2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها سلاممممممممم من روز آزمايشمم ٤ روز ديگه بود چون علائمام همه رفته بود امروز رفتم آزمايش بتا ...

مبارکه عزیزم آخ جون مامان طلا بازم تبریک میگم 😍😍😍 

خدایا شکرت😙

قربونت عزيزم انشالله به زودي خودت مامان ميشي مهربون🙏🙏🙏🙏

ميشه بهم بگيد بتام چطوره بالا يا پايين نيست؟؟؟

احتمال داره دو تاش گرفته باشه و دوقلو باشه؟؟؟؟؟؟

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 
بچه ها سلاممممممممم من روز آزمايشمم ٤ روز ديگه بود چون علائمام همه رفته بود امروز رفتم آزمايش بتا ...

خیلی خیلی مبارک باشه مامان طلا جون. خدا رو شکرررررر.

منم روز نهم هستم و هیچ علامتی ندارم. یعنی میشه منم مثبت بشم؟ یعنی میشه امام زمان به منم عیدی بده؟؟

خیلی داغونم بخدا. محتاجم به دعاتون خییییییییلی زیاد.

مبارک باشه عزیزم. خدا برات حفظش کنه. خداروشکر که جواب دعاهاتو گرفتی.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

مبارکهههههههه 🌹🌹🌹🌹

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
عزیز آزمایش غربالگری ، ایدز و قند و هپاتیت هم داشتی ؟

عزیزم آزمایش ایدزوقندوهپاتیت تو همون آزمایش اولیه هست وآزغربالگری برای سه نقص ک یکیش سندروم دونه انجام میشه 

سونوی ان تی من شد 180وآز غربالگری هم شد51تومن،بهتره ک توهفته 12هم انجام بشه

سلام تورک آنا  من دیروز رفتم سونو ، گفت جنینت سرجاشه و ۹.۵ هفته هستش ، گفت جفتت پایینه و انکه ...

خدا رو شکر عزیز
البته ما همه میدونستیم همه چیز عالیه، خونریزیت هم که علتش همون هماتوم بود
البته خود جفت پایین هم لک بینی و خونریزی میاره

جفت پایین هیچ راهی نداره جز استراحت
خود به خود از ماه چهارم میره بالا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو