2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون. ممنونم الان زنگ زدم گاندی اونا هم گفتن ما نمیدونیم 

شماره منشی مطب رو دادن که باهاشون. ارتباط برقرار کنم اما ایشون. هم هرچی تماس میگیرم گوشی رو. جواب نمیدن کلا به در. بسته خوردم امروز

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
انشااله عزیزم 🙏🙏🙏برام دعا کنید دوستای مهربونم 😘🌹

فردا آز داری؟؟

عزیزممممم ان شاءالله خبر خوش مامان شدنتو بدی بهمون  

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
فردا آز داری؟؟ عزیزممممم ان شاءالله خبر خوش مامان شدنتو بدی بهمون    

آره عزیزم فردا آز دارم 

مرسی عزیزم انشااله 🙏🙏

متوسل شدم به امام زمان 

انشااله حاجت من وهمه دوستان این تاپیک رو بده🙏

آنا جون. موفق شدم با ماما صحبت کنم 

میگه اگر مطمئنی که لک بینی نیست و. پریوده نمیخواد دیگه آمپول رو. بزنی و. شروع کن استرادیول رو. بخور 

چیکار کنم یعنی اشکال نداره ؟

آره عزیزم فردا آز دارم  مرسی عزیزم انشااله 🙏🙏 متوسل شدم به امام زمان  انشااله حاجت من ...

فدات شم روزی نیست به یادت. نباشم همش میام چک میکنم ببینم آز دادی. انشالله بیای خبرای خوب بهمون. بدی ماما جدید😍😍

قربونت آنا جونم،خدا از دهنت بشنوه روزی یک آمپول پروژسترون دارم، آسپرین هم دارم، استرادیول هم دارم. ...

عزیزم فعلا امروز استراحت کن ببین قطع میشه.....

نگرانم نباش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون اگر یادتون. باشه من ابن سینا میرفتم که خارج رحمی دوطرفه شدم لاپراسکوپی شدم  از اون. مو ...

عزیزم زنگ بزن گاندی بگو وصل کنن اتاق زایمان بعد بگو دکتر نصر رو واست پیدا کنن ازش بپرسن.....

اصلا نگران نباش......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون. ممنونم الان زنگ زدم گاندی اونا هم گفتن ما نمیدونیم  شماره منشی مطب رو دادن که باهاشون ...

عزیزم دوباره تماس بگیر یه کم پیازداغشو زیاد کنو مجبورشون کن یه جوری دکترو واست پیدا کنن.....

کوتاه نیا.....

بگو اگه اشتباه کنم چی.....

خلاصه قشقرق به پا کن.....

البته اینجوری نمیگم نگران بشی......

منظورم اینه یه کاری کن مجبور بشن برات از منبع موسق بپرس.....

زنگ بزن بخش آی وی افش.....

ببین اونا چی میگن.....

بالاخره بیابون نیست که به دکتر دسترسی دارن.....

کوتاه نیا حقته!!!!!

مجبورشون کن بپرسن واست.....

آره عزیزم فردا آز دارم  مرسی عزیزم انشااله 🙏🙏 متوسل شدم به امام زمان  انشااله حاجت من ...

عزیزم ایشالله خوش خبری عزیزم.....

ایشالله یه جشن حسابی منتظرته عزیزم.....

عزیزم دوباره تماس بگیر یه کم پیازداغشو زیاد کنو مجبورشون کن یه جوری دکترو واست پیدا کنن..... کوتاه ...

آنا جون. با مامای دکتر صحبت کردم گفت دیگه نمیخواد. آمپول رو بزنی از امروز استرادیول رو شروع کن روزی دوتا صبح دوتا شب 

و روز دوازدهم سیکل بیا مطب برای سونو

آنا جون چه ربطی به آسپرین خوردن داره ؟

اگه بدونی قلبش اوکی هست دیگه خیالت تخت میشه......

البته حتما که قلبش خوبه خوبه و ۱۲۰ سال در صحت کامل میتپه......

منظورم اینه چون مشکلات قلبی میتونه باعث نارسایی و مشکلات قلبی باشه پس اکو انجام بدی و ببینی سالمه دیگه انقدر استرس قطع کردن آسپرینو نداری.....

با خیال راحتتر قطعش میکنی.....