2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048419 بازدید | 684655 پست
فدات گلم ❤ دلم خوش بود یکی از این شش تا تخمکی که دارم میگیره.هییچی شد اخرش .حیف تخمکام 😞

چقدم سخته آخرین جنینها باشه و منفی😔

بنظرم این سری با بررسی کامل وضعیت خودت وحتی وضعیت همسرت وارد سیکل میکرو بشی بهتره 

من نمیدونم چند سالتون هست ولی هر منفی رو روحیه آدم اثرات مخرب میزاره نباید بزاریم منفی الکی توی پروندمون بخوره 

به امید خدا وبا کسب آگاهی کامل در مورد میکرو وعوامل جانبی انشااله  وارد سیکل بشی و به زودی نتیجه بگیری

البته بنظر من یخورده به خودت وهمسرت هم از نظر روحی هم مالی هم جسمی فرجه بدی خیلی خوبه 

که با قوای بیشتر وآگاهی بهتر وارد بشی

بهترینها رو برات آرزو میکنم🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدم سخته آخرین جنینها باشه و منفی😔 بنظرم این سری با بررسی کامل وضعیت خودت وحتی وضعیت همسرت وارد س ...

مرسی عزیزم

صحبتات کاملاااا درسته.

الان با همسرم صحبت کردیم قرار شد سه ماه استراحت بدیم به بدنمون.

انقدر دارو خوردیم اصلا بدنمون دیگه توان نداره.

مخصوصا من که روزی بیشتر از پونزده تا انواع قرص رو میخورم..

انشاالله شماهم زودتر به مراد دلت برسی و زندگیت سرشار از شادی و موفقیت باشه.

خدا جون دامن همه منتظرا رو سبز کن.الهی امین❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم من روزی چهارتا استرادیول میخوردم، بعد از انتقال شد پنج تا، قبل انتقال فک کنم 18میل بودم 

سونوی اولت با کی بود که بهت 4 تا استرادیول داد من سری قبل با 3 تا ضخامتم 4 بود بهم گفتن سری بعد با 4 تا شروع کن یکم  استرس دارم 

خدایا شکرت😙
مرسی عزیزم صحبتات کاملاااا درسته. الان با همسرم صحبت کردیم قرار شد سه ماه استراحت بدیم به بدنمون. ...

خیلی کار خوبی میکنی آفرین به تصمیم خوبتون 

امیدوارم خدا بهترین هدیشو بهترین زمان بهت بده 🙏

ممنون از دعای خوبتون 

منم سه شنبه آز دارم 

از همه دوستان گلم التماس دعا دارم🙏🙏

عزیزم منم شرایط تورودارم،ولی تمام تلاشموکردم ب استرسم غلبه کردم،توهم باید بخاطر کوچولوت خودتو ریلکس ...

به خدا خيلي سعي ميكنم استرس نداشته باشم و غصه نخورم اما يهوووو يادم مياد هنگ ميكنم، ان شاءالله جفتمون به زودي خوشحاليم، كي جواب شما مياد ؟

خیلی کار خوبی میکنی آفرین به تصمیم خوبتون  امیدوارم خدا بهترین هدیشو بهترین زمان بهت بده 🙏 م ...

برات یه تسبیح صلوات میفرستم.انشاالله که اقا امام زمان بهترین عیدی رو بهتون تقدیم کنه..برات دعا میکنم اگه قابل بدونی❤❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
دریا جون گرید جنینات چیه؟ من دوبسته سه تایی دارم هر بسته دوتا ۸ سلولی گرید AB و یک جنین ۶ سلولی گری ...

عزیزم من هر بار موقع انتقال دکتر میگه جنینات عالی و پرسلولی  گریدشون نمیدونم چیه...بله ک امیدی هست عزیزم هیچ وقت ناامید نشو 

به خدا خيلي سعي ميكنم استرس نداشته باشم و غصه نخورم اما يهوووو يادم مياد هنگ ميكنم، ان شاءالله جفتمو ...

میفهممت،منم ته دلم ترس ونگرانی رو دارم وخیلی طبیعیه ولی استرسمو کنترل کردم،جواب منم یه هفته دیگه میاد،انشاءالله ب حق خون حضرت علی اکبر دلمون شادبشه

میفهممت،منم ته دلم ترس ونگرانی رو دارم وخیلی طبیعیه ولی استرسمو کنترل کردم،جواب منم یه هفته دیگه میا ...

ان شاءالله واسه جفتمون خوبه و راحت ميشيم ازين بلاتكليفي، تازه من هر روز شوهرم ميگه مطمئن باش خوووبه فلان و اين حرفا ولي خب دلم ميخواد خيالم راحت شه، ان شاءالله خبراي خوب به هم ميديم به زودي

خون به جگرررمون كردن به خدا، اين دفعه ميگن دكتر آزمايشگاه نيستش، ممكنه جوابا دوشنبه بياد 😭 به خدا ب ...

عزیزم نگران نباش همه چی عالی خوهد بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم به سلامتي، منم كلكسيون بود ازمايشام از مشكل ولي طبيعي هم باردار نميشدم اين سرم رو زدم بعد ...

نگران نباش اصلا.....

من با اون همه مشکل حتی طبیعیم باردار شدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com