2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست

سلام به همگی و سلام مخصوص همراه با کلی تبریک به آنای عزیزم. خیلی حس خوبیه وقتی میشنوی خدا بهترین ها رو برای بنده هاش میخواد. 😊

منم بعد از اون سیکلی که کنسل شد دوباره اقدام کردم و بالاخره ۷ تا تخمک درست شد که ۶ تاش بارور شد. دیروز رفتم بیمارستان و متخصص جنین شناسی گفت از این ۶ تا فقط یکیش خیلی خوبه😕. یکی دیگه هم بد نیست ولی خیلی خوب نیست. ازم پرسید دوتا بذاریم یا یکی؟ منم گفتم اگه اون یکی ریسکی باشه ترجیح میدم همون یکی رو بذارید. نمیدونم تصمیم درستی بود یا نه😐؟ 

برام دعا کنید این یکی بگیره...

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
ممنون آنا حون بابت راهنماییهات ،، من ۱۵ اسقند انتقال دادم ، ۲۷ بهمن اولین روز آخرین پریودم بود ، جنی ...

خدا رو شکر که اوکی بوده 🙏 امیدوارم مثل امروز که خوش خبر بودی و آرامش به دلت اومده این آرامش مهمون همیشگی باشه و باسلامتی نی نی نازو بغل کنی🌹🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی و سلام مخصوص همراه با کلی تبریک به آنای عزیزم. خیلی حس خوبیه وقتی میشنوی خدا بهترین ها ...

بنظر من کار خوبی کردی که میخوای یدونه انتقال بدی چون جنین خوب اگه لانه گزینی کنه بدون مشکل پیش میره 

انشااله بهترینها برات اتفاق بیفته وبه زودی مامان بشی🙏🌹🌹🌹

عزیزم مگه من با این مشکلات انعقادی باردار نشدم؟ کاری نداره باردار که شدی سریع دارو میگیری..... منم ...

آنا جون این آمپولو خودت تزریق میکنی ؟آمادست یا باید بکشی تویه سرنگ؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بنظر من کار خوبی کردی که میخوای یدونه انتقال بدی چون جنین خوب اگه لانه گزینی کنه بدون مشکل پیش میره& ...

مرسی عزیزم. ایشالا شما هم هر چی میخوای بشه😙

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا

سلام دوستاي خوبم

من ٣٠ فرورديين صبح انتقال داشتم

آزمايشم چند روز ديگه بود

ولي الان رفتم يه آزمايش تيتر بتا دادم ساعت ٦ آماده ميشه 🙈🙈🙈🙈😎😎

ديگه طاقت نداشتم اين همه دارووو و آمپول حداقل اگه منفي ادامه ندم بدنم داغون شده بخدا

دوستاي خوبم با توجه به تاريخ انتقالم اگر مثبت باشه تيتر الانم بايد يه عدد لااقل حداقلي و نشون بده ديگه 

درست ميگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر هم تيترم منفي باشه داروهامو قطع كنم 

روزي ٣ تا آمپولو ٩ تا دونه قرص

ميشه راهنماييم كنيد🙏🙏🙏

ممنون از محبتت تك تكتون

انشالله هيچ وقت غصه تو دلتون نباشه🌺🌺🌺

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 
ازمایش و سونوی ان تی ۲۰۰ و خورده شد ولی غربالگری دوم نزدیک ۴۰۰

عزیزم میشه بگب غربالگری دوم چند مدت بعد از غربالگری اول هستش ؟ و حتما باید جایی که غربالگری اول را دادیم‌، دوم را هم همونجا بدیم ؟