2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048170 بازدید | 684647 پست

خدایا تو رو بحق امام زمان ب حق این ماه عزیز خودت حاجت دل همه رو بده و دل همه رو شاد کن خودت دامن همه منتظرا رو سبز کن و معجزه هاتو ب تک تکمون نشون بده.خدایا بزرگیتو شکر

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
واااای عشقم خدا رو شکر چ روزای خوبی شده خدایا شکرت بخاطر خبرای خوبی ک این چند روز میشنویم عزیزم انشا ...

ممنونم نیوای عزیزم🙏 

انشااله تا چن روز دیگه اینجا برات جشن مامان شدنت رو بگیریم 🌺🌺🌺🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما، انا جون، لاله جون، و بقیه ی دوستان، کسی میدونه کیست اطراف لوله ی رحم یعنی چی؟ 

عزیزم کیست میتونه هر جایی داخل بدن از داخل رحم گرفته تا داخل تخمدان یا بیرون تخمدان چسبیده بهش یا چسبیده به لوله ایجاد بشه
بیشتر نوع کیست هست که مهمه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دوستاي خوبم من هيچ علامتي نداشتم محسوس اينار  خيلي كم سينم حساس شد البته خيلي كم كه اونم عمرش ...

عزیزم استراحت کن فعلا
کار سنگین نکن
بیشتر دراز بکش
وقت برا کار کردن هست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بچه ها من لک دیدم دوباره...     خواهش میکنم تو دعاهاتون منم یاد کنین...    

عزیزم اصلا نگران نکن خودتو
خیلی ها لک دیدن
طبیعیه گلم و یه چیز عادیه تو میکرو

لاله جون ببخش ی سوال دارم ازت.هروقت تونستی جوابموبده بی زحمت.من میخوام باز برم تویه سیکل میکرو بعد ا ...

ثمین جون دو حالت داره ، یا کلا چون چند بار پانکچر کردی بدنت به دارو جواب نمیده ، یا سینال اف بهت نمیسازه
من معتقدم حتما تاکید کنی سینال بهت نمیسازه
اصلا به هیچ وجه سینال نگیر

شاید کلا بهتر باشه نوع درمانت رو عوض کنه
نوع سیکلت و داروهات رو
هر چند دکتر ظهیری فقط سیکل انتاگونیست رو قبول داره
اما حد اقل بگو سینال نمیزنم
مریونال هم عوض کنه به نظرم

شما که شکر خدا مشکل مالی ندارین ، شاید بهتره برات پرگووریس بنویسه
این خیلی داروی قوی و خوبیه
تاکید کن همینو برات بنویسه

دوستای عزیز از خودم بگم  من 5 اردیبهشت رفتم پیش دکتر رضا نصر خیلی  خیلی  همه چی ...

افسون جان ان شاء ا... دست این دکتر برات سبکه و خواست و اراده ی خدا توسط این دکتر برات جاری میشه
الهی امین

سلام دوستای گلم من یاسی هستم  دیشب خیلی شب بدی رو سپری کردم  صبح رفتم آزمایش دادم جوابش ...

خدایا شکر به امید پروردگار بارداری راحتی داشته باشی نی نیت به سلامتی بیاد بغلت

این ۲ روز چقد خبرهای خوب شنیدیم انشالله تا آخر امسال همینطور باشه 

شکرت خدا انشالله ثمین جون هم امسال مامان شه

💞💞💞💞💞💞💞🌹🌹🌹🌹🌹🌹

ممنونم نیوای عزیزم🙏  انشااله تا چن روز دیگه اینجا برات جشن مامان شدنت رو بگیریم 🌺🌺🌺🌺

قربونت برم عزیزم مرسی واسه دعات.انشالا اینجا همیشه جشن باشه مثل دیروز و امروز

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
اره خواهری تموم ازمایشام تکمیله دیگه هم مشکل ایمنی دارم هم فاکتور 5 سقطم بالاست تالاسمیه مینورم .کمب ...

ثمین جان لطفا اول ایتمای خونیت رو درست کن بعد وارد سیکل شو
بعد یادت نره دکتر قلعه باغی گفت هر وقت خواستی میکرو کنی باید سرم رو داشته باشی
اینو به دکتر ظهیری حالی کن لطفا!!

بچه ها من از ديشب درد پريودي داغونم كرد،امروز صبح دستمال كشيدم ترشح قهوه اي داشتم روز ٧  هميشه ...

عزیزم تحت این شرایط باید امپول داشته باشی