2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048392 بازدید | 684651 پست
فدات لاله جون شما بیا منو بزن بخدا اگر چیزی بگم اینقدر عصبی و ناراحتم که حد نداره .اخه باردار نشدنم ...

احتمال چبه نگران نباش مگه جرات داره کنترل نشه.....

میریزیم رو سرش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای گلم .من تازه واردم وخیلی از چیزای نی نی سایت سردر نمیارم

عزیزم به جمعمون خوش اومدی.....

هر کمکی ازمون بر بیاد در خدمتیم.....

اینجارو خونه خودت بدون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دکتر بهم گفته باید میکرو انجام بدی شوهرم مشکل داره بنظرتون چقد امکان موفقیت هست ؟

عزیزمبستگی به شدت مشکل همسرت داره و اینکه خودت تا چه حدی بررسی شدی....

ولی تهش بدون حتما مامان میشی.....

هیچکس نیس جواب بده    

عزیزم هر وقت امدی سوالتو بپرس هر کی بتونه و آنلاین بشه و جواب سوالتو بدونه حتما جواب میده.....

اینکه همه از خواهر به هم نزدیکترن عزیزم......

راستی خوردن معجون چه موقع خوبه؟صبح یا شبش فرق میکنه؟

سلام

من یک هفته ای میشه بیمارستان شهید بهشتی اصفهان پرونده تشکیل دادم البته پیش دکتر طهرانی، خودم ک شناختی از مرکز و دکتراش نداشتم دکتر علامه معرفی کردند بهم. راستش من چون سهمیه بسیج دارم برا یزدم چند ماهیه اقدام کردم و تو نوبتم اما چون ساکن اصفهانم بخاطر مسافت و اصرار شوهرم اومدم اینجا! الان واقعا استرس دارم و تو دو راهی بین این دو تا مرکز موندم. شما از شهید بهشتی راضی هستید؟ از تجهیزات و درصد موفقیتاش؟ از مریضا چیزی در مورد این مرکز نشنیدید؟ ممنون میشم اگر لطف کنید راهنماییم کنید 

شینا جون می شه بپرسم همسرتون با کدوم دکتر عمل کردند؟

عزیزم من در مورد دکتر همسرم خیلی تحقیق کردم.با دکتر پویان بود عملش...و به روش میکروسرجری

اگه همسرت می خوان عمل کنن حتما در مورد دکترشون تحقیق کن و حتما میکروسرجری عمل کنید...من همسرم یک ماه و نیم بعد که عمل داد همه درصداش چندین برابر شده بود...تعداد 29 میلیون بود که شده 368 میلیون و تحرک از 21 شده 78

خدا معجزه اش را به من هم نشان داد و من هم حالا یک هدیه الهی در وجودم دارم:) خدایا سپاس به خاطر همیشه بودنت
عزیزم فدات..... بارداری اولم با طرازی با میکرو بود ولی الان مجدد به لطف خدا و دعای شما دوستان طبیعی ...

آره عزیزم هم مرکز امید..هم بیمارستان عرفان...من کلا خیلی حساسم...چندبار فرستادم همسرم رو آز بده که مطمئن باشم...به یه جا هم اکتفا نکردم...دکتر هم پیش دکتر عارفی میرم هم صفار زاده

خدا معجزه اش را به من هم نشان داد و من هم حالا یک هدیه الهی در وجودم دارم:) خدایا سپاس به خاطر همیشه بودنت
عزیزم فدات..... بارداری اولم با طرازی با میکرو بود ولی الان مجدد به لطف خدا و دعای شما دوستان طبیعی ...

خداروشکر عزیزم که نی نی دوم تو راهه...برای ما هم دعا کن
تنها چیزی که به ذهنم رسیده اینکه به دکتر بگم آز ایمینی و انعقاد و تمام آزمایش های مربوط به سقط رو هم بده بهم...این ماه اونا رو هم میدم...واقعا دیگه نه من نه دکترا چیزی به فکرشون نمیرسه!

فک کردم این نی نی خودته عکسشو گذاشتی😍😍😍

نه متاسفانه

خدا هنوز منو لایق نی نی دار شدن ندونسته

مرسی عزیزم،خداکنه زودتر پریود بشم برم برای انتقال

عزیزم با کی دارین انتقال رو انجام میدین؟ کی پانکچر شدین؟

میخوام بدونم معمولا بین پانکچر و انتقال چقدر طول میکشه

ماهی کوچولو قزص ldمیخوری؟دیگه داروهای انتقالت چیه

نه عزیزم ال دی. نخوردم اصلا 

داروم فقط همین آمپول هست که امروز که روز ۲۱هست باید. تزریق میمردم و. منتظر پریود. میشدم و. بعد. از روز اول تا ۱۴پریود. قرص استرادیول  بخورم و. بعد. برم برای سونوی انتقال

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
نگران نباش عزیزم..... فردا آمپولتو میزنی جای نگرانی نداره ولی حتما به دکترت بگو لک بینی داری.....

عزیزم امروز که بیدار شدم بطور واضح خونریزی دارم 

پریود. شدم گویا چون. من پریودام خیلی کم خونریزی داره

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
نه متاسفانه خدا هنوز منو لایق نی نی دار شدن ندونسته

عزیزم این چ حرفیه حتما لیاقتت خیلی بیشتر از ایناس و خدا میخواد سورپرایزت کنه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین