2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048397 بازدید | 684653 پست
عزیزم منفی شد میدونستم منفیه 😞

عزیزم فدات بشم عیبی نداره.....

ایشالله به زودی برات جبران میشه......

میدونم سخته اما ایشالله قراره تو بهترین شرایط برات این اتفاق شیرین پیش بیاد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها كسي بوده فقط با مشكل ايمني و زدن سرم باردار شده باشه؟

من با مشکل ایمنی با خوردن فقط قرص پردنیزولون باردار شدم ولی برام نموند چون مشکل دیگه هم دارم به احتمال زیاد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم منفی شد میدونستم منفیه 😞

خیل متاسفم عزیزم.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم ظاهرا نرمالن اما به نظرم باید رعایت کنی چون قندت نسبتا بالاست و تقریبا لب نرزه..... چون بعضا ...

خوب با اون حجم شیرینی که من میخورم طبیعی بود این رقم.دو روزه خیلی رعایت میکنم خیلی زیاد .حتی از جلو شیرینی فروشی هم رد نمیشم که وسوسه شم.تا این حد.

ثمین جون انشالله ک بزودی باردار میشی و این یکی قول میده ک مامانشو تنها نزاره

انشالله بهار جون.خودت در چه وضعی هستی؟من که فعلا منتظر جواب آزمایشاتمم امروز قرار بود آز ایمنیم به دستم برسه که نرسید فعلا 

انشالله بهار جون.خودت در چه وضعی هستی؟من که فعلا منتظر جواب آزمایشاتمم امروز قرار بود آز ایمنیم به د ...

منم منتظرم پریود شم و ببینم چه روزی قراره دکتر هیسترو و خراش برام انجام بده و بعدش برم برای انتقال جنینهای گوگولیم...عزیزم این آزمایش قندت نرمال بود ولی ب قول آنا جون ی کمی لب مرزه مواظب باش گلم قند من ۸۵ بود

تخمک کشی تا انتقال چقدر زمان میبره؟ فکرکنم باید یه دوره هم ال دی بخورم.ای خدا

بستگی به نوع سیکلت داره عزیزم.....

میتونه با ال دی با بدون ال دی باشه......

کوتاه یا بلند باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوست گلم..میگم این ازمایش ذخیره ی تخمدان و ی ازمایشم.گفتن براشیردهی اینابایدحتمن روزدوم یاسوم ب ...

عزیزم ذخیره رو که هر موقع میتونی اگه منظورت از اون یکی آز پرولاتینه فکر کنم اونم هر روزی میشه اما دقیق نمیدونم......

فقط یه سری شرایط خاص داره.....

سلام پرپرجون،چی شد جواب آزت عزیزم؟ خوش خبرباشی انشاءالله

خون به جگرررمون كردن به خدا، اين دفعه ميگن دكتر آزمايشگاه نيستش، ممكنه جوابا دوشنبه بياد 😭 به خدا بلاتكليفي خيلي بده ، تا حواب بياد سه هفته ست وضعيت ما همينه

عزیزم عدد ذخیره ات چنده با 6 تا تخمک بعیده کسی هایپر بشه در ضمن عدد ذخیره ات حتما کم بوده که همچین د ...

لاله جون توی سونو ها دوبار انجام شد همون ۶ تا فولیکول دیده شد ولی بعد پانکچر ۹ تا جنین داشتم دکترم گفت دیده نشده و فولیکولای ریز تو پرونده یادداشت نمیکنم

ذخیرم پایینه قبل پانکچر1/3 بود

احتمال زیاد استرادیولم بالا بود