2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048170 بازدید | 684647 پست
انا جون براي تيروييدم قرص ميخورم و استراديول و اسپرين فردا روز١٠قاعدگيمه ميخوام برم سونو

آهان پس احتمالا تو سیکل انتقال فریز هستی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا هر دو میشد اما من بیهوشی رو ترجیح میدادم چون بدون استرس بود..... نمیخواستم موقع زایمان هوشیار ...

سلام انا جون یه سوال فوری دارم، من الان میخوام برم واکسن کزاز بزنم میخواستم بدونم این واکسن با سلکسانی ک هر روز میزنم تداخل نداره؟؟

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
اره انا جون تو سيكل انتقال فريز هستم اناجون حس خوبي نسبت به شما دارم به ادم انرژي و روحيه ميدي مرسي ...

فدات بشم عزیزم.....

منم کنار شما دوستای گلم حس خوبی دارم.....

عزیزم احتمالا از عوارض همون استرا باشه.....

ایشالله به زودی خبر بتای تپلتم میدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون یه سوال فوری دارم، من الان میخوام برم واکسن کزاز بزنم میخواستم بدونم این واکسن با سلکسا ...

عزیزم والا من کزاز رو تو بارداریم نزدم.....

ولی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد بازم بهتره یاداوری کنی.....

عزیزم من کیوتن و ویتامین ای برا تقویت تخمک فقط داشتم.....

انای عزیز سلام. میخواستم درباره همین کیوتن بپرسم. این همون Q10  که قهوه ای هست؟ چون من سرخود میخورم روش نوشته ۳۰. یدوفولیک هم میخورم اشکال نداره؟ اینو ماما داده

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
عزیزم والا من کزاز رو تو بارداریم نزدم..... ولی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد بازم بهتره یاداوری کنی.....

توکل ب خدا،من ک واکسنشو زدم،اخه ده سال ازش گذشته بود باید میزدم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

سلام از طرف یه تازه وارد.

من پنج شنبه پانکچر شدم.13 تا تخمک داشتم. امروز بهم گفتن 10 تا جنین تشکیل شده که امروز فریز میشه.کیفین جنین ها هم بعد از فریز مشخص میشه.

تو گزارش عمل زده مورفولوژی همسرم 98% ابنرمال بوده. 

توقسمتی که مشخصات اسپرم استفاده شده در میکرو رو نوشته، قید کرده اسپرمهای تزریق شده، motile و abnormal بودن.

یعنی از اون 2% اسپرم نرمال برای تلقیح استفاده نکردن؟ اگه اینجور باشه که من حتی مثبت هم بشم، جنین سقط میشه که.

تو رو خدا راهنمایی کنین منو

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله

سلام به همه دوستان 

من پارسال اردیبهشت بیمارستان شریعتی پانکچر شدم و هایپر شدم، طی سال دو بار جنین انتقال دادم ومنفی شدم. یک بسته جنین و در واقع آخرین بسته جنین برام مونده. به توصیه آنا جان آزمایشهای ایمنی و انعقادی رو دادم و 24 اردیبهشت وقت هیستروسکوپی گرفتم. سوم اردیبهشت که دومین روز پریودم بود رفتم بیمارستان، دکترگفت این سری یه داروی دیگرو رو تست می کنیم. گفت همون دوم پریود دیفرلین بزن و یکی هم 28 روز بعد بزن. بعد همون روز دیفرلین رو زدم، پریودم فرداش قطع شد (یعنی از روز سوم خونریزیم قطع شد)و سه روز کامل قطع بود بعد از دیروز دوباره شروع شد و الان هم خونریزی دارم. میخواستم ببینم کسی تا حالا این آمپول رو زده و این حالت طبیعیه؟

آنا جون ولاله عزیز ممنون میشم منو راهنمایی کنید

سلام به همه عزيزان

انا جون من سينه هام حساس شده بودن  و يه مقدار كمي دردناك الان دو روزه شل شده و اون حساسيتشو از دست داده بخااطر اين ميگم مطمئن هستم جوابم منفي هست امروز ١٠ روز انتقال داشتم

كسي بوده علائمش از بين رفته باشه ولي باردار بوده باشه

ناراحت نميشم چون تجربه اين روزاي تلخو خيليييييي داشتم واسم عادي و تكراري شدن

ميشه بهم جواب بديد و اگه نظري داريد بهم بگيد لطفا دوستاي خوبم

انشالله هميشه شاد باشيد و سلامت 🌺🌺🌺

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 

سلام دوستان عزیز 

من قبلا پانکچر کردم و جنین هامو فریز کردن برای انتقال می خوام اقدام می کنم نه خودم مشکلی دارم نه همسرم و دفعه اولمون هست 

با توجه به نوشته های شما من اول برم آزمایشهای تکمیلی رو انجام بدم بعدش انتقال انجام بدم؟

ممنون میشم از راهنماییتون

بچه ها كسي بوده با ذخيره تخمدان ٠،٧٠ ميكروش جواب داده باشه ؟! 

لطفا كسي ميدونه جواب بده چون اي وي اف نميخوام بكنم يهو ميخوام ميكرو كنم

تعيين حنسيت و تعيين سلامت هم دكترم گفت انجام نده چون كيفيت تخمك پايين مياد 😞