2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
سلام دوستای گلم من یاسی هستم  دیشب خیلی شب بدی رو سپری کردم  صبح رفتم آزمایش دادم جوابش ...

وای مبارکه عزیزم
مبارکه
چقدر مامان جدید داریم خدا

چه ماه پر برکتیه
امیدوارم همین جوری برکاتش ادامه داشته باشه

خیلی برات خوشحال شدم گلم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم من یاسی هستم  دیشب خیلی شب بدی رو سپری کردم  صبح رفتم آزمایش دادم جوابش ...

مبارکه یاسی جانم. چه شب پر استرسی داشتی. خدایا شکرت که دل دوستمون رو شاد کردی.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خدایا شکر به امید پروردگار بارداری راحتی داشته باشی نی نیت به سلامتی بیاد بغلت این ۲ روز چقد خبرهای ...

ممنونم عزیزم 🙏🙏

انشااله انشااله ثمین جون هم امسال بحق امام زمان مادر میشه 

همچنین خودت و همه بچه های گل تاپیک مادر بشن الهی 🙏

ثمین جون دو حالت داره ، یا کلا چون چند بار پانکچر کردی بدنت به دارو جواب نمیده ، یا سینال اف بهت نمی ...

لاله جون

پرگووریس برای کیفیت تخمک خوبه ،می خوام بدونم روی تعداد هم تاثیر داره؟

ممنونم عزیزم 🙏🙏 انشااله انشااله ثمین جون هم امسال بحق امام زمان مادر میشه  همچنین خودت و هم ...

گلم هر روز صبح که بیدار شدی صدقه بزار عصر هم صدقه بزار، ایه الکرسی و چهار قل هم هر روز بخون و فقط توکلت به خدا باشه و کار سنگین خونه نکن و خیلی رعایت کن ایشالله که دو قلو داری

وای مبارکه عزیزم مبارکه چقدر مامان جدید داریم خدا چه ماه پر برکتیه امیدوارم همین جوری برکاتش ادا ...

ممنونم لاله عزیزم 🙏🙏🙏😘😘مرسی از راهنمایی هایی که کردی ممنون از دلگرمیات🙏🌹🌹

انشااله شمام با ر داری راحتی داشته باشی 🌺🌺

خیلی خیلی مبارکت باشه عزیزم، قربون دل مهربونت که به یاد ما بودی، ان شاءالله به سلامتی بدنیا بیان و بغلشون کنی عزیزممممم.

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
منتظر خبرای خوشت هستم عزیزم.

با دعای شما دوستای مهربونم، ان شاءالله عزیزمم

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
مبارکه یاسی جانم. چه شب پر استرسی داشتی. خدایا شکرت که دل دوستمون رو شاد کردی.

ممنونم لیلای خوبم 🙏آره واقعا شبش رو نصیب هیچ دشمن هم نکنه ولی امروزش رو نصیب تک تک دوستای گلم 🙏🙏🌹

مرسی از بودنات 🙏جشن مادرانگیت نزدیکه به امید خدا