2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048348 بازدید | 684651 پست
ثمین میام میزنمتا ازت بزرگ ترم هستم حق بزرگتری به گردنت دارم !!!!

فدات لاله جون شما بیا منو بزن بخدا اگر چیزی بگم اینقدر عصبی و ناراحتم که حد نداره .اخه باردار نشدنم ی سمته قضیه هستش اگرم بشم باز ی سمت دیگه .راسته این فاکتور پنج سقط با امپول آنوکسان کنترل میشه یا اونم در حد احتماله و ممکنه کنترل نشه ؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم این موارد گفتی همه حل شدنیه استرس به خودت نده 

جدی میگی ؟یا جهت دلخوشی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین باورم نمیشه این تویی واقعا؟ عزیزم همه چی چاره داره، پس فکر میکنی چرا میگن علم پیشرفت کرده؟ به ق ...

آره لی لا این منم.کوه صبر بودم ولی الان ازم هیچی نمونده شب تا صبح بیدارم فقط تویه تاریکی اشک میریزم و صبحا خوابم باز ظهر شروع میکنم به اشک ریختن.از خودم حالم بهم میخوره .

ذخیره من 0/3 TSH 0/88 TPO 14.0 FSH 11.20 LH 12.70 prolactine 7.9 D3 22 اینم آزمایش من آخه آن ...

عزیزم احتمالا چون ذخیرت نسبتا پایینه میخواد فقط چند تا فولیکولتو بالغ کنه و ذخیرت خیلی افت نکنه.....

وضعیت همسرت اگه خوبه و مرکز ناباروری آز داده همه چیش روبراهه اتفاقا اینطوری به نفعته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره چندین جاانجام دادیم همش ی جوابش تعدادکمه...دوسال طبیعی نشده میخام برم ای یو ای دیگه پیرشدم ازبس ...

عزیزم چندین جا مهم نیست اینکه حتما مرکز ناباروری بودنش مهمه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانوما نوبت دهی مطب امیرجنتی چطوریه؟هفتگی نوبت میده یا واسه ماه بعد؟بعد نوبتو خودم مشخص کنم یا منشی ...

عزیزم قبلا اینجوری بود که میشد برا همون روز هم وقت گرفت فکر نکنم وقتش سخت باشه باز تماس بگیر.....

سلام آناجون امروز جواب ی دونه از آزمایشاتم اومد مشخص شد گلبولهایه قرمز خون بالا/هموگلوبین خون پایین/ ...

عزیزم مگه من با این مشکلات انعقادی باردار نشدم؟

کاری نداره باردار که شدی سریع دارو میگیری.....

منم طبیعی باردار شدم ولی بلافاصله برام سلکسان تجویز شد تا نه ماه.....

اصلا نگران نباش......

سلام آناجون امروز جواب ی دونه از آزمایشاتم اومد مشخص شد گلبولهایه قرمز خون بالا/هموگلوبین خون پایین/ ...

بازم خداتو شکر کن مشکلات رو شدن.....

بی انصافا همون اولش این آزهارو نمینویسن.....

خوب اگه میدونستی دردونت شاید الان سقط نشده بود.....

سلام  من امروز. بیستم سیکل هستم و. قرار بود. فردا آمپول دیفرلین بزنم  برای شروع سیکل انت ...

نگران نباش عزیزم.....

فردا آمپولتو میزنی جای نگرانی نداره ولی حتما به دکترت بگو لک بینی داری.....

لاله جون جواب ی دونه از ازمایشاتم اومد.من تا ابد باید آرزویه مادرشدن رو به گور ببرم با این وضعیتم

عزیزم این چه حرفیه؟

گلم مگه من با اون همه مشکل طبیعیم باردار نشدم؟

دیگه نبینم از این حرفها بزنیا.....

سلام خانما حالتون خوبه من اومدم با گرفتاری های جدید . دکترم گفت شیاف رو کم کنم و قط کنم من میترسم تص ...

عزیزم نگران نباش شیافتو یواش یواش کم کن و قطعش کن.....

بعدشم آسپرینتو یواش یواش قطع میکنی.....

سلام خانما حالتون خوبه من اومدم با گرفتاری های جدید . دکترم گفت شیاف رو کم کنم و قط کنم من میترسم تص ...

عزیزم خوبه که اکوکاردیوگرافی.....

من کلی التماس کردم دکترم ننوشت اتفاقا بدی خیالتم راحتتره.....

حتی اینطوری با خیال راحتتر میتونی آسپرینو قطع کنی.....