2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست
سلام خانوما من دیروز ازم لخته افتاد و درد آنجنانی نداشتم ولی امروز خونریزیم خیلی کمه هرموقع میرم دست ...

عزیزم احتمالا هنوز کامل دفع نکردی.....

بازم دوستانی که تجربه دارن بهتر میتونن کمکت کنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همهذ،من امروز روز ٣ انتقالم هستش واسم دعا كنيد لطفا

عزیزم ایشالله چیزی تا جشن مامان شدنت نمونده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آناجون دکتر رزاقی آزمایشامو دید و گفت آزمایشات تکمیله و گفتن که باحتمال زیاد علت سقطت ایمنی بوده! تو ...

عزیزم به نظرم وقتی باردار میشی یعنی احتمال زیاد اسپرم با مورفوی نرمال تونسته باردارت کنه و علت سقطت یا به مشکلات ایمنی و امثالهم ربط داره یا به همین بحث موازاییسم.....

یعنی برداشت من میگه خوب تو بارداری طبیعی فکر نکنم اسپرم با شکل نامناسب بتونه خودش رو وارد تخمک کنه.....

بازم نمیتونم با اطمینان بگم حدسم درسته یا نه.....

ممنونم شکیباجان آناجون بارداری؟!!! لاله جون شمام بارداری؟!!     خداروشکر.خیییییلی خوش ...

بله عزیرم هر دومون مامان شدیم.....

من برا بار دوم به لطف دعای شما دوستان سورپرایز شدم اساسی.....

سلام دوستان...انشالله که حال همگی خوب باشه... چقدر حالم خوب میشه وقتی تیکر بارداری آنا جون و لاله ی ...

عزیرم فدات.....

منم با خبر بارداری تک تکتون بال در میارم.....

ایشالله خبر شادی بخش تک تک دوستان رو بشنوم.....

سلام بچه ها بازم من و دردسرام ... فردا جواب آزمايش سل فري مياد كه معلوم بشه سلامتيه بچه ام، تو ...

عزیزم فردا برات یه جشن حسابی میگیریم خیالت تخت تخت باشه.....

سلام بهار جان خوبی عزیزم ممنون از این همه لطفت ان شاء ا... به زودی ما هم تیکر بارداریت رو ببینیم ...

ممنون عزیزم..

رژیم غذایی رو سعی کردم تا اونجا که میتونم از رژیمی که خودتون گفتین تبعیت کنم.

مکمل هم اوابوست،کیوتن،پودر پروکسیدر مصرف میکنم...

اگه بنظرتون چیز دیگه ای هم مفید هست ممنون میشم راهنماییم کنید که بگیرم و مصرف کنم.

د 

بان عزیز چند تا استرادیول داشتی قبل انتقال آندومترت چند بود 

عزیزم من روزی چهارتا استرادیول میخوردم، بعد از انتقال شد پنج تا، قبل انتقال فک کنم 18میل بودم 

ای وای عزیزم  بچه داری؟ یا تو اقدامی؟ انشالله یه نی نی تپل مپل داری یا قراره بیاد تودلت انشا ...

تو اقدامم عزیزم،منتظرم جواب آزمایشاتم حاضر شه ببرم واسه دکتر عارفی تا ببینم از کی سیکل درمان رو واسم شروع میکنه

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
عزیز دلم به جمعمون خوش اوندی..... راه سختیو گذروندی ایشالله که با رسیدن به ته شیرین قصه همه خستگی ر ...

عزیزم واقعا ممنونم که وقت‌گذاشتی و خوندی

والا شوهرم ماشالله خوب به خودش میرسه😀 از چهار مغز و معجون گرفته تا ویتامین ای و …البته خودش هم طبعش گرمه ( کاملا متضاد من)

البته یه مدت فرتیل اید مصرف کرد اما با کمال تعجب آزمایش بعد از مصرف یک ماهه فرتیل اید ضعیف تر از قبلش شده بود!!!!!

کیسه یخ هم چند وقتی هست شروع کرده

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
انقدر استرس دارم که نمیتونم خودمو کنترل کنم و همه ش فکرای بد میاد سراغم. دعا کن برام گلم  لطفا ...

سارا جون اگه امروز آزمایش دادی به ما هم خبر بده 

تا انشااله تو شادیت شریک شیم😉😊🌹

سارا جون اگه امروز آزمایش دادی به ما هم خبر بده  تا انشااله تو شادیت شریک شیم😉😊🌹

سلام .باشه عزیزم.امروز هم بی بی چکم منفی بود.امیدی که ندارم اصلا ولی رفتم ازمایش که اگه واقعا منفیه ، شیافمو قطع کنم.و برم دکتر که دیگه اماده شم واسه میکرو.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام .باشه عزیزم.امروز هم بی بی چکم منفی بود.امیدی که ندارم اصلا ولی رفتم ازمایش که اگه واقعا منفیه ...

عزززیزم ❤️❤️امیدت به خدا باشه 

به بی بی چک اعتمادی نیست 

یادمه یکی از دوستان تعریف می کرد میگفت من حتی آزمایش دادم مثبت شد باز فرداش که بی بی زدم منفی بود😅انشااله که بهترینها برات رقم بخوره دوست عزیز🙏

عزززیزم ❤️❤️امیدت به خدا باشه  به بی بی چک اعتمادی نیست  یادمه یکی از دوستان تعریف می کر ...

قربونت برم

مرسی گلم

انشاالله که واسه منم اینطور باشه..❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚