2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
آنا جون. موفق شدم با ماما صحبت کنم  میگه اگر مطمئنی که لک بینی نیست و. پریوده نمیخواد دیگه آمپ ...

عزیزم پس اگه خونریری کامله و کاملا پریود هست به دستور ماما عمل کن.....

ببین عزیزم نهایتش اینه که اگه احیانا نیاز باشه سیکلت کنسل میشه و یه ماه دیگه دیرتر انتقال میدی این همه به خودت استرس نده.....

اگه نتونستی دکتر رو پیدا کنی طبق دستور مامان پیش برو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون. با مامای دکتر صحبت کردم گفت دیگه نمیخواد. آمپول رو بزنی از امروز استرادیول رو شروع کن روزی ...

عالیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

آنا جون خوبی عزیزم؟دختر گلت خوبه؟

من همچنان دارم ادامه میدم و نتیجه نگرفتم

یه بسته دیگه فریز برام مونده و آخرین امیدم به اونه

نمیدونم کی برای انتقال برم

فعلا که نتونستم تصمیم بگیرم هی امروز فردا میکنم

انگار ترسیدم و انرژیم تموم شده

شاید تا دو سه ماه دیگه برم و واسه انتقال آخرین بسته اقدام کنم

دلم برای همه تون تنگ شده بود

امیدوارم تو این مدت که نبودم خیلی ها مامان شده باشن

سلام تورک آنا

من دیروز رفتم سونو ، گفت جنینت سرجاشه و ۹.۵ هفته هستش ، گفت جفتت پایینه و انکه بغیر از جنین خودت یه کیسه آب دیگه هم داری که ترشحاتت بیشتر بخاطر اون هستش که تووی کیسه وب خالیه و خود به خود جذب میشه ، من با حساب خودم الان داخل هفته ۱۱ هستم ولی دکتر گفت ۹.۵ هستی ، آخرین پریودم ۲۷ بهمن بود و جنینام ۵ روزه بودن ،، 

و اینکه میشه بگی برا‌جفت پایین چه کارایی باید بکنم ؟ و گفت هماتوم هنوز داری و پخشدهستش و فعاله ، کلا باید استراحت کنم و برا ۲ هفته دیگه غربالگری نپشت ،،، گفتم نگرانیهامو اینجا گفتم ، بیام خپشحالیمو هم بگم بهتون ، خداروشکر همه چی خب بود ، و ممنون میشم باز راهنمایی خواهرانه تونو دریغ نکنین،در مورد جفت پایین چیکار کنم و چطوری بخابم بهتره ،،ممنون

سلام آنا جون خوبی عزیزم؟دختر گلت خوبه؟ من همچنان دارم ادامه میدم و نتیجه نگرفتم یه بسته دیگه فریز ...

عزیرم اگه بدونی اسمتو دیدم چه قدر خوشحال شدم.....

بدو بدو میخوندم که ببینم نوشتی مامان شدی.....

عزیزم ایشالله به زودی خبرشو میدی و با شادیت شاد میشیم.....

از رحمت خدا ناامید نشو.....

ببین خدا بخواد نشد نداره.....

من اصلا فکرشم نمیکردم دوباره بتونم این حس زیبارو بچشم.....

اما خدا بخواد هیچی غیرممکن نیست....

سلام تورک آنا  من دیروز رفتم سونو ، گفت جنینت سرجاشه و ۹.۵ هفته هستش ، گفت جفتت پایینه و انکه ...

عزیزم دیدی؟

اصلا فکرای بد نکن.....

ببین کی انتقال دادی دقیقا؟

نگران جفت پایبنم نباش با استراحت بالا میره منم جفتم پایین بود تا غربالگری دوم بالا رفت.....

استراحت کن و سعی کن پاهات بالاتر باشه....

سلام تورک آنا  من دیروز رفتم سونو ، گفت جنینت سرجاشه و ۹.۵ هفته هستش ، گفت جفتت پایینه و انکه ...

عزیزم من ۲ بهمن بود آخرین پریودیم تازه اگه طبیعی هم حساب کنیم واست فکر نکنم ۱۱ هفته باشی.....

من تازه امروز ۱۴ هفته شدم.....

تو تازه هنر کنی میشی ده هفته....

چطور یازده هفته حساب کردی....

ضمنا خوب سونو تا یکی دو هفته میتونه خطا کنه.....

برا خوابیدنم اگه به پهلو میخوابی به بالاش لای پات بذار.....

سلام عزیزم خوبی خداروشکر جنینت سر جاشه احتمالا دوقلو بودن یکیشون سقط شده واسه همون همش خونریزی داشتی . واسه جفت پایین فقط استراحت کن و پروژسترون هات رو به موقع استفاده کن اصلا پله بالا پایین نرو . ایشالا با استراحت همه چی خوب میشه . صدای قلبش رو شنیدی ؟  

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم این امپول برای مهار و قطع پریوده چون وسط پریود زدی پریودت قطع شد اما دوباره میشی تا کاملا اند ...

لاله جان من سری های ماه قبل از انتقال قرص ال دی و آمپول سوپرفکت داشتم بعد دوره پریود بعدش برام انتقال میداد. این دوره بهم دو تا دیفرلین داد یکی روز دو پریود و یکی هم 28 روز بعد گفت بزن، گفت اینو برات این دوره امتحان میکنیم

این روش یعنی بهتره؟؟؟؟؟

و اینکه به نظرت بعد از دیفرلین دوم برام انتقال میدن یعنی پریود نمیشم؟؟؟؟

ببخشید عزیزم سوالام زیاد شد

بعد یه سوال دیگه من این ماه دیگه شانس بارداری طبیعی رو ندارم با توجه به آمپول دیفرلین، بهم نخندیدا ولی من هر ماه امیدوارم، با اینکه دو بار انتقالم منفی شده نمیدونم دیگه چه امیدی به طبیعی دارم با این وضعیت داغون اسپرم

ب خدا من ازته دلم دعا میکنم برای همتون ک مادر بشین همش از سر ذوقم میام اینجا ببینم کی مادر شده ک با ...

سلام به همه

عزیزم مثل اینکه شما زیر نظر دکتر طرازی هستی 

ومیخای فریز انتقال بدی ...شرایط منم همینه 

در مورد انتقال جنین فریز وزمان هیسترو بهم بگوکه به چه صورته ؟

ممنونم

]عزیزم دکتر با عدد ذخیره 3 دهم گفت میکرو نه !! اصلا تخمک هات رو با ای یو ای هدر نره نه اینکه 100 در ...

اتفاقا داره ریسک میکنه !!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو