2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
ممنون عزیزم به دکترم دسترسی ندارم امروز مطب تعطیل هست  به مامای ایشون پیام دادم اما پیام رو ند ...

مگه نگفتی آمپولتو زدی؟

یا منظورت دومیه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مگه نگفتی آمپولتو زدی؟ یا منظورت دومیه؟

نه عزیزم آمپولم رو. امروز. باید بزنم که روز ۲۱سیکلم هست 

ساعت هفت شب باید بزنم نمیدونم جیکار کنم

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون ک جواب دادید. خودمم با وجود اینکه سهمیه بسیجم اکی بشه یزد کلا فقط باید هزینه دارو بدم و بقیه ا ...

عزیزم البته منظورم این نیست مسافت دور نتیجه نمیده اما خوب سختیا و استرس خودشو داره وگرنه خیلیا با راه دورم جواب گرفتن.....

من حتی تو خود تهرانم نزدیکترین دکتر ترجیحم بود اما خوب نه هر دکتری.....

بین دکترای خوبی که مد نظرم بود نزدیکترینو انتخاب کردم که خستگی راهم به استرسام اضافه نشه.....

اما وقتی مجبور باشی سختی راهم به جون میخری....

عزیزم یه چیز دیگم بگم.....

ببین بار اول تقریبا همه مراکز تو یه رنجن چون کار خاصی واست نمیکنن یه پانکچر و یه انتقال.....

اگه خودتم موازی حواست به روند درمانت باشه شانست بالاتر میره.....

ببین خوب مراکز حتی بهتریناشونم بعد یکی دو بار منفی یا سقط میرن سراغ تستهای تکمیلی حتی بعضا تا جونت در نیاد نمیرن سراغ این مقوله.....

اگه خودت این راه رو کوتاهتر بکنی و از بابت اون تستها خیالت راحت بشه شانست بالاتر میره.....

مگه اینکی شانس بیاری و واقعا مشکلات ایمنی و انعقادی و.... نداشته باشی و جنین خوب برات تشکیل بشه و بدون انجام این تستها همون بار اول بگیره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم آمپولم رو. امروز. باید بزنم که روز ۲۱سیکلم هست  ساعت هفت شب باید بزنم نمیدونم جیکار ک ...

عزیزم فکر کنم باید بزنی.....

اینو برا مهار داده.....

اما خوب مطمئن نیستم.....

یه کاری کن.....

زنگ بزن ابن سینا نگو مال این مرکز نیستی.....

بگو قرار بود ۲۱م دیفیرلین بزنی زودتر خونریزیت شروع شده و چیکار باید بکنی.....

اگه شماره پرونده پرسیدن بگو یادت نیست.....

اسمم پرسیدن الکی یه چیزی بگو.....

یا اینکه زنگ بزن بگو مثلا از بیمارای مطب طر ازی هستی و مثلا امروز مطب نیست و بهش دسترسی نداری و.....

حالا این دو راه رو امتحان بکن ببین جواب میدن بهت یا نه....

اینم شماره شه.....

۲۳۵۱۹

وصل شو به اپراتور بگو سوال پزشکی داری.....

جدی میگی ؟یا جهت دلخوشی

ثمین جان واقعا دارم جدی میگم این موارد گفتی با مکمل تقویتی همه نرمال میشن و انعقاد مشخصه اونم براحتی درمان میشه لطفا استرست کنترل کن از دکترت بخواه حداقل دوماه مکملای تقویتی برات تجویز کنه مطمئن باش نتیجه میگیری

شینا جون همسرم 2 سال پیش با دکتر پویان با همین روش میکروسرجری بیمارستان لاله عمل کرد ولی متاسفانه ب ...

عههه گرید چند بود؟

همسر من گرید 3 یکطرفه بود

البته من خیلی قرص و دارو ی گیاهی و شیمیایی به همسرم دادم...شاید اینا هم بی تاثیر نیست

خدا معجزه اش را به من هم نشان داد و من هم حالا یک هدیه الهی در وجودم دارم:) خدایا سپاس به خاطر همیشه بودنت
عزیزم امروز که بیدار شدم بطور واضح خونریزی دارم  پریود. شدم گویا چون. من پریودام خیلی کم خونری ...

پیشنهاد آناجون عالیه به مرکز ابن سینا زنگ بزن مشاوره بگیر شاید دیگه نیاز نباشه تزریق کنی یا بر عکس 

عههه گرید چند بود؟ همسر من گرید 3 یکطرفه بود البته من خیلی قرص و دارو ی گیاهی و شیمیایی به همسرم د ...

دکتر پویان بعد از معاینه بیشتر نظرش به این بود که مشکل همسرم مادرزادی هست و برای اینکه موفقیت میکرو بالاتر برود پیشنهاد داد این عمل رو بکنیم بهتره

دکتر پویان بعد از معاینه بیشتر نظرش به این بود که مشکل همسرم مادرزادی هست و برای اینکه موفقیت میکرو ...

آهان.....

پس احتمالا برا همین خیلی تغییر نکرده.....

آنا جون ببخشید ،من ترشح قهوه ای کمرنگ دیدم....

یعنی چی....؟؟؟ 

برام دعا کنید لطفا....

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
آنا جون ببخشید ،من ترشح قهوه ای کمرنگ دیدم.... یعنی چی....؟؟؟   برام دعا کنید لطفا....

عزیزم چند هفتته؟

نگران نباش اصلا.....

عزیزم فکر کنم باید بزنی..... اینو برا مهار داده..... اما خوب مطمئن نیستم..... یه کاری کن..... زن ...

آنا جون. فدات شم عزیزم 

الان تماس گرفتم  سوالم رو که پرسیدم هی من من کرد. بعد. گفت مگه ال دی. نمیخوردی گفتم نه 

گفت شماره پ. بده گفتم یادم نیست اسمم رو. پرسید. گفتم  

از بیمارای دکتر طرازی ام 

گفت ما نمیتونیم جوابتو بدیم قطع کرد😭😭

عزیزم چند هفتته؟ نگران نباش اصلا.....

دوم اردیبهشت انتقال دادم...

18 ام باید آز بدم

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
پیشنهاد آناجون عالیه به مرکز ابن سینا زنگ بزن مشاوره بگیر شاید دیگه نیاز نباشه تزریق کنی یا بر عکس&n ...

ممنون. عزیزم انجام دادم اما جوابم رو ندادن

آنا جون. فدات شم عزیزم  الان تماس گرفتم  سوالم رو که پرسیدم هی من من کرد. بعد. گفت مگه ال ...

بازم شانستو امتحان کردی.....

دکترت کیه؟

کدوم بیمارستان قراره انتقال بدی؟

ببین من این جور مواقع که به دکترم دسترسی نداشتم بیمارستان آبان زنگ میزدم و اونا زکترو به هر نحوی پیدا میکردن و ازش میپرسیدن.....

هر بیمارستانی قراره انتقال بدی زنگ بزن اونجا بگو وصل کنن اتاق زایمان و بعد بگو که بیمار کدوم دکاری احتمالا از این طریق بتونی جواب سوالتو بگیری.....