2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
البته اين بار سرم آي وي آي جي زدم يك روز قبل از انتقال تنها كاري كه انجام دادم درد پريودي داره من و ...

مامان طلا  چند بار با عارفی انتقال داشتی؟

سرم بهتون نداده ؟

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

دوستای عزیز از خودم بگم 

من 5 اردیبهشت رفتم پیش دکتر رضا نصر

خیلی  خیلی  همه چی رو اصول و دقیق انجام می شد ... ماماها  کل مدارکمو دیدن و ثبت کردن تو سیستمشون بعد منو فرستادن پیش دکتر نصر و  دستیارشون که هر دو خیلی خوب و با حوصله  جواب سوالامو دادن و دکتر از اول گفت تو زود شروع کردی برا ای وی ف گفتم ای بابا  33 سالم شد دکتر این همه ای وی ف منفی دارم  ... خلاصه منو سونو کرد و  با اینکه بیست روز پریودیم عقب افتاده بود گفت ضخامتت نازکه و 5 هست اندومترت و اثری از پریودی نیست 

من جات بودم  انتقال میدادم  و خلاصه داروهام رو شروع کرد الان 6 روزه دارم استرادیول و آ اس آ می خورم  و  هفته بعد می رم سونو ببینم  چی می شه 

سه تا حنین  فریز داشتم  که گریداش کامپکت و ab- b  هستن نگران بودم گفتم که دکتر اینا ب در د می خورن گفت بله اینا شانس باروری دارن

برام دعا کنید  من خیلیییییی این راهو رفتم خیلییییییییی شکست خوردم  خیلی خستمممم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم ازمايش ايمني دادي؟

اره خواهری تموم ازمایشام تکمیله دیگه هم مشکل ایمنی دارم هم فاکتور 5 سقطم بالاست تالاسمیه مینورم .کمبود اهن .غلظت خون بالا دیگه خواهر راحتت کنم کلکسیونی هستم برا خودم قراره منو ببرن موزه به جایه وسایل عتیقه بذارن مردم تماشام کنن.  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها سلاممممممممم من روز آزمايشمم ٤ روز ديگه بود چون علائمام همه رفته بود امروز رفتم آزمايش بتا ...

خداروشکر خیلی خوشحال شدم برات به احتمال 99درصد دوقلو هستش با این بتا.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستای عزیز از خودم بگم  من 5 اردیبهشت رفتم پیش دکتر رضا نصر خیلی  خیلی  همه چی ...

الهی اینبار با خبر خوش بیای و هممون رو شاد کنی .

مامان طلا جون عزیزم بخدا خییییلی برات خوشحال شدم شرح حالتو ک دیدم خیلی برات دعا کردم ک خدا خودش کمکت کنه و الان ک گفتی مثبت شدی واقعا باورم نمیشد خدا رو هزار مرتبه شکر ک بالاخره حاجتتو گرفتی ایشالا ک دو قلو باشه و دو تاشون بچسبن ب دلت و نه ماه دیگه سالم و سلامت بیان بغلت.من قبلا تو سایت پرسش و پاسخ دکتر یونسی همیشه سوالامو میپرسیدم و جواب میگرفتم ازشون خیلی حس خوبی بهشون داشتم. دستش برات سبک بوده خدا خیرش بده.من جات باشم اگه نی نیم پسر میشد اسمشو مهدی میذاشتم برا تشکر از آقا امام زمان(عج) ک این عیدی شیرینو بهت داده.ایشالا ک سالم بیان بغل مامانیشون.😘😘😘

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بچه ها من از ديشب درد پريودي داغونم كرد،امروز صبح دستمال كشيدم ترشح قهوه اي داشتم روز ٧  هميشه ...

عزیزم علائم پری و بارداری تقریبا یجوره و اکثر بچه ها قبل جواب آزشون فک میکردن دارن پری میشن ایشالا ک پری نیست و بارداری عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بچه ها من از ديشب درد پريودي داغونم كرد،امروز صبح دستمال كشيدم ترشح قهوه اي داشتم روز ٧  هميشه ...

ان شاءالله که خیر باشه و نشونه مامان شدنت عزیزم..

خدا کنه برای هر دومون لک لانه گزینی باشه به حق برکت این روزها...آمین..

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

عزیزم منم همين جوری شدم روز من تا یازده انتقالم فقط ترشح قهوه ای داشتم و درد پریودی تازه هنوزم بعضی وقتها میاد سراغم که میترسم میرم دستشویی، الکی استرس نگیر خوب نیست 

سلام دوستای گلم من یاسی هستم 

دیشب خیلی شب بدی رو سپری کردم 

صبح رفتم آزمایش دادم جوابش رو با اصرار زیاد که سریعتر بدین قرار شد یازده آماده بشه 

ساعت ده و نیم از آزمایشگاه بهم زنگ زدن گفتن تبریک میگیم مثبببببببت شدی 😭😭😭😭😭😭😭

وای باورم نمیشه 

خدایا شکرررررررررت🙏🙏

یا امام زمان مرررررررررسی که حاجتمو دادی 

من به امام زمان متوسل شده بودم 😭🙏🙏🙏

اشکام بند نمیاد ولی همون لحظه یادتون کردم 

امید زندگی عزیز 

نیوای عزیز 

بهارک عزیز

زی زی عزیز 

مرینای عزیز

و دوستان دیگه که انتقال دادین و منتظرین  وهمه عزیزانی که تو سیکل انتقال هستید برا همتون دعا کردم از امام زمان براتون خواستم، آدم قابلی نیستم گفتم دعام تو این لحظه شیرین درگیربشه انشااله وحاجتتون رو بگیرید 🙏🙏🙏🙏

ممنونم از همتون که دعام کردین🙏🙏 

مرسی آنا جون😘😘😘 

ممنون از سارای گلم که برام صلوات نذر کرد 🙏😘

سلام دوستای گلم من یاسی هستم  دیشب خیلی شب بدی رو سپری کردم  صبح رفتم آزمایش دادم جوابش ...

واااای عشقم خدا رو شکر چ روزای خوبی شده خدایا شکرت بخاطر خبرای خوبی ک این چند روز میشنویم عزیزم انشالا ک امام زمان خودش نگهدار نی نیت باشه و بچسبه ب دلت و سالم و سلامت بیاد بغلت.خیلز برات خوشحال شدم بخدا .