، 

اين سري خيلي اميد داشتم، تو رو خدا واسم دعا كنيد كه اين ماه نتيجه بگيرم ديگه، از ته دل ازتون ميخوام😭

سلام لاله جان یه سوال ... برا من پورولوتان نپشته ولی داروخانه ایرانیشو داده،، بنظرت مشکلی هست ؟ من ...

امپول های روزانه مون هم ایرانی بودن دیگه
فکر نکنم واقعا مهم باشه
حالا اگه استرس میگیری بگرد خارجیشو پیدا کن اما اگه نبود خودتو اذیت نکن