2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048213 بازدید | 684647 پست
سلام بچه ها.  من توی رعد و برق خیلی بد که زد بیرون بودم بدجور ترسیدم .خدایی نکرده ممکنه رو جنی ...

ببخشید سلام یادم رف.خخخخخ.سلام

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام عزیزم ، من دقیقا همين جوری شدم یهو روز دهم انتقالم نه دیگه سینه هام درد میکرد و نه حساس بود، ام ...

سلام عزيزم يكم از علائمت و استراحت و خوراكت و كلا شرح حال انتقالت رو ميگي؟

گريد جنينا چي بود؟ مشكلت چي بود؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انای عزیز سلام. میخواستم درباره همین کیوتن بپرسم. این همون Q10  که قهوه ای هست؟ چون من سرخود می ...

عزیزم فکر کنم مال من ۱۰۰ بود و رنگش قرمز بود یا بنفش.....

الان حضور ذهن ندارم.....

من مکملارو با تجویز دکترم میخوردم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام از طرف یه تازه وارد. من پنج شنبه پانکچر شدم.13 تا تخمک داشتم. امروز بهم گفتن 10 تا جنین تشکیل ...

عزیزم نه بابا مگه میشه از اسپرم با مورفوی غیر نرمال استفاده کنن.....

شاید منظورشون شرایط کلی اسپرم و مشکلاتش بوده.....

وگرنه از اون دو درصد گلچین کردن.....

مبارکت باشه ایشالله به زودی انتقال میدی و خبر بتای تپلتو میدی......

البته ایشالله تا اون موقع معجزه خدا شامل حالت میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستان  من پارسال اردیبهشت بیمارستان شریعتی پانکچر شدم و هایپر شدم، طی سال دو بار ...

عزیزم بعضا مپیش میاد در طول سیکل اک بینی پیش بیاد.....

لک بینیه یا در حد خونریزیه؟

سلام به همه عزيزان انا جون من سينه هام حساس شده بودن  و يه مقدار كمي دردناك الان دو روزه شل شد ...

عزیزم منم هفته اول کلی علایم داشتم اما هفته دوم کلا همه رفتن پی کارشون.....

سلام دوستان عزیز  من قبلا پانکچر کردم و جنین هامو فریز کردن برای انتقال می خوام اقدام می کنم ن ...

عزیزم من جات بودم برا اینکه خیالم راحت باشه و جنینام هدر نره آزهای نسخه ۳ و ۴ رو که انجام میدادم البته اگه سیکلت شروع نشده.....

بچه ها كسي بوده با ذخيره تخمدان ٠،٧٠ ميكروش جواب داده باشه ؟!  لطفا كسي ميدونه جواب بده چون اي ...

عزیزم با ذخیره پایینترم میکرو کردن.....

ذخیرتم خیلیم کم نیست.....

ایشالله دوباره به لطف خدا مامان میشی.....

سلام بچه ها،چند بعد ار قطع ldپریود میشیم،آلان نزدیک 5روزه قطع کردم،بنظرتون کی پریود میشم؟؟؟؟

عزیم ۳ الی ده روز جا داره.....

مثلا من معمولا ۵ الی ۷ روزه پریود میشدم.....

سلام آنا جان مبارک باشه بارداریت شما پیش دکتر عارفی آی وی اف کردید؟ میتونم بپرسم مشکلتون چی بود؟ ...

عزیزم فدات.....

بارداری اولم با طرازی با میکرو بود ولی الان مجدد به لطف خدا و دعای شما دوستان طبیعی باردار شدم.....

عزیزم ما کلکسیونر مشکلات بودیم.....

اسپرم داغون، مشکل ایمنی و انعقادی و آندومتریوز خودم.....

بعد دو میکروی منفی مامان شدم.....

عزیزم همسرت بعد عمل کجا آز اسپرم داده؟

مرکز ناباروری بوده؟

سلام اناجون ودوستای گلم..ی سوال داشتم...اگه اسپرم مردسرعت وشکلش همه چیزش خوب باشه ولی تعدادش 10ملیون ...

عزیزم اگه این آز رو مرکز ناباروری داده و فقط مشکل تعداده و تحرک و مورفو خوبه حتی طبیعیم شانستون بالاست.....

چه برسه آی یو آی.....

سلام بچه ها.  من توی رعد و برق خیلی بد که زد بیرون بودم بدجور ترسیدم .خدایی نکرده ممکنه رو جنی ...

نگران نباش عزیزم.....

منم از این ترسها زیاد تجربه کرده بودم اما شکر خدا اتفاقی نیفتاد.....

سلام به همگی  آنا جون خدا قوت عزیزم ...میخواستم بپرسم طرازی چه مکمل ویتامینهایی تو بارداری ...

عزیزم این دفعه مکملام کمتره.....

فقط کلسی کر، فمیبیون۲ که به جای فولیک اخیرا جایگزین کرد، پرگناکر.....

همین سه تا رو دارم.....

البته قبلا هم فکر کنم خیلی زیاد نبود.....

چون فکر کنم فمیبیون خوب امگا سه داره.....

که قبلا هم داشتم.....

قبلا منیزیم هم داشتم که برا انقباضاتم داده بود.....

عملا برا روتین همین سه تا بود.....